8 sene sonra basima gelenler...

İyi madem siz hak ettiğinizi kabul etmişsiniz ki kalıyorsunuz.
Hak verilmez, alınır. Bir dahaki sefere diyorsunuz, bir dahaki sefere o hazırlıksız olacak mı sanıyorsunuz?
Umarım çocuğunuz mümkün olan en az zararı görür bu işte.

Reactions: anu
Evden kac kacamiyorsanda birgun cocugu parka goturme bahanesiyle yada bakkala falan neresi olursa olsun bahaneyle cikin gidin cocugunla. Kime gideceksin peki ?

Siz evden pay ve para alamam diyemi hala orada duruyorsunuz evladinizi tehlikeye atmak pahasina. esinizi tanidiginiz halde pes dogrusu... siz gidin de evladinizin sagligi yerinde olsunda para gelip gecici kusura bakmayin

Yapar eminim....ama gidersem de cocugumu birakamam.pesimden asla kosmaz miss beyfendi oyle dedi
sende aynı evin içinde peşinden koştur, Mevla o kadar büyük ki o kibirli burnu eğilir merak etme, tevekkül et Allah a sığın, hiç bir şey yapamıyorsan sessizlikle protesto et, konuşmayan kadından daha çok korkar erkekler, suski ne yapacağını bilemesin, çözemesin seni

Canim esini ustune kışkırtma bence, kv zaten dolduruyordur. Bu sinirle adam annesini daha da dinler. Aman dikkat et. Atiyorum, çayını kahvesini koy ama yuzune bakma.. ki kırıldıgini anlasin. Bu durum en fazla 3gun sürsün. Baktin esin orali olmuyor.. yatarken esine konuyu ac. Cok kırıldım ,tokat attin ozur bile dilemedin hala de. Hakli oldugunu mu dusunuyorsun, biz eskiden boyle degildik ne oldu bize de. Bak ne guzel oglumuz var ,aile olduk, halimiz vaktimiz yerinde daha da mutlu olmamiz gerekirken ne oldu bize boyle de. Seni bilmesem bi kadin var,bosanmak icin bahane buluyorsun diye dusunecegim de..
3.Kisiler yuzunden bizim evliligimiz niye sarsılsın ki, ne zorluklarla yuva kuruluyor de. Biz de artik aileyiz 3umuz de. Annenin yeri ayri hanımın yeri ayri de. Bu cizgiyi koruyamadin de.
Ben cocugumu,esimi ve yuvamı seviyordum ta ki attigin o tokat beni sarsana kadar de. Icin rahat mi beni incittigin icin de! Adamsa, etegindeki taşları doker konusur orta yolu bulur.. cozum arar,ozur diler.. ama cok sinirlendim o an diye girer konuya...
Yok baktin orali olmuyor, konusmuyor,tepki vermiyor .. goruyorum ki konusmak icin bile yormuyorsun kendini,halen hakli oldugunu dusunuyorsun, ( sen yuzde yuz hakli olsan bile bana o tokatı atmayacaktin, ailenin yaninda beni kucuk dusurmeye hakkin yoktu oncelikle bunun bilincinde olmalisin de)
Neyse boyle davranmaya devam et, ama bu evlilik bu kadar uzun surmez de. Bi yerde sorun var, bunu halletmeliyiz de. Benim de gururum var,sevgi de bir yere kadar... Saygı yoksa sevgim de biter de..,
Dinleme cabası yoksa uzun uzun konusma, kisa ve oz konus ki kendini sorgulasin..

Senin ailen benim de ailem,saygim da sonsuz onlara ama ozel hayatimiz kalmadi bak de. Annem gelse ayni seyi annem icin de dusunurum de. Biz aile olduk icimizde de. bir de bu acidan bak de, evliligimiz adina konusuyorum kotu mu? Gelsem dizine yatsam,tv izlesek. Tatile ciksak, evde ozgurce giyinsem,dolassam kotu mu de? Bu hayat bizi monotonlastirir , evliligimiz kalmadi baksana yasadiklarimiza de. Ayni ev icinde 3aileyiz. Belki ters hareketim olmustur ama bana da hak ver kendi evimde yabanci gibiyim, evliligimiz yıpranmasin lutfen seni seviyorum ben de... uzatmayalim ama son olsun bu yasadiklarimiz,cozum bulalim de.. sakin,tatli dille konus..

