• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

iyim bidenemm napiim gözüm yollarda kargo bekliyorm
sen ne edirsen
akşam yemekteyizde hemşerilerini izledim

benimde:umursamaz:
calışıom her zamanki gibi işteolumunekankayizsmile
he öyleymiş... ben aşk ve ceza dan kopamadıgım için izliyemedimsempatiksalakcinni
pazartesi günü yayınlanan bölümünde benim yemek takımının modelinden cıkmış
yengem gecenin kör vakti beni arayıp söylüyo deli yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he dedim benim yemeh takımını ben meşur ettim dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın canlar :teytey:Benim hediyem bugün kurbanımın elinde olur sanırım.Pazartesi gönderirken öyle demişlerdi :hulya:

benimde:umursamaz:
calışıom her zamanki gibi işteolumunekankayizsmile
he öyleymiş... ben aşk ve ceza dan kopamadıgım için izliyemedimsempatiksalakcinni
pazartesi günü yayınlanan bölümünde benim yemek takımının modelinden cıkmış
yengem gecenin kör vakti beni arayıp söylüyo deli yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he dedim benim yemeh takımını ben meşur ettim dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay sonunda ne oldu ya
ben ikisinede yetiştim bi ona bi ona baktım durdum
yemek takımın güzelmiş o zaman kız
ama kaseleri çok derin değil mi
tabakları da derin bayağı
içine yemek doldur doldur dolmaz gibime geldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Şimdiden söylüyorum, çünkü benim aldığım arkadaşımın hediyesi inşallah bugün eline geçecek, ben de hediye paketimi poşetin içine koyup öyle gönderdim, hediye paketim bozulmasın diye, özenmedim sanmasın. Tamamen koruma amaçlı..Gerçi kutuya konulmuş kargoda sanırım, ama ben garantiye almak için poşetin ağzını bile zımbaladım. Üzerine kocaman bir fiyonk koymuştum, düşmesin dedim..kaydirigubbakcemile2

iyim moon tabi canım sen hediyeni aldın rahatsın dimi
pamuğum tabi dün verdiysen gelir bugün bana ama bana fatunuz alıyomuşş öle dedi
aynen mutlukız şaşı kalcam bu gidişle

ebet ebet ben alıyom yafrımmm

fatunuzcuğum günaydın cnm hoşgeldin hediyelerin çok şık cnm güle güle kullan ne güzel bugün bizlerle olabileceksin

günaydın canım sağol...

İyidir şükür canım sne nasılsınzemuszemus

hoşgeldin dadlummmmmmsempatiksalakcinni

hoşgeldinnnnn canımmmmmsempatiksalakcinni

acarlarsa yasempatiksalakcinni
hoşgeldin kuzummmmmaklinialirimsmile

sende hoşgeldinsempatiksalakcinni

hoşbuldum balım

Back
X