8 sene sonra basima gelenler...

Karsina al duzgunce konus gidicem isi yokusa surme de evlatla anne arasina girme ayrilacaksak medeni bicimde ayrilalim de bayramdan sonra herseye ragmen bir avukatada danis gecmis olsun

Her seyin gozumde bir affi olabilir ama kadina siddetin tecavüzün cinayetin asla.
Bu heriften hayır gelmez bacım

çocuğu almak öyle kolay mı öyle hiç bişey yapamaz.konu her ne olursa olsun tokat olmamalı sonu.ben olsam affetmem.

Annem yalniz yasiyor cocugumla gitsem giderim,ama cok kucuk beni suclar ileride,
Kendi ayaklarimin ustune duran biriyim
Kapi orda gidebilirsin ama.cocugu asla sana vermem diyor.....mahkeme bana verir dedim,mahkemeyle alabiliosan al diyor.
Okadar uzgunum ki ,ne hayallerim vardi,bunca sene maddi.manevi hep destek oldm,takilarim herseyim gitti....
Hakettin sen daha once atmaliydim o tokadi diyor....ve asla ozur dilemiyor.gidemessin cocugu bahane.ediyor sun diyor....
Evladim olmadan gidemem dogru....
Neyini seviyorsun o esin olacak gerizekalinin anlamadim
Oruclu insana siddet uygulayan ahlaksizin teki belli ne derdi olursa olsun insan dovulur mu ayip yaaa! Seviyorum demiyor musunuz boyle ayilari acayip sinirleniyirum kendinize sayginiz yok ki adamin size saygisi olsun

Bide yillarin emegi var,cabalarim var birikimimiz var,gidersem ona rahat bir yasam sunmus olucam hemde kendi elimle,
Evladimi iyi yetistiremezler,onu birakamsm ki,babasina da cok duskun,
Ama burda bakinca kvdemin hic sucu yok gibi,aslinda hepsi suclu bana gore.bukadar sabirsiz tahammulsuz olmam onlar yuzunden.kocasi yok kalacak yeri yok,
Hadi dedim kalsin bende,bu sefer ma aile gelmeye badladilar,ben kaynima hizmet etmrk zorunda degilim ,esim ede kardesi koymetli,hanim bulur da aile bulamaz modunda

Emek... hii evet...sürekli o sinirli diye alttan almak, kv'dene bakmak, hatta evli kayinini bile tahamül etmek... Peki onun emekleri nerede? O bu evlilik icin ne yapti? Ne zaman alttan alip, idare edip seni mutlu etmeye calisti?

Sana tokat atan adam icin halen sevgi'den bahs ediyorsan bil ki o sevgi yada ask degil. O baglilik, aliskanlik. Sevginin, yada evliligin aslinda farkli olabilcegini bilmememektir.

Oglunu neden babasina birakasin ki? Az kiyafet ile bir canta doldur ve oglunu alip git. Gerekirse annen yada varsa amcalar/dayilar seni gelip alsinlar. Mahkeme zaten oglunu sana verir. O simdi blöf yapiyor. Kendine bakamayan adam, oglunami bakacakmis ta? :KK14:

Lütfen cocugunu bu ortamda büyütme. Yarin birgün artik siddetin normal oldugunu düsünüp, her evlilik hir gürden ibaret oldugunu düsünür.

bu herifler ayrılırsan çocuğu alırım diyor sizde inanıyorsunuz çocuğumu bırakamam diyorsunuz. hangi aklı selim hakim küçücük bir çocuğu anasına değilde gece çalışan babasına verir? üstelikte şiddete meyilli bir adama...

Çocuğunuz sizi ileride suçlayacaksa böyle sağlıksız bir ortamda yetişmesine izin verdiğiniz için suçlayacaktır.
Birikimlerinize de hiç bakmayın, mahkeme yoluyla er ya da geç alırsınız. İleride şiddet çocuğunuza sıçradığında ya da çocuğunuz annesinin şiddete uğramasına şahit olduğunda hissedeceklerinizden daha pahalı bir birikim olabilir mi?
Yol yakınken çocuğu alıp annenize gidin ve derhal bir avukatla görüşün. Şiddete uğradığınızda da adli rapor alın, lazım olur.

bacım bu adamdan fayda gelmez
sen en iyisi çocuğunu da al annenin yanına git bi müddet orda beklemeye geç, kafanı dinle
bi düzelme, pişmanlık, çaba göremezsen avukata git
şiddet başlı başına yanlıştır ama bir de başkalarını şahit etmek daha da iğrenç bir durum
Allah yardımcın olsun.

Durumunuza çok üzüldüm, bence evliliğiniz zaten bitmiş, birikimler kanuni yollarla mutlaka paylaşılır,arkadaşların da dediği gibi çocuğunuzu alıp ailenizin yanına gidin.Ekonomik olarak özgür bir kadınsınız, neden size hayatı kahreden insanlara hem maddi -manevi destek sağlayıp hem de katlanıyorsunuz? Size vuran bir erkeği sevmeyin.

Kendi paranı kazanıyorsan kesinlikle çık gt o ewden. Dawayla al çocuğunuda. Bugn vurdu ve gidemezsin dio yarın daha büyüğünü yapcak gidemezz diye...
Ayrıca para kazanıyorsan kimseye eyvallahın olmasın. Ankastre mi istiyosun biriktr paranı al. Ewin ihtiyaçlarını onlar karşılamak zorunda zaten.
Başkalarının yanında o kadar aşağılamış ki seni. Nasıl böyle bşeyi kaldırıyosun????????? Hiç mi gururun yok. Çocuğu bahane etme. Mahkeme sana verir merak etme

Çocuk yanında çık evden. Mahkeme bitene kadar çocuk kimin yanındaysa geçici velayet ona verilir.

