• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

çok rahatım, göndereceğim kişinin eline ulaştı, kimden ne vakit alacağımı da biliyorum

bundan iyisi şamda kayısı, daha ne olsun :icecream:

şanslısın çenebaz:lepi:
benim hediyem ulaştı benim için yeter,benim hediyemde gelecek mutlaka

ben 2 gün raporluyum kızlar iş adresimi vermiştm işe gitmicem persembe gidecem. sanırım kargo sirketinden alırım hediyemi

:sm_cool: kısçeler ben geldiiiiiiiiiiim

dasilvadidonun gönderdiği kolyemi ve yüzüğümü diğer topice ekliyorum şincik hihoyyyt

fatunuz sen bana mı alıyordun ben anlamadım bilmiyorumkismile

yok balımmm :utangac:

güle güle kullan cnaım üstünde paralansınalsanaalsanasmile

her ottada sen bitmesen olmiy dimialsanaalsanasmile

hahahahahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ex aşkım yolladı diyeydinde seni gıtır gıtır keseydisempatiksalakcinni

sağol yavrım darısı sana
aklinialirimsmile

cadı işte nolcek her işte oluyo
kaydirigubbakcemile3
buna mimkin değil inanmazdı çünküm ilk tek ve son aşkım olduğunu iyi bilir kendileri
:asigim: :asigim: :asigim: Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

slm kıslar hedıyeler gelmış bakıyorumda bende iş yogunlugundan ne nete gırebıldım nede hedıyemı yollıyabıldım ama yarın yollıcam buyuk ıhtımallede persembe elınde olur arkadasımın benımde elıme gelmedı henuz bıde bugun dogum gunumdu ozellıkle soledım ama neyse belkı onun da bnmkı yogunlugu vardır yollıyamamıstır tekrar kurbanımdan özur dılıyorum yarın yollıcam uzgunum:((

bende daha gönderemedimm sevgili kurbanıma hediyesini bişey istemiştim onun gelmesini bekliyorum inş yarın gelirse onuda ekleyip yollıcam kurbanııımm öpüyoruum senii heyecanlandırayımm azcıkk =)

anuşka ablam kurbanım bugün hiç ugramadı hastamı acaba diye yazmış...bende bugün hiç ugrayamadım dogal olarak üstüme alındımm..eger bensem ablacım hasta deglim çok şükür bugün saglık ocagına geçici görevlendirmem vardı orda çalıştım paso....

günaydınn kızlarr hediyelerim gelmedi ama olsun ben gönderdiğim hedeyelir resmini koyacam ama nasıl ;)

Back
X