Insallah eski mutlulugunuza kavusursunuz canim...

nıye sana tokat attı cnm camasırla ne alaka?onu anlıyamadım????sana orucluyken tokat atan ınsan olamaz bnce.yazık yanı yazıkkk

Bu tokata göz yumarsanız ilerde bu tokatlar sağlı sollu dayağa döner benden söylemesi.

konu sahibi tokatı yedi ,üstüne özür dilendi ağız ucuyla ,affetti ....Herkesin içinde dayak yiyorsunuz hala para vermez ,yok üstüne evi almaz falan filan ..
Kocada ne kocaymış Kadir İnanır gibi maşallah sağlı sollu geçiriyor ..Afiyet olsun konu sahibi ...

Cok kotu olmus.
Helede annesi gilin yaninda.
Ama simdi diyemem asla bosanin diye.
Bi yuva kolay kurulmaz.
Bence bosanma sozunu agzina alma sakin bu gunler, blof yapmak icin bile olsa.
Akillanmasi gerek, pisman et onu konusma.
Ama sakin bosanicam diyerek pisman etmeye calisma,cunku bosanmiycaksin. Bunu dedikce her ilerki kavgalrda. Sen ne kdr kararli olsan bile o anda takmaz artik bosanicam sozune. Agzina sakiz yapma sakin.

Bence herseye ragmen ikincj sansi hakediyor yuvaniz. Ailesinin yzunden bu gerginlik diye dusunuyorum.
Ve sunuda belirtmek isterim burdan nedense sizin hic alttan almadiginizi hissettim kavgalarda.
Bu anlarda biri ates se digeri su gibi olmalidir. Hic geri tepki vermek yerine sakinlestirmeyi denedinmi?

Keske ailesi gitse yakin zamanda.
Annesi ve kaynin evden ne zaman gidicek?

Çalışıyorsun, al çocuğunu git bir avukata aç boşanma davanı, çıkart uzaklaştırma kararını çekilecek çile değil.hani pişmanlık emaresi gösterse çocuk için şans ver denir de.pişman bile değilmiş ki.bir de cidden anlamadığım için soruyorum.canınızı yakan size paçavra muamelesi yapan birilerini nasıl sevebiliyorsunuz?

anladığım kadarıyla hem sevginiz var hemde şimdiye kadar epey destek olmuşsunuz eşinize.şimdi gidersem birlikte çektik ama o rahat edecek diyorsunuz.oyleyse birkaç gün onunla hiç konuşmayın kayınvalidenizle de mesafe koyun eşiniz yokken.size birşey sorarsa da bu konuyu konuşmak istemiyorum deyin.eşiniz varken annesiyle konuşun onlara da tuhaf davranıyorsunuz diye bir daha size bulaşmasın.belki kendisi konuşmak zorunda kalır sizinle.olmazsa o işteyken çocuğunuzu alıp annenize gidin biraz düşünmek istiyorum dersiniz eşinize.yanı gözü biraz korksun sizi ve çocuğunu kaybedebileceğini hissettirmeniz lazım.gitmeyeceğinizden emin o yüzden böyle davranıyor.

Eşimi seviyorum diyebiliyorsan ayrılmayı düşünme önce bunu iyi bir düşün. Aöa illaki ayrılıcam diyorsan git bir araştır. Çocuk küçük olduğu için mahkeme zamanına kadar çocuğu almak gibi bir hakkın varmı.
Birikimlere gelince hemen dava açarsan mallara tedbir koydurabilirsin hepsinin yarısı zaten senin. Ama eylül e kadar adli tatil zaten bişey yapamazsın. Ozman a kadar kimseye ses çıkarmadan dolan. Araştır. Belki düzelir bişeyler düzelmezse en azından o zamana kadar izleyeceğin yolu öğrenmek için zamanın olur.

Canimm benim kiyamam ben sana.. caresiz olma, hem bak kendin diyorsun ayaklarimin ustunde duran kadinim diye..esin madem ayrilik diyor sende kendini toparla ve isin her neyse dort kolla saril..ne olacagi belli olmaz kendine yatirim yap..cocuk olayi elini kolunu bagliyor iste o zor evet ama cocugunun iyi olmasi icin evvela senin iyi olman lazim..kendini mutlaka topaelamalo ve asla caresiz hissetmemelisin.. kadinlar erkeklerden daha zeki ve vucludur erkegin anca fiziksel gucu var..burda ne yazsak bos kendine ancak sen yardim edebilirsin..bakinca zor gibi gelebilir ama sen herseyi basarabilirsin..

