8 sene geçti aradan hala onu unutamadım... lise aşkımdı çookk sevmiştik çookk aşıktık biz izmire taşındık yine devam etti ama yürümedi ikimizde çocuktuk, imkanlar sınırlıydı o gelemezdi ben gidemezdim... bi süre sonra koptuk, acısını hala unutmam...ayrıldıktan sonra ara sıra görüştük sonra tamamen kaybettik birbirimizi ondan ayrıldıktan sonra 5 sene kimseyle çıkamadım kimseyi onun yerine koyamadım...5 sene sonra biriyle beraber oldum ama yine onu unutmadım beraber olduğum kişiyide sevdim ama hiç onun gibi olmadı onu unutmak için yine sevgilerim oldu ama cık hiç kimse o değil... gerçek aşkı tattığım için çok mutluyum ve gerçek aşkı onunla tattığım için...ama bigün onu tamamen kaybedersem diye düşününce çok üzülüyorum...ne yapacağımı bilmiyorum...onu tekrar kazanmak istiyorum biliyorum oda beni unutmadı...iki hafta önce yolda yürürken ofiste otururken onun kokusu geldi burnuma(hala unutmadım 8 sene önceki kokuyu...) allah allah dedim bu koku ne alaka yine aklıma düştü(zaten hiç çıkmamıştıki) bir hafta öncede kendi kendime düşünürken bulsam onu söylesem onu hiç unutmadığmı belki herşey farklı olur belki rüyam gerçek olur diye düşünüyordum ertesi gün msn yi açtım baktım beni eklemiş gözlerime inanamadım...konuştuk geçmişten, bugünden, neler yaptığımızdan...ama diyemedim bir gün önce düşündüklerimi...ne yapabilirim bilmiyorum o ne düşünüyo bilmiyorum tekrar beraber olmak ve hem bu dünyada hem öbür dünyada eşim o olsun istiyorum...bu bir tesadüf olamaz oda bilinçli ekledi beni ama şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum BANA YARDIM EDİN LÜTFEN...bikaç arkadaşıma anlattım anlamadı bile beni yazık gerçek aşkı tatmadan ölecekler...