Evden kac kacamiyorsanda birgun cocugu parka goturme bahanesiyle yada bakkala falan neresi olursa olsun bahaneyle cikin gidin cocugunla. Kime gideceksin peki ?Merhaba..esimle severek evlendik.cokda mutluyduk.taaa ki 2 sene once kv yanimiza gelip yasayan a kdr.ne olduysa ondan sonra oldu,
Normalde tartisirdik ama gene barisirdik simdilerde artik minnet bile etmiyor esim.
Ise girdim calisiyorum.5,5 yasindaki ogluma valide bakiyor.kiraciydik ev aldik,
Ama daha insaatin bitmesine var 3 ay.
Evli kaynim da ramazanda bize gelip gider oldu iftara.karisi antalyada tatilde cunku...
Ben 2 gundur cok huysuzum esime cok.soylendim,kardesden rahatsiz oldugumu anladi.
Nwyse dun eve bakmaya gittik gene yolda tartisma sen cok degistin,sonradan gorme vs oldun.soyledi soyledi.sebeb ankastre set istedim o yuzden...
Eve geldik yenekleri yapip gitmistim.kaynim da gelmis yemekleri isitmis ben kurdum sofrayi ama iftara daha vardi.hepimiz orucluyuz bu arada.3 parca camasir astim esim sinjrle.mutfaha gitti bagirmaya basladi ve bana tokat atti,bende sinirlendim koydugu yemegi doktum tezgaha.bi tokat daha atti.annesi geldi ayirdi.onlar iftar etti ben aglayarak iftarimi suylaactim.
Yaptigindan hic pisman degil.gece ise gitti esim,watsap tan yazdik,cenen yuzunden yedin,ya ceneni kapa yada guzellikle ayrilalim dedi.sabah da isten geldi sevmiyoesan giderim gidemiycemi sanma dedim.cocugumu ver dddim sikiyor sa al vermem cocugu sana diyor....iceri gecti uyumaya.cok caresizim evladimi birakamam ben.simdi ne yapicam....seviyorum da.esimi ama kalbim paramparca....
sende aynı evin içinde peşinden koştur, Mevla o kadar büyük ki o kibirli burnu eğilir merak etme, tevekkül et Allah a sığın, hiç bir şey yapamıyorsan sessizlikle protesto et, konuşmayan kadından daha çok korkar erkekler, suski ne yapacağını bilemesin, çözemesin seniYapar eminim....ama gidersem de cocugumu birakamam.pesimden asla kosmaz miss beyfendi oyle dedi
Canim esini ustune kışkırtma bence, kv zaten dolduruyordur. Bu sinirle adam annesini daha da dinler. Aman dikkat et. Atiyorum, çayını kahvesini koy ama yuzune bakma.. ki kırıldıgini anlasin. Bu durum en fazla 3gun sürsün. Baktin esin orali olmuyor.. yatarken esine konuyu ac. Cok kırıldım ,tokat attin ozur bile dilemedin hala de. Hakli oldugunu mu dusunuyorsun, biz eskiden boyle degildik ne oldu bize de. Bak ne guzel oglumuz var ,aile olduk, halimiz vaktimiz yerinde daha da mutlu olmamiz gerekirken ne oldu bize boyle de. Seni bilmesem bi kadin var,bosanmak icin bahane buluyorsun diye dusunecegim de..Ne yapacagim konusunda oyle allak bullak oldum ki,
Gidersem mahkeme olana kdr cocugumu goremem,gitmessem mutsuzum anneme bayramlasmaya gidicektik simdi hayatta gelmez,anneme aciklama yapmak istemiyorum.
O asla hatssini anlayip ozur dilemez,
Giderse de cocugu annem bakar,kendi birakip gidemez modunda
Bu arada evet ilk tokadi,
Ama son olmayacagini biliyorum ve kahretsinki ben bu adami seviyorum.sevgimi icime gomerim ama oglumsuz aklimi kaciririm
Merhaba..esimle severek evlendik.cokda mutluyduk.taaa ki 2 sene once kv yanimiza gelip yasayan a kdr.ne olduysa ondan sonra oldu,
Normalde tartisirdik ama gene barisirdik simdilerde artik minnet bile etmiyor esim.
