Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkeze tüneydınlar iyisiniz inşallah...haftasonları ipin ucunu kaçırdım yine :17::17::17:hafta içi idare edecez artık bir şekilde etra cım bu callanetics bir saat lik felen bir videosu var biraz eski çekilmiş galiba o değilmi senin dediğin başka varmı yoksa:69::69::69:

herkse selamlar ..haftasonundan beri uğrayamadım ,ama yzaılanları takip ediyorum :) herkes elma diyeti yapıyo ne güzel inşallah hepiniz çok iyi sonuçlar alırsınız..bendeyapmak isterdim ama ara öğünlerde bile elmayı zar zor yiyorum :( ağzımda büyüyo resmen lokmalar...:26: diyet açısından haftasonum pek iyi geçmedi ama bugünden başladım toparlamaya , malum perşembe bildirim var :15: bu arada küçük kızım hastalandı geceden beri ateşi var fazla uğrayamazsam kusuruma bakmayın :71:

merhaba kizlar dun aksam deli oldum gozum doymadi bir turlu aksama kadar 790 kal filan olmustu aksamda bir tost ezogelin corbasi bir kase ve 1 adet izgara et yedim yarim ekmekle 1300leri buldum galiba dun bugun ise menum:

Elma 1 ADET 60
Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Izgara Tavuk Baget 2 ADET 66
[4] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5
[5] Helva 5 GRAM 31
[6] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.5

toplam:410 ogle yemeginden sonraki kal.

aksam yemegi ve ara ogunlerimle 1000 e tamamlamayi dusunuorum:96:

Elma diyeti nasıl gidiyor arkadaşlar

Benim bugünkü menüm :14:

Sabah saat 9 da
1 dilim kepek ekmek
1 kibrit kutusu beyaz peynir ( az yağlı)
7 tane zeytin
1 şekerli 1 bardak çay (sonrakiler şekersiz :) )
saat 11 de 1 ortaboy elma
saat 1 de 1 orta boy elma
saat 3 te 1 ortaboy elma.... akşama kadar böyle giderim ve akşam dayanamayıp birşeyler yemem umarımm
:5:

Elma diyeti nasıl gidiyor arkadaşlar

Benim bugünkü menüm :14:

Sabah saat 9 da
1 dilim kepek ekmek
1 kibrit kutusu beyaz peynir ( az yağlı)
7 tane zeytin
1 şekerli 1 bardak çay (sonrakiler şekersiz :) )
saat 11 de 1 ortaboy elma
saat 1 de 1 orta boy elma
saat 3 te 1 ortaboy elma.... akşama kadar böyle giderim ve akşam dayanamayıp birşeyler yemem umarımm
:5:

süpersin canım inşallah akşam da birşey yemeyiz:10:
az önce bozuyordum diyetimi aklıma burası geldi vazgeçtim yemedim :9:
ben sadece elma yemek istemiyorum zaten pekte aram yok :23:

herkeze tüneydınlar iyisiniz inşallah...haftasonları ipin ucunu kaçırdım yine :17::17::17:hafta içi idare edecez artık bir şekilde etra cım bu callanetics bir saat lik felen bir videosu var biraz eski çekilmiş galiba o değilmi senin dediğin başka varmı yoksa:69::69::69:

oy oy bende fena kaçırdım haftasonu :17: ama perşembeye kadar düzenli yememiz lazım :16:

merhaba kizlar dun aksam deli oldum gozum doymadi bir turlu aksama kadar 790 kal filan olmustu aksamda bir tost ezogelin corbasi bir kase ve 1 adet izgara et yedim yarim ekmekle 1300leri buldum galiba dun bugun ise menum:

Elma 1 ADET 60
Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Izgara Tavuk Baget 2 ADET 66
[4] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5
[5] Helva 5 GRAM 31
[6] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.5

toplam:410 ogle yemeginden sonraki kal.

aksam yemegi ve ara ogunlerimle 1000 e tamamlamayi dusunuorum:96:

canım bence çok göze batan birşey yok menünde en azından benim gibi akşamın 9 unda iki lahmacunu hüpletmemişsin :106::66:

herkse selamlar ..haftasonundan beri uğrayamadım ,ama yzaılanları takip ediyorum :) herkes elma diyeti yapıyo ne güzel inşallah hepiniz çok iyi sonuçlar alırsınız..bendeyapmak isterdim ama ara öğünlerde bile elmayı zar zor yiyorum :( ağzımda büyüyo resmen lokmalar...:26: diyet açısından haftasonum pek iyi geçmedi ama bugünden başladım toparlamaya , malum perşembe bildirim var :15: bu arada küçük kızım hastalandı geceden beri ateşi var fazla uğrayamazsam kusuruma bakmayın :71:

bende senin gibi elmayı sevmiyorum ama bende kızlarla birlikte meyve diyeti yapıyorum :16:
bu arada geçmiş olsun iştahı nasıl iyi mi?