Tokadi yedim afiytle oturmuyorum.
Dedigim gibi yillar
Bazi arkadaslar tokadi yedin afiyetle oturuyorsun diyor.
Hicte afiyetle oturulmuyor.biz yillarca birbirimize maddi manrvi destek olduk,beni herkesten hatta o cok sevdigi ailesini bile karsisina alarak laf soyletmedi,su duruma gelmemiz dusunun ne kadar da uzucu....her zaman herseye karsi arkamda oldu,evine bana evladina son derece bagli bir adam,ama ofke gozunu kor etti.
Kayinvalidem hicbirzaman gitmeyecek,cunku eltim evine almiyor,kaynim o yuzdrn surekli geliyor bize yani annesine...(o yuzden de kaynim a kizginim,cok degerli ise annesi sonucta,gotursun ara sira duasini alsin )yanmda buyuk oldugu icin hepsi annesine geliyor gorumcem vs vs.bende bunlardan bunaliyorum esimle kavgalarimizin ana sebebi bunlar...
Bazi arkadaslar mal icin cocugunu heba ediyorsun demis,ooyle matah bi durumumuz yok,ama yillarca verdigim emekleri bir kalemde silip atamadim.
Cocugumla anneme geldigimde 2nci gun babam diye aglayan bir oglum var,inanin herseyi herseyi dusundum....kolay degil inanin....ve parcalanmis bir ailede annemle buyudum ben
Kaynim bizde kalmiyor evli kendi duzeni var,esinden ayrilacak sanirim ,o zaman annesini alacak,ev alacaklar birlikte,planlari bu yonde sanirim (ben hic bulasmiyorum beni alakadar etmez )
Valideme gelince,o da cok uzuldu sudan sebeb olaylari buyutmeyin vs vs dedi.
Ne diyeyim hayirlisi olsun,ama inanin ofkeli iken karar vermeyi dogru bulmuyorum.umarim birdaha boyle gurur kirici birsey yasamam,cok acitiyor cunku

"Sevmiyorsan giderim" mi? Dayak yiyip bi de bunu mu söylüyorsunuz. Pardon eşiniz köy ağası falan mi neden bu kadar vazgeçilmez?

eşiniz size teşekkür edeceği yerde bir de tokat mı atıyor? tavrınızı koyun arkadaşım.taviz tavizi doğurur.evlisiniz siz ailesiniz. kayınvalidenizi beraber yaşamaya hiç bir şekilde kabul etmemeliydiniz. bir de kaynınız geliyormuş ramazan zaten yorucu yoğundur üstelik çalışıyorsunuz .paşanın hanımı antalyaya tatile gitsin vaktini sizde geçirsin. eşiniz de utanmadan celallenip size tokat atsın.pes doğrusu. eşinize "vazgeçilmezimsin" hissiyatını geçirmişsiniz bu davranışlarının sebebi budur.

Tabiki de o kadar emekten sonra hicbir insan evladi vazgecemez kolay kolay.. hiccc kolay degil..burda okuyupta oyle oturdugumuz koltuklardan birkac tusa basipta ahkam kesip yorumlar yapmak kolay.. yok iste nasil dayaniyosun nasil seviyosun gibi seyler omudugumda resmen tuylerim diken siken oluyor.. hangi insan evladi sevdigi adami birakip gitmek ister.. peki esinizin sizi sevdiginden eminsiniz degil mi? Yani ayrilik olayina sicak bakiyor gibi yazmissiniz olayi ama bu yazinizda biraz daha farkli bir yonde yazmissiniz.. vallahi eger esinizin sizi sevdigine tamm eminseniz ne olursa olsun oesini birakmayin.. kayinvalide vs konularinda inanin tek degilsiniz herrrrrkeste neredeyse durum ayni.. ben bile cogu kez catisiyorum sinir krizleri geciriyorum ama yaoacak bisey yok seviyorum.. esinizin siddet olayi evet acitici olmus ama umari surekli olan bir olay degildir.. hem madem kayniniz eainden aurilip annesini alip ev vs almayi dusunuyor dediniz az daha disinizi sikin.. ama bence madem sizde ayrilik dusunmuyirsunuz azcik oynayin..kaynananiza karsi esinize karsi oynatin rol yapin.. ne bileyim esinize kaynananiz hakkinda yorum yapmayin bi muddet bu tarz bisey deneseniz? ..hani ne denmeli cidden bilmiyorum cunku icinde degiliz olayin esinizin karakteride onemli bu konuda.. Ama Allah kucuk cocugunuzun askinizin hatrina insalllah hayirli kapilar acar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…