Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyini seviyorsun o esin olacak gerizekalinin anlamadimAnnem yalniz yasiyor cocugumla gitsem giderim,ama cok kucuk beni suclar ileride,
Kendi ayaklarimin ustune duran biriyim
Kapi orda gidebilirsin ama.cocugu asla sana vermem diyor.....mahkeme bana verir dedim,mahkemeyle alabiliosan al diyor.
Okadar uzgunum ki ,ne hayallerim vardi,bunca sene maddi.manevi hep destek oldm,takilarim herseyim gitti....
Hakettin sen daha once atmaliydim o tokadi diyor....ve asla ozur dilemiyor.gidemessin cocugu bahane.ediyor sun diyor....
Evladim olmadan gidemem dogru....
Bide yillarin emegi var,cabalarim var birikimimiz var,gidersem ona rahat bir yasam sunmus olucam hemde kendi elimle,
Evladimi iyi yetistiremezler,onu birakamsm ki,babasina da cok duskun,
Ama burda bakinca kvdemin hic sucu yok gibi,aslinda hepsi suclu bana gore.bukadar sabirsiz tahammulsuz olmam onlar yuzunden.kocasi yok kalacak yeri yok,
Hadi dedim kalsin bende,bu sefer ma aile gelmeye badladilar,ben kaynima hizmet etmrk zorunda degilim ,esim ede kardesi koymetli,hanim bulur da aile bulamaz modunda
Ne yaparsa yapsın bana asla bisey vermez diyorsun ama avukata verdiğin takdir de oyle bir verir ki seve seve olmasa da başka turlu zaten evlisin Butun mallar ortak oluyor kanunen. Ama kendi Yaşadığımla yola çıkarak söylüyorum ki, seni surekli sucluyarak konusuyorsa o şekilde yürümez. Düşüncelerini tabiki ifade edebilir fakat vurması cok yanlış sana vurması senin degil onun sucu illa vurması mi gerek gitsin sakinleşsin sonra da konuşabilir.Hepinizez teskkur ederim hanimlar.
Yaklasik 1 senedir maasimi vermiyorum zaten.ama eve verdigumiz pesinat vs hep birikim.
Suan tapu onun ustune degil daha tapuyu almadik.
Evimizde surekli hirgur yasanan bir aile degiliz.8 senede ilkkez oldu.devami olmaz umarim.ozur de diledi,benim yuzumden o hale gelmis,hala boyle soyluyor.affetmis gibi gorunsem.de affetmedim asla...
Evladim var tabiki alamaz,ama su asamada gitmek dogru olmaz.ben ise gittigimde annem tek yasiyir gelip huzursuz edip zorla alirlar,cocugumun psikolojisi hepten bozulur.dun bana vurdugunu gormedi,birdaha vurursa ztn affim olmaz...
Dunku kavgamiz da kv nin asla payi yok onlar icerde biz mutfaktaydik,
Esim tamamen annesine guveniyor,gidersede ogluma annem bakar vermem havalarinda.
Bana kesin kizacaksiniz ama esimi cok iyi taniyorum....iyiligi iyi,kotulugu cok kotudur.amma bidaha denesin direk polise giderim ne gerekirse yaparim cocugumu da.buyuk iht. Mahkeme bana verir.
Suanda gidersem her yolu dener bana para veya evden pay vermemek icin,gerekirse kendi ustune hicbisey almaz.
Bu olay bana gozu kapali kimseye guvenmemeyi ogretti,ders verdi...