Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın fıstıklar geçmişe bakamadım...
kızlar ben dün akşam psikoloğu aradım 50 dk görüştük..uzun uzun anlattım kg derdimi..kendimden nefret eder konuma geldim artık bu konudan da kendimden de çok sıkıldım..çok dengesiz davranıyorum başladığım birşeyin devamını getiremiyorum dedim..geçmiiş aylarda yaşadığım bayılmaları,ağlama krizlerini falan da anlattım..bana yüzyüze görüşme yapılması gerektiğini söyledi ben de önceden karşı çıkıyordum ama ok dedim..araştırıp bana geri dönecek bu konuda uzmanlar varmış..randevu için arayacaklar bugün..bana şu anda beyninizde kendinizle ilgili halledemediğiniz sorunlarınız var..diyete başlamadan önce bunları halletmeniz gerekiyor..siz şu anda beynen hazırım diye diyete başlıyorsunuz ama aslında gerçekten hazır olmadığınız için böyle sorunlar yaşıyorsunuz.öncelikle beyninizi buna hazır hale getirmemiz gerekiyor dedi..şu anda bu konuya takılmış haldesiniz beyniniz sürekli bunu sorguluyor bu da sizi çözüm bulmaktan uzaklaştırıyor öncelikle bu fikri kafanızdan uzaklaştırmanız gerekiyor dedi..rahatladım aslında ama şu yüzyüze görüşmeyi bekliyorum bakalım neler olucak kızlar..

gaye nasıl oldun
kovanı aldınmı bugünde yanınakaydirigubbakcemile3
kızlar 6.takımla yarış içindeyiz unutmayıııın
hala aynıyım canım. kovamı bırakırmıyım tabi yanımda şıpp şıpp şıpp
çok iş görüyor çok. herkese tavsiye ederim. canım burnumu neden silmekten yara edeyim ki. goleyi va bırak kova halletsin :)

canım inşş bi çözüm bulunur. bu kilolar hepimizin başına dert zaten

bncede nihalcim yüzyüze görüş derim
çook faydasını görceksin emin ol
bilgilerinden bizde faydalnamış olurz hm
çünkü senn sorunun hepimzn sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…