• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

günaydın hatunlar,hayırlı sabahlar larisacığım, görüşmeyeli nasılsınız? heyecan var mı heyecannn :))

gunaydin4ps0.gif

beni ihtiyar nineler gibi yürüten adet sancılarını saymazsam iyiyim çok şükür larisacığım.bugün öğleden sonra veya yarın sabah da benim hediyelerim eline ulaşacak tatlı arkadaşımın onun heyecanıyla doluyum delikafadulden

larisam hoşsulduk cnm

sen nasılsın yafrimmmmolumunekankayizsmile

beni ihtiyar nineler gibi yürüten adet sancılarını saymazsam iyiyim çok şükür larisacığım.bugün öğleden sonra veya yarın sabah da benim hediyelerim eline ulaşacak tatlı arkadaşımın onun heyecanıyla doluyum delikafadulden

gecmiş ola canımkaydirigubbakcemile5

tatlı dedin ahada vallahada billahada tillahada benim-tatlicadiarzu-
benden tatlısı şamda acı biber:roflol::roflol:

Hoşbuldum kızlar.
Melzeyit, canım hangi mesaj? Geçmişi okumak çok zor, hızlı ilerliyorsunuz.

inşallah mutlukızım yaa çok heyecanlıyım valla
günaydın melodiciğim
bekle sen bekle larisa azz kaldı hediyelerinin gelmesinde accık daha bekle...

aman be ablaaamm oldumu şimdi ben uğramıştım bütün hayellerim bitti inan kalmadı sonunda dermanım inan bütün gece oturur ağlarım hekimde yok çaresi
bende hava kışa dönmüştür umarım eminim eminim ellerin dizlerini dövmüştür ablacığım bu yazıyı yazdığın için bütün ümitlerimi öldürdün ühühühü bütün gece ağlayacam ama nasılda hazırlamıştım kendimi anuşka bana gönderecek diye tühhh yaaa

Bu mu Melzeyit?akannehir
Canım, kıyamam ben sana.olumunekankayizsmile Adresini yolla, hemen bir koli de sana hazırlayayım.:1hug:

günaydın sabah şekerleri!

hoşgeldin dadlummmmolumunekankayizsmile

hastayım larisam dadağım falan uçukladı yaaa

gecmiş olsun canım
hane tahta yemek kaşıgı var ya
onun ucunu azcuk ısıt ucuklaşan yere vur
korkutmuş oluyorsun inş. gecer bi an önceolumunekankayizsmile

inşallah mutlukızım yaa çok heyecanlıyım valla
günaydın melodiciğim
bekle sen bekle larisa azz kaldı hediyelerinin gelmesinde accık daha bekle...

şimdi fabrikanın önüne cıkar bi sandalye kurar beklerimsempatiksalakcinni

gel hediye gel hediye bitsin artık bu merak-tatlicadiarzu-

Back
X