Evli kaynim da ramazanda bize gelip gider oldu iftara.karisi antalyada tatilde cunku...
Ben 2 gundur cok huysuzum esime cok.soylendim,kardesden rahatsiz oldugumu anladi.
Nwyse dun eve bakmaya gittik gene yolda tartisma sen cok degistin,sonradan gorme vs oldun.soyledi soyledi.sebeb ankastre set istedim o yuzden...
Eve geldik yenekleri yapip gitmistim.kaynim da gelmis yemekleri isitmis ben kurdum sofrayi ama iftara daha vardi.hepimiz orucluyuz bu arada.3 parca camasir astim esim sinjrle.mutfaha gitti bagirmaya basladi ve bana tokat atti,bende sinirlendim koydugu yemegi doktum tezgaha.bi tokat daha atti.annesi geldi ayirdi.onlar iftar etti ben aglayarak iftarimi suylaactim.
Yaptigindan hic pisman degil.gece ise gitti esim,watsap tan yazdik,cenen yuzunden yedin,ya ceneni kapa yada guzellikle ayrilalim dedi.sabah da isten geldi sevmiyoesan giderim gidemiycemi sanma dedim.cocugumu ver dddim sikiyor sa al vermem cocugu sana diyor....iceri gecti uyumaya.cok caresizim evladimi birakamam ben.simdi ne yapicam....seviyorum da.esimi ama kalbim paramparca....
Canimm benim kiyamam ben sana.. caresiz olma, hem bak kendin diyorsun ayaklarimin ustunde duran kadinim diye..esin madem ayrilik diyor sende kendini toparla ve isin her neyse dort kolla saril..ne olacagi belli olmaz kendine yatirim yap..cocuk olayi elini kolunu bagliyor iste o zor evet ama cocugunun iyi olmasi icin evvela senin iyi olman lazim..kendini mutlaka topaelamalo ve asla caresiz hissetmemelisin.. kadinlar erkeklerden daha zeki ve vucludur erkegin anca fiziksel gucu var..burda ne yazsak bos kendine ancak sen yardim edebilirsin..bakinca zor gibi gelebilir ama sen herseyi basarabilirsin..Merhaba..esimle severek evlendik.cokda mutluyduk.taaa ki 2 sene once kv yanimiza gelip yasayan a kdr.ne olduysa ondan sonra oldu,
bende anlamıyorum ... hala nasıl seviyorum dediğini..size boşanın demiyorum ama . böyle bir odun nasıl sevilir . dayagın nesi sevilirr,böyle bir karakter nasıl sevilirr..... aklımda deli sorular varHala nasi sevebiliyosunuz ben ona inanamiyorum.
Bazi arkadaslar tokadi yedin afiyetle oturuyorsun diyor.Canimm benim kiyamam ben sana.. caresiz olma, hem bak kendin diyorsun ayaklarimin ustunde duran kadinim diye..esin madem ayrilik diyor sende kendini toparla ve isin her neyse dort kolla saril..ne olacagi belli olmaz kendine yatirim yap..cocuk olayi elini kolunu bagliyor iste o zor evet ama cocugunun iyi olmasi icin evvela senin iyi olman lazim..kendini mutlaka topaelamalo ve asla caresiz hissetmemelisin.. kadinlar erkeklerden daha zeki ve vucludur erkegin anca fiziksel gucu var..burda ne yazsak bos kendine ancak sen yardim edebilirsin..bakinca zor gibi gelebilir ama sen herseyi basarabilirsin..
