• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Nisan'a ameliyat için gün aldım kızzlaaaarrr !!!

onu diyen resmen atmış.burda yuvarlak silikon kullanılan bir cok bayan var,ben dahil,hicbirimizin ki top gibi değil yani . aksine gayet dolgun ve seksi :12: sönük memeyi napıcaksın.

ppooofff atıyolar dimi yaaaa :47: canım sıkılıyor öle yazıları okuyuncaa:43::47: peki canım senin göğsün varmıydı? hangi marka protez konuldu sana? doktorum mentor ve arion kullanıyormuş, ben arion olsn dedim o da uygun gördü...

ayrıca zaten bu ameliyatı göğsümüz yok diye olmuyor muyuz."göğsü olmayanda" tabiri cok saçma . göğsü olan napsın silikonu.benim de göğsüm dümdüzdü,yuvarlak silikonla dehşet güzellikte oldu.ikinci bi ameliyat olsam yine yuvarlak seçerim , hatta varsa ultra ultraaaaa yüksek profil yuvarlak silikon kullanılmasını isterim :)

göğsü olmayıp damla silikon kullanılaan çoğu hemcinsimiz,malesef sutyenle göğüslerini kaldırmaya çalışıyor.cünkü üstleri boş.

Son düzenleme:
ayrıca zaten bu ameliyatı göğsümüz yok diye olmuyor muyuz.göğsü olmayanda top gibi durur denmesi cok saçma . göğsü olan napsın silikonu.benim de göğsüm dümdüzdü,yuvarlak silikonla dehşet güzellikte oldu.ikinci bi ameliyat olsam yine yuvarlak seçerim , hatta varsa ultra ultraaaaa yüksek profil yuvarlak silikon kullanılmasını isterim :)

yürüüüüüü beeeeeeeee kiim tutaarr seniiiii:46::52::52::52:
ayyy içimi rahatlattın canıım yaaaaa çook saaoll:71::71: ameliyat olalı ne kadar oldu, hangi doktora olmuştun canımm? tekrar güle güle kullan memişleriniii:nazar::nazar: inşallahh ben de ameliyat sonrası senin yazdğn gbi yorumlar yazarııımmm:62::62::62:

ayyy içimi rahatlattın canıım yaaaaa çook saaoll:71::71: ameliyat olalı ne kadar oldu, hangi doktora olmuştun canımm? tekrar güle güle kullan memişleriniii:nazar::nazar: inşallahh ben de ameliyat sonrası senin yazdğn gbi yorumlar yazarııımmm:62::62::62:

kendini doktorunun eline bırak.emin ol onlar bu işin üzerinde yıllarca okudular eğitim aldılar.sayısız ameliyat yaptılar.benim doktorum " sana asla damla olmaz cünkü zaten meme dokun yok.damla koysak üstler bomboş kalcak,orayı neyle doldurcaz ? " demişti.ben de kendimi ona teslim ettim.işte sonuç ortada.benim 3 ay 11 gün oldu :) 325 cc yuvarlak yüksek profil mentor marka silikon :71:

kendini doktorunun eline bırak.emin ol onlar bu işin üzerinde yıllarca okudular eğitim aldılar.sayısız ameliyat yaptılar.benim doktorum " sana asla damla olmaz cünkü zaten meme dokun yok.damla koysak üstler bomboş kalcak,orayı neyle doldurcaz ? " demişti.ben de kendimi ona teslim ettim.işte sonuç ortada.benim 3 ay 11 gün oldu :) 325 cc yuvarlak yüksek profil mentor marka silikon :71:

aynen doğru diyorsun canım... ben biraz ukalalık yaptım ve de doktoruma çıkştım biraz :14::14: neden damla olmuyor? neden 300cc üstü olmuyor? neden meme ucumdan oluyor , süt azalıyor deniliyor? diyeee baya bayaa doktorumu şaşırtmıştm.... kadın artık sustu hep beni dinledii cevap werdi :1:
banada aynen sana dedği gbi meme dokun hiç yok dedi. maşşallaaah canım yaaa demek 3 ayı dewirdiin ne güüzeell :52::52::52: hangi doktora yaptrmıştın? peki mentor markasını doktorunmu sana önerdi sen mi istedin? aklıma takılan şey, şu meme ucu kesisi.. çok düşündürüyor beni, süt kesilmesi konusu oluyor diyorlar... senin nereden olmuştu kesi canım?

