MerMerhaba..esimle severek evlendik.cokd
Annem yalniz yasiyor cocugumla gitsem giderim,ama cok kucuk beni suclar ileride,
Cok sinirli biri zaten,hep idare ettim bu zamana kadar....evlenmeden de dedi ben.sinirliyim diye....Sana oruclu halinle tokat atiyor, cocukmusun konustugun icin tokat yiyosun ben cocuguma bile böyle davranamam...
Kaldiki baskalarinin yaninda sana böyle davranmasi hic dogru degil...
Ikinizinde birbirinize tahmmülünüz kalmamis...
Cok sinirli biri zaten,hep idare ettim bu zamana kadar....evlenmeden de dedi ben.sinirliyim diye....
Ama yine de bu raddeye gelmeseydi keske.cok caresizim,herkese bayram ama ben agliyorum....yazik emeklerime...sevgime
Yapar eminim....ama gidersem de cocugumu birakamam.pesimden asla kosmaz miss beyfendi oyle dedihmmmm pisman da olmayacak gibi duruyor.
bu tokatin üstüne kalirsan yine yapar.
Kaynim bizdeydi ya,mahsus yapiyorum sandi kalkti mutfaga yemek koyuyor bende izah ediyorum nasil bagiriyor bende susmayinca atti maalesefSize neden durduk yere tokat attı ben o kısmı anlayamadım
kayınvaldeden uzaklaşırsanız düzelebilirAnnem yalniz yasiyor cocugumla gitsem giderim,ama cok kucuk beni suclar ileride,
Kendi ayaklarimin ustune duran biriyim
Kapi orda gidebilirsin ama.cocugu asla sana vermem diyor.....mahkeme bana verir dedim,mahkemeyle alabiliosan al diyor.
Okadar uzgunum ki ,ne hayallerim vardi,bunca sene maddi.manevi hep destek oldm,takilarim herseyim gitti....
Hakettin sen daha once atmaliydim o tokadi diyor....ve asla ozur dilemiyor.gidemessin cocugu bahane.ediyor sun diyor....
Evladim olmadan gidemem dogru....
Yapar eminim....ama gidersem de cocugumu birakamam.pesimden asla kosmaz miss beyfendi oyle dedi
Çok üzüldüm keşke bu raddeye gelmeseydi olaylar.Önceden de size şiddet uyguladığı zamanlar olmuş muydu? Eşimi seviyorum diyorsunuz.Boşanmayı düşünmüyorsanız bence gelip sizden adam akıllı özür dileyene kadar asla konuşmayın.Boşanma konusunu bile tartışmayın.Sadece çocuğunuzla ilgilenin.Gönlünüzü alması da zaman alıcak gibi görünüyor.Kolay kolay affetmeyin yaptığını ne denli çirkin olduğunu anlasın.Ve size ayrılalım dediğinde sevmiyorsan ayrılırım demeniz eşinizce şöyle anlaşılır "Seni seviyorum ayrılmaya niyetim yok ama sen sevmiyorsan ayrılalım". Şiddete uğrayan sizsiniz ayrılma lafını sizin açmanız daha normal olurdu ama tam tersi olmuş.Çocuğumu ver demeyecektiniz.Tabi ki vermiyorum sıkıysa al tarzında konuşur.Çocuğu hakim zaten size verir.Cevaplarınız başka türlü olmalıydı.Tabi ki ayrılamayacağınızı düşünür bu durumda ve sizi sindirmek için gönlünüzü bile almaya yanaşmaz.Ondan ciddi anlamda soğumuş gibi davranın.Trip atıyo iki güne düzelir demesin gerçekten sorguladığınızı anlasın.Kocanızı siz tanırsınız ne yaparsanız etekleri tutuşur siz bilirsiniz.Sizden ayrılmaya falan niyeti yok sindirme politikası tamamen.Kaynim bizdeydi ya,mahsus yapiyorum sandi kalkti mutfaga yemek koyuyor bende izah ediyorum nasil bagiriyor bende susmayinca atti maalesef