- 23 Temmuz 2009
- 176
- 17
- 318
bunları bana ayırırmısın arkadaşımsiyah kazağın yakası boncuklu, yumuşak yünden, kırmızı ceket deEki Görüntüle 1265372 hediye 5tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunları bana ayırırmısın arkadaşımsiyah kazağın yakası boncuklu, yumuşak yünden, kırmızı ceket deEki Görüntüle 1265372 hediye 5tl
birde bunuceket 5 lt , bunu da giyemedim yepyenidir s-m bedenEki Görüntüle 1265379
buradaki jarse gömleğiSiyah diz üstü 38 beden elbise - sadece 1 kere giydim, 20 tl
içi jiponludur,
Siyah jarse gömlek 7 tl - 38 beden yandan fermuarlı
elbisenin içine gömleği de koydum ki bedenleri daha rahat anlaşılsın.
toplam ne kadar olur arkadaşım
Arkadadim 22 -23 ekim yazip duruyorum ...bu hırka esasen dize kadar geliyor o yüzden hiç giyemedim hem kalın hem uzun M beden 10 tlEki Görüntüle 1265386
cnm resimlerde varmı kırmızı olan ve toplan ne olacakMerhaba,seçimlerinin çok güzel. Aynı siyah gömleğin bir de kırmızılısı var ilgilenir misiniz? BBedenleri de aynı yepisyeni o da pırıl pırıl
Arkadadim 22 -23 ekim yazip duruyorum ...
Bu hirka icin...
[QUOTE="ayberkayefe, post: 37544834, member: 155064"olabilir
cnm resimlerde varmı kırmızı olan ve toplan ne olacak
teşekkürler arkadaşımtamamm kargoya çıkmak üzere paketlenmiştirrler..![]()
canmbu kırmızı hırka ve bir kaç kazak daha varsiyah kazağın yakası boncuklu, yumuşak yünden, kırmızı ceket deEki Görüntüle 1265372 hediye 5tl
canmbu kırmızı hırka ve bir kaç kazak daha var