aynen doğru diyorsun canım... ben biraz ukalalık yaptım ve de doktoruma çıkştım biraz :14::14: neden damla olmuyor? neden 300cc üstü olmuyor? neden meme ucumdan oluyor , süt azalıyor deniliyor? diyeee baya bayaa doktorumu şaşırtmıştm.... kadın artık sustu hep beni dinledii cevap werdi :1:
banada aynen sana dedği gbi meme dokun hiç yok dedi. maşşallaaah canım yaaa demek 3 ayı dewirdiin ne güüzeell :52::52::52: hangi doktora yaptrmıştın? peki mentor markasını doktorunmu sana önerdi sen mi istedin? aklıma takılan şey, şu meme ucu kesisi.. çok düşündürüyor beni, süt kesilmesi konusu oluyor diyorlar... senin nereden olmuştu kesi canım?

benim meme altı kesisi.doktorum evlenmemiş kızlara meme altında yapmayı uygun görüyorum dedi,ben de ikiletmedim.zaten cok da bi önemi olmuyor canım.inan izler aklına bile gelmiyor.okadr güzel görünüyorlar ki,amaaan izmiş cartmış curmuş banane diyosun.meme başı kesisi hakkında bişey diyemeyeceğim.doktorun his kaybı süt kaybı olmaz diyorsa inanmak zorundasın.öyle diyosa öyle olacağını bildiği için diyordur.ama sen yine de her ihtimali sor.

silikon markasına da karışmadım ben.ama mentor marka cok uzun yıllardan beri güvenle kullanılan bi marka.mentor gibi kaliteli başka hangi markalar var bilemiyorum.tartışılır bi konu o.her doktorun güvendiği ve benimsediği markalar farklı oluyor.

Büyüklük konusunda da , benim doktorum daha küçük bi cc önermişti,ısrarla ben bu ccleri istedim.sutyen içine denedim ve büyüklük tam istediğim gibiydi.bu ccleri istedim.o da yaptı.iyiki de benim istediğim büyüklüüğü yapmıs yoksa pişman olurdum ameliyat olduğuma.

sen sutyen icine deneme yaptın mı peki ?

ayyy içimi rahatlattın canıım yaaaaa çook saaoll:71::71: ameliyat olalı ne kadar oldu, hangi doktora olmuştun canımm? tekrar güle güle kullan memişleriniii:nazar::nazar: inşallahh ben de ameliyat sonrası senin yazdğn gbi yorumlar yazarııımmm:62::62::62:[/

tamamen katılıyoruuuummm:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::7::7::7::7::7::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

genel olarak mutlaka istediğimizi doğru anlatmamız çok önemli ama dr larımızada güvenmemiz çok önemli... bazen çok büyük olsun diye ısrarın sonunda meme de meme dokusu yetmediği için cilt üstünde dalgalanmalar oluyormuş... bir internet sitesinde sorunlu fotolar olarak açılan başlıkta bende görmüştüm. aklınızda bulunsun ;))

benim meme altı kesisi.doktorum evlenmemiş kızlara meme altında yapmayı uygun görüyorum dedi,ben de ikiletmedim.zaten cok da bi önemi olmuyor canım.inan izler aklına bile gelmiyor.okadr güzel görünüyorlar ki,amaaan izmiş cartmış curmuş banane diyosun.meme başı kesisi hakkında bişey diyemeyeceğim.doktorun his kaybı süt kaybı olmaz diyorsa inanmak zorundasın.öyle diyosa öyle olacağını bildiği için diyordur.ama sen yine de her ihtimali sor.

silikon markasına da karışmadım ben.ama mentor marka cok uzun yıllardan beri güvenle kullanılan bi marka.mentor gibi kaliteli başka hangi markalar var bilemiyorum.tartışılır bi konu o.her doktorun güvendiği ve benimsediği markalar farklı oluyor.

Büyüklük konusunda da , benim doktorum daha küçük bi cc önermişti,ısrarla ben bu ccleri istedim.sutyen içine denedim ve büyüklük tam istediğim gibiydi.bu ccleri istedim.o da yaptı.iyiki de benim istediğim büyüklüüğü yapmıs yoksa pişman olurdum ameliyat olduğuma.

sen sutyen icine deneme yaptın mı peki ?