Sen evden ayrıldıktan sonra annen evden ayrılmazsa ben dönmüyorum de.

Çocuğu bahane ediyorsunuz şu an. Çocuğunuzu da alın gidin. Neden gidersem çocuğu bırakıp gitmeliyim diye düşünüyorsunuz ki. Tokat yemek gerçekten gurur kırıcı. Bir de sizinki başkalarının yanında olmuş. Belki evladınız bile gördü. Yaptığınız birikimler de ortak mahkeme yarısını size verecek. Hem evi niye adamın üstüne yaptınız ki. Bunun ortak gösterilme yolu yok mu? Ben olsam şu an onun olduğu evde oturmazdım. Çocuğu da alın gidin. Bakın bakalım gelmiyor mu peşinden

Allah askina emek verdim demeyin. Herkes emek veriyor. Mesele zatn bu emekleri goremeyen, nankor insanlara dur diyebilmek. Siddete uğrayan bir anne görmektense, bosanmis bana bakmak icin calisip cabalayan, ayaklari yere basan bir anne gormek isterdim çocuğunuzun yerinde olsam. Çocuğum beni suclar demeyin yani. Esiniz cok cok piskinmis. Vurduğuna pişman olacağına " daha onceden yapmaliymisim" demesine ben tahammul edemedim. Siz nasil ediyorsunuz? Bu ayni zamanda pisman olmadığını ve ileride de ayni seylerin tekrarlanacagini gosteriyor.
Hic mi akli selim biri yok esinizin cevresinde?
Bir yaknima esi vurunca, onun en yakin arkadasi konusmustu. Yanlis yaptığını gostermek için. Hic mi yok esinize akil verecek biri?

Bence biraz susmalisin.
Bu tokadin acisini susarak cikar.
Konusma yemek yapma sadece isinle ve cocugunla ilgilen.
Yuzune bakma uzun bi sure.
Soylene soylene isler cigirindan cikmis cok kirildigini anlamali ki akli basina gelsin. Kv kayninla da ilgilenme herkes ne hali varsa gorsun.

Hepinizez teskkur ederim hanimlar.
Yaklasik 1 senedir maasimi vermiyorum zaten.ama eve verdigumiz pesinat vs hep birikim.
Suan tapu onun ustune degil daha tapuyu almadik.
Evimizde surekli hirgur yasanan bir aile degiliz.8 senede ilkkez oldu.devami olmaz umarim.ozur de diledi,benim yuzumden o hale gelmis,hala boyle soyluyor.affetmis gibi gorunsem.de affetmedim asla...

Evladim var tabiki alamaz,ama su asamada gitmek dogru olmaz.ben ise gittigimde annem tek yasiyir gelip huzursuz edip zorla alirlar,cocugumun psikolojisi hepten bozulur.dun bana vurdugunu gormedi,birdaha vurursa ztn affim olmaz...
Dunku kavgamiz da kv nin asla payi yok onlar icerde biz mutfaktaydik,
Esim tamamen annesine guveniyor,gidersede ogluma annem bakar vermem havalarinda.
Bana kesin kizacaksiniz ama esimi cok iyi taniyorum....iyiligi iyi,kotulugu cok kotudur.amma bidaha denesin direk polise giderim ne gerekirse yaparim cocugumu da.buyuk iht. Mahkeme bana verir.
Suanda gidersem her yolu dener bana para veya evden pay vermemek icin,gerekirse kendi ustune hicbisey almaz.
Bu olay bana gozu kapali kimseye guvenmemeyi ogretti,ders verdi...

Hepinizez teskkur ederim hanimlar.
Yaklasik 1 senedir maasimi vermiyorum zaten.ama eve verdigumiz pesinat vs hep birikim.
Suan tapu onun ustune degil daha tapuyu almadik.
Evimizde surekli hirgur yasanan bir aile degiliz.8 senede ilkkez oldu.devami olmaz umarim.ozur de diledi,benim yuzumden o hale gelmis,hala boyle soyluyor.affetmis gibi gorunsem.de affetmedim asla...

Evladim var tabiki alamaz,ama su asamada gitmek dogru olmaz.ben ise gittigimde annem tek yasiyir gelip huzursuz edip zorla alirlar,cocugumun psikolojisi hepten bozulur.dun bana vurdugunu gormedi,birdaha vurursa ztn affim olmaz...
Dunku kavgamiz da kv nin asla payi yok onlar icerde biz mutfaktaydik,
Esim tamamen annesine guveniyor,gidersede ogluma annem bakar vermem havalarinda.
Bana kesin kizacaksiniz ama esimi cok iyi taniyorum....iyiligi iyi,kotulugu cok kotudur.amma bidaha denesin direk polise giderim ne gerekirse yaparim cocugumu da.buyuk iht. Mahkeme bana verir.
Suanda gidersem her yolu dener bana para veya evden pay vermemek icin,gerekirse kendi ustune hicbisey almaz.
Bu olay bana gozu kapali kimseye guvenmemeyi ogretti,ders verdi...
Ne yaparsa yapsın bana asla bisey vermez diyorsun ama avukata verdiğin takdir de oyle bir verir ki seve seve olmasa da başka turlu zaten evlisin Butun mallar ortak oluyor kanunen. Ama kendi Yaşadığımla yola çıkarak söylüyorum ki, seni surekli sucluyarak konusuyorsa o şekilde yürümez. Düşüncelerini tabiki ifade edebilir fakat vurması cok yanlış sana vurması senin degil onun sucu illa vurması mi gerek gitsin sakinleşsin sonra da konuşabilir.

X