8 mart kadınlar günü çekilişi ...

cok mutluyummm katilimm aradı
gözün aydı canım
kıyamam ona
üzülme iyi olur annesi
inşallah canım

günaydın kızlar
herkes kurbanıyla katiliyle konuşmuş
bende kurbanımla mesajlaştım ama
kailimden hiç ses yok duymuyor beni galibaa
günaydın canım

Kurbanım 1 den sonra mesaj atmayı düşünüyorum . . .hazırlık ol
bekliyooooruuummm

canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirr ..

sağol canım inşallah

anaaaa :26:
soyledin miiii

canim cook gecmis olsun ya zor tabi
aslinda bende kabizlik icin poposuna z.yag surulur diye biliyorum annemlerden malum benden cok cekmisler ama sen yine de doktoruna danis umarim ulasirsin bugun

sağol canımm zeytin yağını söylediler uyansın deniycemm..

Filizim ne oldu kuzum geçmiş olsun
hastaneye gitseydinya canım hem olur arada çok panik yapma
ahh kıyamam canım benim ya ALLAH yardımcınız olsun :16

sağol tatlışımm.
ne bilim bi kaç gün yapmayınca normal dediler o yüzden götürmedim.
inşallah bugün yaparda :26:

gözlerim böyle oldu bunlar kim yaa oldum. bende katilim ama bunlar hiç tanımadığım isimler dedim. megerse başka 8martmış

selam kızlar hayırlı olsun herkesciklere

kızlar selamlarr:):) iyisinizdir umarım:)

ben bu sene bir istanbulda bir sakaryadayım biliyorsunuz. ve haftada 3 gün ders aldım sakaryada geri kalan 4 günüm boş ve istanbulda geçiyor genelde.
bu hafta da 21 inden 25 ine kadar da istanbulda olacağım. 26'sında sakaryada olacağım.. Kargomun gelip tekrar geri dönmesini istemiyorum yıpranmasın yaban ellerde:):)... katilim duy beni

ben de sevgili kurbanım hediyesini istanbula döndüğümde kargolamayı düşünüyorum:):)

Aynamıda alırsam cumaya kadar göndermeyi düşünüyorum hediyemi Hediye fotoğrafları çok hoşuma gidiyor ya

slm kızlar nasıslsınız ;
ben cok yogunum bu aralar sık sık gıremıyrum fırsat buldukca tum yorumlarınızı okuyorum.

hediyerlırınızı hazırlamışınız ne gusel ben daha bırşey alamadım ama yıne tek bı gunde hafta sonu halledıcem sanırım .
ay sonuna kadar bende tamamlayıp gndermış olurum .

hepınızı kocaman opuyorumm benı unutmayın lutfen sk sk gıremıyroum dıye sızı unuttum sanmayın

yalniz degilsin canim bende daha alamadim bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…