canıım ben de 300cc altı olmasın dedim ama, zayıf ve göğüs kafesim çok dar oldğu için doğal olmaz yapay durur dedi. sütyen içinde birine 260cc,diğerine 310cc koydu. 310 abartılı durdu gerçekten. 260 iyi gbiydi, ama tam anlayamadım yaa yinee:44::44: benim vücuduma yakın 2 hastasının fotolarını gösterdi önceki we sonraki hallerini. birine 260cc diğerine 275 cc koymuş güzel duruyorlardı. özellikle 275cc olan. ameliyat sırasında denerim birkaç büyük protez dedi, hangisi doğal olursa koyarım dedi..ben çok büyük olsnda istemiyrum zaten,yakışmazda bana. bakalım olabilecekmiyim ameliyatı, inşlh bi aksilik çıkmaz yaaaa:14::14:

göğüslerinin istedği boyutta we görünüşte olmasıı harikaa bir duygudurr :66::66: çook şanslısın maşallaaah...:71: inşallah ben de senin kerwanına katılırım canııımmmm:54::54:

genel olarak mutlaka istediğimizi doğru anlatmamız çok önemli ama dr larımızada güvenmemiz çok önemli... bazen çok büyük olsun diye ısrarın sonunda meme de meme dokusu yetmediği için cilt üstünde dalgalanmalar oluyormuş... bir internet sitesinde sorunlu fotolar olarak açılan başlıkta bende görmüştüm. aklınızda bulunsun ;))

aynen katılıyorum canım... inşallah derdimizi doktorlara iyi anlatabilmşizdir we anlatabilirz yine.. doktora da kesinlikle güwenmek gerekiyor. ama sonucucunda hüsran olmaktan çooookk korkuyrum yaaaa , yaaa istedğim boyutta we görünüşte olmazsam diyeeee:43::43::43:

kızzlaaaaarrrrr bu forumu okudukçaa kafam karışıyorrr :43::43:

birkaç yerde, göğsü olmayanlara yuvarlak protez kas zarı altından , top gbi durur demişleeeerrrrr:84::84::84:

benmde göğsüm yok we doktorum bana yuvarlak olur dediii :53::53:

ama damlada da dönme riski warmışş......ppooofff çooookkk kafam karışşıııkkkk:43::43::84:

canım çok fazla kafaya takıyorsun.benimde yuvarlak hiç top gibi durmuyor.üzme bu kadar kendini ve doktoruna biraz olsun güven canım.

kıızlaaaaaarrr Eser Aydoğdu hanıma muayene oldum bugün. Bana 260 cc yuvarlak high profil, meme ucu, kas zarı altından yapıcam dedi. 260 cc benim gözüme küçük geldi ama doktor hanım, zayıf olduğum için we göğüs kafesim çok dar olduğu için dha büyük takarsam yapay durur dedi, ben de öyle dursun istemem.

sizin görüşlerini almak istiyoruzi kızzlaaarr sizce çook mu küçük bu cc? bir de meme ucundan olmam süt vermede problem yaratırmı ? dr hanım hiç bir sorun olmaz dedi. ama başka bir dr.un tazısında süt oranı azalır diye duymuştum... kafam karışık birazz :44::18:

bu arada 8 nisana ameliyat için gün aldım. bakalım hayırlısıı, hiiç heyecan filan dutmuyorum sewinç filanda yok bende neden acabaa :((

hersey gonlunce olur umarim. sana kolay agrisiz sizisiz ve sonucu mukemmel bir ameliyat diliyorum. bence cc konusunu cok kafana takma, doktoruna guven...

canım çok fazla kafaya takıyorsun.benimde yuvarlak hiç top gibi durmuyor.üzme bu kadar kendini ve doktoruna biraz olsun güven canım.

çook saol canıım, bide regl oldum onun streside var üstümde:5: sen bu cumartesi günü geliyormusun kontrole canım? yaa benim izmirden arkadaşım gelcek haftasonu. eğer gelirsen görüşemeyeceğiiz:43::43::84: poooff yaaa çok istiyorum senin cicişlerini görmeyi hem de senle ameliyat sonrasını konuşmayıı :18::59: doktorlada bir kez daha görüşmüş olurdum. :59:

CNM ya cok merak ediyorum, seklqqa diye bir arkadas tahlihsiz olaylar yasamis gögüs büyütme ameliyatinda, hangi doktor bizim ki mi acaba bir bilgin var mi??? Eger varsa bana özelden yazar misin, ben özelden msj atamiyorum =((

değildir inşallah yaaa:43::43: ben de korktum öncee bayan doktora gittim dediğinde. hatta özelden msj atarmısn dedim ama o da özelden atamıyor galiba:59: ama sanmıyorum yaa onunki başka bir kadın doktor. çünkü biizm doktora bu forumda ameliyat olan çook bayan war we konuştuklarımın hepsi de memnunlar maşallah canımm =) sen de eser hanıma olmak istiyorsun di mi elifcim. inşallah hiç bi sorunla karşılaşmayızz :34:

