• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Nisan'a ameliyat için gün aldım kızzlaaaarrr !!!

hayırlısı olsun.meme ucunu tavsıye etmıolar genelde sut vermede problem oluyomus evet.bence kas altı en ıyısı zaten gogsun altında ınce bı cızgı hc rahatsız etmıo zamanla da soluyo.bu arada bende zayıfım baya bende 275 cc var doktorum en guzelı bu oldu dıer denedıklerım amelıyatta guzel durmadı demıstı.cok buyuk ıstıosanız bu olcu kucuk ama ıdeal buyukluk ıstıosanız guzel.sımdıden gecmıs olsun..

kıızlaaaaaarrr Eser Aydoğdu hanıma muayene oldum bugün. Bana 260 cc yuvarlak high profil, meme ucu, kas zarı altından yapıcam dedi. 260 cc benim gözüme küçük geldi ama doktor hanım, zayıf olduğum için we göğüs kafesim çok dar olduğu için dha büyük takarsam yapay durur dedi, ben de öyle dursun istemem.

sizin görüşlerini almak istiyoruzi kızzlaaarr sizce çook mu küçük bu cc? bir de meme ucundan olmam süt vermede problem yaratırmı ? dr hanım hiç bir sorun olmaz dedi. ama başka bir dr.un tazısında süt oranı azalır diye duymuştum... kafam karışık birazz :44::18:

bu arada 8 nisana ameliyat için gün aldım. bakalım hayırlısıı, hiiç heyecan filan dutmuyorum sewinç filanda yok bende neden acabaa :((

Sweetcim esimle konustum her seyi anlattim :19::19: kesinlikle güvenilir basarili birine olmamdan yana... yaniiiii Baris Cakira ameliyat olmaya karar verdim... :9::9::9:
Asistanini aradim, kendisinede mail attim cevap bekliyorum. Mayis ayindan itibaren ameliyat icin gün verebildigini söyledi Oraletin dedigi gibi, olsun bir ay daha beklerim artik :10::10: buna fazlasiyla degecek eminim... :16:

Seni merak ettim Hasan Beyle görüstün mü CNM ??? :31::31:

Aaayyy çoook sewiindiiiiiim canıım beniiimmmmm :52::52::52: inşallaaaah çok doğru bir seçim yaparsın sen de ben de inaşşaallaahhh:66::66: Mayısta baya geçmiiş yaa, olsun dedğin gbi 1 ay dha bekle ,geç olsun güç olmasın oraletin dediği gbi :1:

Ben bugün HASAN BEYE GİTTİM KIZLAAARRR HEPİNİZE DUYRULURR!! BANA SÖYLEDİKLERİNİ YAZIYORUM LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUUUMMM!!

Hasan bey bana, Mentor markayı önerdi FD onayı olan tek protez dedi,daha güwendğim daha çok memnun kaldığm protez dedii, hiç şikayet almadım dedi.. Sonra, memem olmadığı için damla sana olmaz üstlerin boş olur dedi :((.. (Eser'de öyle demişti) Yuvarlak protez olur ve KAS ALTINA yaparım dedi. Ben dedim KAS ZARI ALTI olmaz mı diye,sana olmaz dedi.. doğal durmasını istiyorsan kas altı olur dedi. 300cc'ye kadar denerim dedi. dedim çok büük istemiorum, ameliyat esnasında ben hangisini uygun görürsem onu takıcam dedi.. Ama bi resim filan göstermedği için böyle nasıl bir meme olacak hayalini kurmak çok zor yaaa:44:

Yani doktor ben seni anladım nsl istedğini dese de, ya ben onun bana uygun gördğünü uygun görmezsem.....:43::43: KAFAM ÇOOK KARIŞIIIKKKK :84::84::84::84:

hayırlısı olsun.meme ucunu tavsıye etmıolar genelde sut vermede problem oluyomus evet.bence kas altı en ıyısı zaten gogsun altında ınce bı cızgı hc rahatsız etmıo zamanla da soluyo.bu arada bende zayıfım baya bende 275 cc var doktorum en guzelı bu oldu dıer denedıklerım amelıyatta guzel durmadı demıstı.cok buyuk ıstıosanız bu olcu kucuk ama ıdeal buyukluk ıstıosanız guzel.sımdıden gecmıs olsun..

Yorumn için çook teşekkr ederim canım ama ben Eser hanıma gitmekten wazgeçtim yaa, çünkü ısınamamıştım zaten hala da ısınamıyorum,kafama yatmadı hiç.. Başka doktorlara bakıcam, pat diye gidip ameliyat olmak istemiyorum...:19:

:18:
kıızlaaaaaarrr Eser Aydoğdu hanıma muayene oldum bugün. Bana 260 cc yuvarlak high profil, meme ucu, kas zarı altından yapıcam dedi. 260 cc benim gözüme küçük geldi ama doktor hanım, zayıf olduğum için we göğüs kafesim çok dar olduğu için dha büyük takarsam yapay durur dedi, ben de öyle dursun istemem.

sizin görüşlerini almak istiyoruzi kızzlaaarr sizce çook mu küçük bu cc? bir de meme ucundan olmam süt vermede problem yaratırmı ? dr hanım hiç bir sorun olmaz dedi. ama başka bir dr.un tazısında süt oranı azalır diye duymuştum... kafam karışık birazz :44::18:

bu arada 8 nisana ameliyat için gün aldım. bakalım hayırlısıı, hiiç heyecan filan dutmuyorum sewinç filanda yok bende neden acabaa

ayyyyy hayırlısı olsun son günlerde bende çok çok ve de çok düşünüyorum artık takviyeli ve düz sütyen ve seçeneği az ayrıca takviyeli olduğu belli olan bikinilerden de:59: şu anda çok mutlu olman gerekir inşallahh çok iyi geçer ve tam istediğin gibi olur İzmir de bildiğim dr. varmı bir de canım malieti ne oldu bu da çok önemli yazarsan sevinirim bir an önce istiyorum bendeeee:34:

Back
X