Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oh maşallah abur cuburu geç 3 tane alakasız yemek çesiti var
neyse bugünlük kendine ödül gibi düşün canım ama yarın telafi et

Bugün tam bir cümbüş olmuş, menüde ne ararsan fazlasıyla var :)
İşe başladığından beri tamamen cozuttun, herp beraber cozutmuştuk ama ben kendimi toparladım sen hala aynı tempoyla devam ediyorsun
:111:
Bir an önce dur demenin vakti geldi, bu böyle gitmez...

etracm elma diyetiyle olcak iş deyildi zaten. . zararın neresnden dönülse kardır dimi hemen bugn yedklerimi yazıyım:

4 tane küçk lokum

3 köfte

yarım kase pilav

az yağlı yeşil salata

ve çeyrek tadelle.(beyaz çikolatalısı çıkmş dayanamdm attm azğzıma azck)

offf of
neyseki tokum makarna yapmıcam bu saatte

Pilav, lokum, çikolata .... :)
Elma diyeti sonrası tatlı atakları başladı galiba
Elma diyeti dayanılacak şey değildi, zaten dayanamadık da :)

evet kendimi mutlu etmek için yedim ama pişmanım off eski hevesim neden yok ((((

silkelen ve kendine gel! biz neden varız.. birririmizi frenlemek için. bak yeter bu kadar ara verdiğin istediğin kiloya az kaldııı sabret.. güzl elbiseleri düşün. günde insanın abarttığı birşy olur ama hepsi aynı gün olmaz. hele şam fıstığı

hadi artk bak yarn geçsn yeni bir hafta başlıyor aramıza dön!

evet kendimi mutlu etmek için yedim ama pişmanım off eski hevesim neden yok ((((

silkelen ve kendine gel! biz neden varız.. birririmizi frenlemek için. bak yeter bu kadar ara verdiğin istediğin kiloya az kaldııı sabret.. güzl elbiseleri düşün. günde insanın abarttığı birşy olur ama hepsi aynı gün olmaz. hele şam fıstığı

hadi artk bak yarn geçsn yeni bir hafta başlıyor aramıza dön!

evet haklısın 20 nisana kadar 58 olmak istiyorum en yakın arkadaşımın düğünü var :123:

Hanımlar 9. takım açılmadan önce çok fazla talep olduğu için takımların kontenjanları esnetilmişti.
Normalde 12 kişi olan kontenjan sınırı aşılabiliyordu ancak şu an 9. takım açıldı ve daha fazla talep olması halinde sırasıyla kilitlenmiş olan takımlar açılacak.
Bizim de hali hazırda 10 aktif üyemiz var, yani sadece 2 kişilik kontenjanımız var.
4 yeni üyeden sadece 2 tanesini listeye alabiliriz.
Takıma davet ediliş sıralarına göre listeye alıcam büyük ihtimalle.
Yarın eğer bildirim konusunda bir problem olmazsa, bütün yeni üyeler vaktinde bildirim yaparsa bu kıstasa göre hareket etmekten başka çare görnmüyor şu an.
Bildirimde geciken yeni üyeler olursa, bildirimde bulunanlar listeye alınır.

Benim aklıma başka bir yöntem gelmiyor...
Önerisi olan var mı hanımlar ? :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…