çook saol canıım, bide regl oldum onun streside var üstümde:5: sen bu cumartesi günü geliyormusun kontrole canım? yaa benim izmirden arkadaşım gelcek haftasonu. eğer gelirsen görüşemeyeceğiiz:43::43::84: poooff yaaa çok istiyorum senin cicişlerini görmeyi hem de senle ameliyat sonrasını konuşmayıı :18::59: doktorlada bir kez daha görüşmüş olurdum. :59:

malesef canım gelemiyorum inşallah haftaya olur.bu hafta arkadaki yirmilik dişimi çektirdim başıma gelmeyen kalmadı onunla uğraşıyorum.haftaya belki giderim.haftayada daha senin ameliyatın olmamış oluyor sanırım.görüşebilmek için zamanımız var.
diğer kadın doktora ameliyat olup mutsuz olan arkadaşı okuyunca bende çok merak attim acaba doktoru kimmiş.huzunlugüzelde hem dikleştirme hem büyütme ameliyatı oldu eser hanıma çok memnundu.bizim doktor olduğunu zannetmiyorum bu sebeple .
benim 3.haftam oldu sweetçim,bütün sıkıntılarımı atlattım şişliklerim indi,ağrılarım tamamıyle yok oldu,çok rahat hareket ediyorum,göğüs ucumda hiç his kaybı olmadı.ameliyattan sonraki ilk hafta göğüs uçlarımı hisstmeye başladım.bu sebeple artık fazla kafanı takıp ,kendini üzme.eğer kontrole gidemezsem bir şekilde yolunu bulup resim gönderirim yada buraya koyarım merak etme sen.

malesef canım gelemiyorum inşallah haftaya olur.bu hafta arkadaki yirmilik dişimi çektirdim başıma gelmeyen kalmadı onunla uğraşıyorum.haftaya belki giderim.haftayada daha senin ameliyatın olmamış oluyor sanırım.görüşebilmek için zamanımız var.
diğer kadın doktora ameliyat olup mutsuz olan arkadaşı okuyunca bende çok merak attim acaba doktoru kimmiş.huzunlugüzelde hem dikleştirme hem büyütme ameliyatı oldu eser hanıma çok memnundu.bizim doktor olduğunu zannetmiyorum bu sebeple .
benim 3.haftam oldu sweetçim,bütün sıkıntılarımı atlattım şişliklerim indi,ağrılarım tamamıyle yok oldu,çok rahat hareket ediyorum,göğüs ucumda hiç his kaybı olmadı.ameliyattan sonraki ilk hafta göğüs uçlarımı hisstmeye başladım.bu sebeple artık fazla kafanı takıp ,kendini üzme.eğer kontrole gidemezsem bir şekilde yolunu bulup resim gönderirim yada buraya koyarım merak etme sen.

maşaallahh canıım maşallaahh :nazar::nazar::46: iyileşmeniz mutlu olmanız benide çoook mutlu ediyor korkularım gidiyoor :66::66::52: dişin için de geçmiş olsn canım diş acısınıda iyi bilirimm.. yardımların için Allah razı olsun rüzgargülümm:54::54: senin ya da skyeed'ın yani en azından birinizin canlı memişlerini görsem bana yeter :62::62: hem aklıma takılan bazı şeyleri de sorarım eser hanıma inşllah. skyeedın fotosunu gördüm maşşaalh gayet güzeller :52: sen de en azından bir fotoğrafını koyarsan süüper oluurr canım beniim:34: çook öpüyoruumm:71::71:

değildir inşallah yaaa:43::43: Ben de korktum öncee bayan doktora gittim dediğinde. Hatta özelden msj atarmısn dedim ama o da özelden atamıyor galiba:59: Ama sanmıyorum yaa onunki başka bir kadın doktor. çünkü biizm doktora bu forumda ameliyat olan çook bayan war we konuştuklarımın hepsi de memnunlar maşallah canımm =) sen de eser hanıma olmak istiyorsun di mi elifcim. Inşallah hiç bi sorunla karşılaşmayızz :34:

nasıl olucak bilmiyorum özelden msj atamıyorum ne yazıkkı:5:

Back
X