8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

gir kıs boşver...ben yılbaşına girmedim diye bin pişman oldum ..umarım kimse bi terslikle karşılazmazda güzellikle olur herşey...:sm_cool::sm_cool:

istiyorum fakat geçen geciktirenler oldu
birsürü laf söz oldu bana gelmezse veya gecikirse bir sorun yok
fakat benimki bir sorun olurda bir iki gün gecikirse biride çıkıp bişey söylerse
işte o zaman ben aşırı üzülürüm
bu güne kadar verdiğim her sözde durdum tutamıycağım sözüde vermedim
olmazsa bir ay önceden gönderirim bende o zaman gecikmez

hayır bence sadece pro üyeler arasında olmasın çekiliş
kendi adıma aksaklığa da razıyım, yılbaşında birkaç tane aksilik dışında birşey olmadı, yine olmayacaktır...

cemrem 1-2 günlük aksaklıktan nolacak yahu, kimse onun lafını bile etmez :1hug:
ki o da olursa, bence olmaz zemuszemus

sadece prolar olmasın bence, ama oyle olacaksada bizlerde ayrı çekiliş yapalım heves etmiştim çünkü benboshayallersmile

iyi akşamlar hepinize şimdi geldim bi kaç kişiden aldım özel msj göndermeyenler var ise yollasın
ben yarın sabahtan ofiste olmuycam ama siz yollayın kesinlikle geldiğimde hem girer bakarım hemde kaydederim geldiğimde de gönderenleri söylerim

amaannn bende varımm benide alınn :kedi:
yılbaşında çok güzel heyecanlar yaşadık buda öyle olacak inşallah olumunekankayizsmile

evet evet tüm üyeler arasında olsun, bir çok arkadaşımız var pro olmayan ama hediyesi herkesten önce giden opuyorumnanaktan

bu arada yeniden söyleyim forum aralarına LÜTFEN profil LıNKıNıZı yollamayın Şeniz
songül abla gelene kadar bi sürü kişi aradan gider mümkünse herkez katılmak isteyenler
SONGÜL adlı üyemize profil mesajı olarak ÜYE LıNKıNıZı gönderin

bana da ÖZEL MSJ olarak adresinizi-cep telefonunuzu-gerçek adınızı-üye nickinizi yollayın
cep telefonu olmayan üyeleri kaydetmemiş oluyorum

bende verdim tüm bilgilerimi daha gidip arkadaş getireyim diyettekileri haberdar edeyim :))

günaydın hanımlar bayanssulusmile

Belki bu kez aksaklık cıkmaz...
ooo bi sürü zaman var... Ben bu zamanda antebi gene satın alırım yahu :hulya:
antebin yanına başka ne hediye alsam ola -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…