• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Nisan'a ameliyat için gün aldım kızzlaaaarrr !!!

kızlaaaaarrr bayan doktorlardan korkmaya başladım :84::84: hasan beyden we barış beyden randewu aldım. barış beye taa haftaya werdiler yaaaa:59:

Neden CNM yaaaaaaaaaaaaaa ?????? :53::53::53::53::53::53::53:
Seqlaa 'dan birseyler ögrenebildin mi ??? Bana özelden yazar misin CNM !!! :96::96:
Eser Aydogdudan vaz mi gectin ???

seqla'nın durumu benide endişelendirdi canımm :18: Allah onun yardımcısı olsuuun , bizi de mutsuz olanlardan etmesin inşallahhh:43::43::43: hep erkek doktorlar tawsiye ediliyor, çekinsemde artık erkek doktorlarlada görüşeceğimm :59:

Sweetcim sen bana sadece bizim ki degil mi onu söylesen bile yeterli... Bende ameliyat icin gün aldim, ucak bileti aldim ve cok kortum eger düsündügüm gibi ise... gec olmadan ögrensem iyi olur CNM :50::50::50::50::50::50::50:

elifciimm özelden msj yazdım sana. bayan doktorlardan çekinmeye başladım bilmiorum, bütün bayanlar için geçerli değil tabiki bu dediğim. barış beye we hasan beye randewu aldım. sen de bi git onlarlada görüş derim sonra karar ver canım. ok öptüüümm:54:

elifciimm özelden msj yazdım sana. bayan doktorlardan çekinmeye başladım bilmiorum, bütün bayanlar için geçerli değil tabiki bu dediğim. barış beye we hasan beye randewu aldım. sen de bi git onlarlada görüş derim sonra karar ver canım. ok öptüüümm:54:

Herşey çok güzel olacak merak etme canımm,güven banaa..:8::21::64::92:

merhaba kızlar;
izmirde özlem hanıma muayene olacagım.bilgisi olan var mı acaba özlem karataş hakkında.

bir de protezin koltuk altından yerleştirilmesi ile ilgili bilgisi ya da deneyimi olan var mı. benim koltukaltı ve kasaltı damla protes diyorlar ama. fikri olan varsa cevap verebilir mi

merhaba kızlar;
izmirde özlem hanıma muayene olacagım.bilgisi olan var mı acaba özlem karataş hakkında.

moresea'cım, ben istanbulda yaşadığm için izmirdeki doktorlar hakkında bilgim yok. ama koltuk altı kesisinin iyi olmadığnı biliorum. çünkü koltuk altı kesisinde protez iyi yerleştirilemiyormuş zamanla kayabliormuş. en iyisi meme altı kesisi deniyor. we kas zarı altından protezin yerleştirilmesi daha iyi deniyor. başka doktorlarla da görüş istersen cnm bakalım onlar ne önerecek:92:

ben de başka doktorlarla görüşme kararı aldım:46:

Sweetcim esimle konustum her seyi anlattim :19::19: kesinlikle güvenilir basarili birine olmamdan yana... yaniiiii Baris Cakira ameliyat olmaya karar verdim... :9::9::9:
Asistanini aradim, kendisinede mail attim cevap bekliyorum. Mayis ayindan itibaren ameliyat icin gün verebildigini söyledi Oraletin dedigi gibi, olsun bir ay daha beklerim artik :10::10: buna fazlasiyla degecek eminim... :16:

Seni merak ettim Hasan Beyle görüstün mü CNM ??? :31::31:

Back
X