bende anlamıyorum ... hala nasıl seviyorum dediğini..size boşanın demiyorum ama . böyle bir odun nasıl sevilir . dayagın nesi sevilirr,böyle bir karakter nasıl sevilirr..... aklımda deli sorular var[/QUO
Onun buyuk bir hatasi,benim sevgimi yok etmedi.ama cok incitti
Cunku ilkez boyle birsey oldu.yassnmamis olmasini cok isterdim ama oldu
Tabiki de o kadar emekten sonra hicbir insan evladi vazgecemez kolay kolay.. hiccc kolay degil..burda okuyupta oyle oturdugumuz koltuklardan birkac tusa basipta ahkam kesip yorumlar yapmak kolay.. yok iste nasil dayaniyosun nasil seviyosun gibi seyler omudugumda resmen tuylerim diken siken oluyor.. hangi insan evladi sevdigi adami birakip gitmek ister.. peki esinizin sizi sevdiginden eminsiniz degil mi? Yani ayrilik olayina sicak bakiyor gibi yazmissiniz olayi ama bu yazinizda biraz daha farkli bir yonde yazmissiniz.. vallahi eger esinizin sizi sevdigine tamm eminseniz ne olursa olsun oesini birakmayin.. kayinvalide vs konularinda inanin tek degilsiniz herrrrrkeste neredeyse durum ayni.. ben bile cogu kez catisiyorum sinir krizleri geciriyorum ama yaoacak bisey yok seviyorum.. esinizin siddet olayi evet acitici olmus ama umari surekli olan bir olay degildir.. hem madem kayniniz eainden aurilip annesini alip ev vs almayi dusunuyor dediniz az daha disinizi sikin.. ama bence madem sizde ayrilik dusunmuyirsunuz azcik oynayin..kaynananiza karsi esinize karsi oynatin rol yapin.. ne bileyim esinize kaynananiz hakkinda yorum yapmayin bi muddet bu tarz bisey deneseniz? ..hani ne denmeli cidden bilmiyorum cunku icinde degiliz olayin esinizin karakteride onemli bu konuda.. Ama Allah kucuk cocugunuzun askinizin hatrina insalllah hayirli kapilar acarTokadi yedim afiytle oturmuyorum.
Dedigim gibi yillar
Bazi arkadaslar tokadi yedin afiyetle oturuyorsun diyor.
Hicte afiyetle oturulmuyor.biz yillarca birbirimize maddi manrvi destek olduk,beni herkesten hatta o cok sevdigi ailesini bile karsisina alarak laf soyletmedi,su duruma gelmemiz dusunun ne kadar da uzucu....her zaman herseye karsi arkamda oldu,evine bana evladina son derece bagli bir adam,ama ofke gozunu kor etti.
Kayinvalidem hicbirzaman gitmeyecek,cunku eltim evine almiyor,kaynim o yuzdrn surekli geliyor bize yani annesine...(o yuzden de kaynim a kizginim,cok degerli ise annesi sonucta,gotursun ara sira duasini alsin )yanmda buyuk oldugu icin hepsi annesine geliyor gorumcem vs vs.bende bunlardan bunaliyorum esimle kavgalarimizin ana sebebi bunlar...
Bazi arkadaslar mal icin cocugunu heba ediyorsun demis,ooyle matah bi durumumuz yok,ama yillarca verdigim emekleri bir kalemde silip atamadim.
Cocugumla anneme geldigimde 2nci gun babam diye aglayan bir oglum var,inanin herseyi herseyi dusundum....kolay degil inanin....ve parcalanmis bir ailede annemle buyudum ben
Kaynim bizde kalmiyor evli kendi duzeni var,esinden ayrilacak sanirim ,o zaman annesini alacak,ev alacaklar birlikte,planlari bu yonde sanirim (ben hic bulasmiyorum beni alakadar etmez )
Valideme gelince,o da cok uzuldu sudan sebeb olaylari buyutmeyin vs vs dedi.
Ne diyeyim hayirlisi olsun,ama inanin ofkeli iken karar vermeyi dogru bulmuyorum.umarim birdaha boyle gurur kirici birsey yasamam,cok acitiyor cunku