• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

biberon,fatunuz,larissa,nilbera,lady,nalan,fatunuz, yıldız, pamuğum günaydın kızlar!
nasılsınız?
unuttuğum varsa hatırlatın!

ben mafoldumben beni hep unutuyorsun mafoldumben beniii mafoldumben

ayy canım çok sagol yaa.. unutmamışşın 7 bitirdi mevzusunu..e az çok bi diyet geçmişimiz var seninle..öpüyorum canım..

unutur muyum hayatım, kk daki en iyi dostlarımdan birisin a.s. mutlu olman beni daha da sevindirdi şimdi. inşallah tez vakitte samsun a tain olur ve komşum olursunnn :Saruboceq:

iyiyim lady dim. dün haksız yere fırça yiyince canım sıkılmıştı.
neyse bugün sorun yok.
dün fatnuzdan sonra hediyesini alıp foto koyan var mı?

bizi bırakıp gitme öle durumlarda :gitme:
çok şükür şimdi sorun yok olumunekankayizsmile

iyiyim yıldızcım sen nasılsın?

mutlukız geçmiş olsun. bak halı yıkadın noldu? dikkat et kendine canım.

moon geçmiş olsun sana da ayaklarını sıcak tut canım.

ben mafoldumben beni hep unutuyorsun mafoldumben beniii mafoldumben

ayy canım çok sagol yaa.. unutmamışşın 7 bitirdi mevzusunu..e az çok bi diyet geçmişimiz var seninle..öpüyorum canım..

unutur muyum hayatım, kk daki en iyi dostlarımdan birisin a.s. mutlu olman beni daha da sevindirdi şimdi. inşallah tez vakitte samsun a tain olur ve komşum olursunnn :Saruboceq:

hadi ihşallah anacım yaa...

ay ama ben kaçırdım niye herkes nalanı tebrik ediyo
nalann hamile misin kız yoksa

larisa sabah karikatürü yok mu ya :kedi:
güne gülerek başlasak hihoyyyt
bide uykumuz açılsa mirmirmirmir

ay ama ben kaçırdım niye herkes nalanı tebrik ediyo
nalann hamile misin kız yoksa

kısss allah canını almasın ..yok kıs ne hamilesi önümüzdeki 1000 yıl boyunca düşünmüyorum ..
canımcım ben 6 yıldır midyatın bi köyünde otuyorum..dün ev tuttuk ilçeden hayırlısıyla taşınıyom da ondan böle deli divaneyimm...

iyiyim yıldızcım sen nasılsın?

mutlukız geçmiş olsun. bak halı yıkadın noldu? dikkat et kendine canım.

moon geçmiş olsun sana da ayaklarını sıcak tut canım.

Sağol melodicim şu hapşırmalarım bitse daha iyi olacağım.
olmıycak böyle pazartesi kızımı doktora götüreceğim kendim de bi baktırayım çekilmiyor böyle, hapşırmaktan konuşamıyorumkafamçokkarıştı

kısss allah canını almasın ..yok kıs ne hamilesi önümüzdeki 1000 yıl boyunca düşünmüyorum ..
canımcım ben 6 yıldır midyatın bi köyünde otuyorum..dün ev tuttuk ilçeden hayırlısıyla taşınıyom da ondan böle deli divaneyimm...

ay ne bilem ya herkes seni tebrik etmişte
çok sevindim senin adına
hayırlı olsunn

gözün aydınn :lepi:
tamam gitmem bi daha opuyorumnanaktan

Şeniz

Back
X