Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sen bence gayet ayrıntılı düşünmüşün canım

Ben bu akşamlık izninizi istiyim hanımlar, herkese iyi geceler :) :103:

uruz yarın kilo bildirimimi yapacağım umarım geç uyanmam neyse benden başka yeni adapte olmaya çalışan kim var göremedim herkes süper biçimde diyet modunda listeye ilk giremicek kişiyim sanırım bu açıdan bakılırsa ama önceliğe göreyse sabah 5e kurayım saatineyse alınmasam bile başka takımlara geçemem çünkü size alıştım sizleri bırakamam bugün kimse yokken 9. takıma uğradım ısınamadığımdan bişey yazmadan çıktım... yani neymiiiiş.. kapıdan kovsanız bacadan gircem ...

eveettttt xetrax sahalara geri dönüyor

.... beynimi temizliyorum.. tüm yorgunluklarimdan ,yilginliklarimdan, pasif yanimdan, agirliklarimdan, zayif yanlarimdan, kendimi arindiriyorum... dibe vurdum ama sorun degil kendimi affediyorum.. ayaga kalkiyorum tekrar !!
Verdigim 6-7 kiloyu düsünüyorum.. eger bugünkü yediklerim gibi yemeye devam edersem verdigim kilolar gram gram vücuduma yapisacak. Üstümden cikardigim artik bol dedigim kiyafetleri tekrar giymem gerekecek. Kendime güvenimi kaybedecegim. Cevremdeki insanlarin yapamadi beceremedi kilo vermeyi dediklerini düsünecegim.. Hersey bir yana ve herseyden en önemlisi.. hayalimdeki görütüyü aynada göremeyecegim.. istedigim bu mu ? hayir hayir.. bu dediklerim kesinlikle benim gelecegim degil !!

Benim gelecegim de sunlar var.. Her sabah erken uyanip güne mutlu ,pozitif baslayacagim. Saglik besinlerden olusan güzel bir kahvalti yapip.. sorumluluklarimi yapmak icin gün boyu hareket halinde olacagim. Kosusturmalarim sayesinde kalori yakarken , yedigim besinlerin de saglikli olmasini cok önemseyecegim. Her aksam eve geldigimde hic olmadi yarim saat vücudumun sıkılasması icin egzersiz yapip, bol bol su icecegim. Böylelikle hergün bu sayfayi actigimda sizlere anlatacagim güzel seylerim olacak, persembe ve cumalari basarisiz görünmeyecegim. Ne kendimin ne de takimimin yüzünü kara cikarmayacagim.. Bunlari yapabilirim ben ! yapmadigim bir is degil...yaptim ! yine yapabilirim ki... eveeettttt.... yine yeniden kaldigim yerden, kazandigim tecrübelerle derin bir nefes alip yoluma devam ediyorum... ve son olarak hayatimin yenilenis cümlesiyle herseye bismillah diyorum

Bundan önceki hayatimin son günüydü ! Bundan sonraki hayatiminsa ilk günü...

Canimcigim bu hafta düzenli bir paylasim yaptin.. takimda olmayi coktan hak ettin.. son karar elbette kaptanimiz uruz dan cikacak.. yarin öyle erken kalkip kendini helak etme lütfen öyle bir öncelik olayi yok. yarin en gec aksam saatlerine kadar kilo bildirimini yapmis ol. ama suna dikkat etmelisin ! sabah uyandiginda wc ye gidip geldikten mümkünse kiyafetlerin olmadan tartildigin saf kilonu söylemen gerekiyor insallah güzel sayi görürsün de.. bizi de kendini de cok sevindirirsin

ben ben ben :)) çok ihtiyacım var spora böyle olmayacak bu iş
ewet ya aynen madem kendimi hazır hissediyorum ben de varım yarından itibaren çok farklı biri olacağım artık inanıyorum buna hem suçluyuda bulldum iştahımı açan faktörleri tespit edip etkisiz hale getirdim

