- 26 Eylül 2007
- 2.844
- 1
- 39
ayy canım amminn :Saruboceq: çok sağol darısı başına artıkk
aminn inş tüm bekarlara canım benim inş en kısa zamanda bende eklerim söz resimlerimi:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım amminn :Saruboceq: çok sağol darısı başına artıkk
aminn inş tüm bekarlara canım benim inş en kısa zamanda bende eklerim söz resimlerimi:Saruboceq:
acaba kim kime çıkacak...
o kadar heyecanlı oluyor ki,
inanın sizlere bildirriken daha da heyecanlanıyorum
ama lütfen önceki gibi kimse ufak da olsa tüyolar vermesin,
heycanlı olunca daha zevkli oluyor...
ahh ne kadar şanslısın bende kendimi bildim bileli hep birazcık balık etliyim kaydirigubbakcemile3 (bakınız söz resimlerim http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/323520-bende-sozlendim-17102009-a.html)
bu güne kadar ne yaptıysam kilo veremedim o yüzden nişana kadar birazcık zayıflamam lazım çünkü zevkime göre nişanlık ve gelinlik bulamamaktan korkuyorum
aa bende açılıyo ama canım
sayfayı bikaç kere yenilede açılmazsa buraya ekler sonra silerim
yok canım açılmıyor ama sende açılıyorsa sorun benim nettedir.hiç zahmet etme ben bakarım net düzelince,çok merak ettim şimdi seni ondan bakmak istedim.gözümde canlandığın kadar sevimli bir hatunmusun acep diye kaydirigubbakcemile3
inş canım tarih falan belli mi ?
yok canım tarih belli degil iş sorunumuz vardı oda bugün çözüldü
pazartesi iş bası yapcak bi baslasında bakalım işin gidisatına göre inşşş bi aksilik cıkmazsa mart nisan gibi olur sanırım :Saruboceq:
aminnn innşşş ececim dua et bizede olsun kızlar hepinizin bu konuda dualarını bekliyorum
1 senedir iş arıyodu cok zor ya inşş bu sefer hersey yoluna giriyodur hala inanamıyoruz zaten
eccem, moonserose0 cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin, insallah en kisa zamanda biticek su sinavlar da sohbete katilabilicem.
iyi aksamlar herkese...