Ben de geldim... :)

Bu sabah elma diyetine başladım.

3 ince dilim kepek ekmeği, 50 gr beyaz peynir, 5 zeytin ve 2 bardak şekersiz çay ile kahvaltı yapıp evden çıktım.

Şu ana kadar hep koşturdum, bu koşuşturma içinde de elma bulamadım :111:

Önüme gelen meyvelerle idare etmeye çalıştım, sonra öğlen de çorba ve yoğurtlu kabak yemek zorunda kaldım. Yanında ekmek filan yemedim ama neticede bugün için elma diyeti yalan oldu...

Böyle sadece tek bir besine yönelik diyet yaptığımda hep aynı sorunla karşılaşıyorum.
O besini bulmak, yanımda götürsem bile yemek çok zor oluyor.

Halim ne olacak hiç bilmiyorum...

Yazılanları okudum, hepsine tek te cevap veremesem de :)
Şu dakikaya kadar herkesin diyeti güzel gitmiş, herkes hafta sonu yapılan kaçamakları telafi etme çabasında.
Başarılı olmanızı diliyorum hanımlar, ben daha birinci günden elma diyetini yapamadım.
Günün geri kalanında kalori saymaya devam edicem, en azından fazla kalori almamaya ve dengeli bir liste yapmaya dikkat ederim :)

kaptanım elma diyeti yapmasan da artık kendini durdurabiliyorsun bu daha önemli bence :16:
işin zor kısmı akşam yememek bakalım napıcaz :38:

ben bir gün yapmayı düşünüyorum.bozmasın ya en azından sende benim gibi düşün :103:

Güzel fikir canım :28: Birde bu taraftan bakalım değil mi :) Benim yolum çok uzun akşam. Aslında en çok yol yüzünden korkuyorum. Yaklaşık 1,5 2 saat sürüyor :43:

Ben de geldim... :)

Bu sabah elma diyetine başladım.

3 ince dilim kepek ekmeği, 50 gr beyaz peynir, 5 zeytin ve 2 bardak şekersiz çay ile kahvaltı yapıp evden çıktım.

Şu ana kadar hep koşturdum, bu koşuşturma içinde de elma bulamadım :111:

Önüme gelen meyvelerle idare etmeye çalıştım, sonra öğlen de çorba ve yoğurtlu kabak yemek zorunda kaldım. Yanında ekmek filan yemedim ama neticede bugün için elma diyeti yalan oldu...

Böyle sadece tek bir besine yönelik diyet yaptığımda hep aynı sorunla karşılaşıyorum.
O besini bulmak, yanımda götürsem bile yemek çok zor oluyor.

Halim ne olacak hiç bilmiyorum...

Yazılanları okudum, hepsine tek te cevap veremesem de :)
Şu dakikaya kadar herkesin diyeti güzel gitmiş, herkes hafta sonu yapılan kaçamakları telafi etme çabasında.
Başarılı olmanızı diliyorum hanımlar, ben daha birinci günden elma diyetini yapamadım.
Günün geri kalanında kalori saymaya devam edicem, en azından fazla kalori almamaya ve dengeli bir liste yapmaya dikkat ederim :)

Bence buda harika olmuş canım. Üzülme gayet doğal yediklerin. Aslında normali bu bizimki biraz abartı. Akşamada böyle olursa bence gayet başarılı

Güzel fikir canım :28: Birde bu taraftan bakalım değil mi :) Benim yolum çok uzun akşam. Aslında en çok yol yüzünden korkuyorum. Yaklaşık 1,5 2 saat sürüyor :43:

tabikiiiii:16: kendimize her zaman dürüst olmak zorunda değiliz :1: evin nerde ya çok yol varmış :17:
ama binmeden önce 1 galete ya da beyaz leblebide tok tutar ama yinede sen bilirsin :38:

offfff yemeklere elim gitti gitti geldi ne zormuş be :120:
kızlar siz ne alemdesiniz?

Back