Son düzenleme:

canımmm şu yazdıklarınla bana da ilham kaynağı oldun ..benimde senin gibi silkelenip ayağa kalkmam lazım çünkü böyle çok mutsuzum

ben ben ben :)) çok ihtiyacım var spora böyle olmayacak bu iş

gülsencigim seni cok özledim.. iyisin dimi tatlim ??

ewet ya aynen madem kendimi hazır hissediyorum ben de varım yarından itibaren çok farklı biri olacağım artık inanıyorum buna hem suçluyuda bulldum iştahımı açan faktörleri tespit edip etkisiz hale getirdim

o zaman ben senden erken davraniyorum canimcigim bu mesaji gönderir göndermez güzel bir müzik acip, masanin basindan kalkip icimden geldigi gibi dans edecegim en az yarim saat...

ahaha alemsin!

xetrax ım canım iyiyim sağol :) bende seni özledim gözüm hep seni arıyor inan ... sadece bugün diyetimi fena bozdum moralim çok bozuk ama yarından tezi yok toparlanıcam ..hem spora hemde protein ağırlıklı beslenmeye başlıcam..çünkü dikkat edince anladımki ben çok fazla karbonhidrat tüketiyorum..et gurubunu pek sevmiyorum ama tüketmeye çalışıcam ....
sende kendini fazla özletme tamammı canım...

etra ne güzl yazmışın ben bile acayp hırslandm bide duygulandm nedense.. böle andiçmişin gibi yemn töreni konşması gibi... gerçkten torpil olsn bu yazı herkese!

Son düzenleme:

canim benim..hic birsey icin moralini bozma tatlim.. hemen toparlan ayaga kalk hic birsey olmamis gibi diyetine devam et lütfen. sirf protein olmasin yediklerin.. hem protein hem karbonhidrat dengesini ayarlamaya calis elma diyeti hüsranindan sonra kendime ve herkese saglikli ve düzenli beslenmeyi ögütlüyorum

etra ne güzl yazmışın ben bile acayp hırslandm bide duygulandm nedense.. böle andiçmişin gibi yemn töreni konşması gibi... gerçkten torpil olsn bu yazı herkese!

elifim haklisin yemin konusmasi gibi olmus :86: düsündüklerimi.. icimden gecenleri yaziya dökmek istedim. Bunun icin en iyi defter burasiydi bundan böyle diyetime zeval gelirse tekrar ( Allah korusun ) sizler tarafindan nerde kaldi bize verdigin sözler diye hesaba cekilebilme riskini istedim he ayrica.. kendimi cok iyi hissediyorum yarim saat dansettim simdi yataga gidiyorum

[/QUOTE]Toplam kalori miktarının azlığını dikkate almazsak dağılım olarak çok güzel ve besleyici bir liste olmuş :119:

Her gün mü bu kadar kalori alıyorsun yoksa geçen birkaç günde yaptığın birkaç kaçamak var da onları mı telafi etmeye çalışıyrsun canım? :)
[/QUOTE]

genelde bu civarda oluyor 950 - 1150 ama istisnalarda olmuyor değil. bu p.tesiden beri gram veremedim sanırım suya ve bitki çaylarına daha çok dikkat etmem gerekiyor.

Dünkü listem

Kahvaltı 166 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
karper peynir (üçgen) 1 ad. 26 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Öğle Yemeği 386 cal.
salatalar (yağsız) 0.5 por. 35 cal.
patlıcan oturtma 0.5 por. 120 cal.
mantı (sade ve pişmiş) 0.25 por. 103 cal.
danone doğal yoğurt 50 gr. 38 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
İkinci Ara Öğün 33 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Akşam Yemeği 455 cal.
ıspanak yemeği 1 por. 210 cal.
pirinç pilavı 0.25 por. 80 cal.
yoğurt (az yağlı) 50 gr. 31 cal.
light ekmek 0.5 dilim 24 cal.
Ara 110 cal
muz 0.5 ad. 50 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 1073 cal.

alkış alkış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…