8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

herkese günaydın çok yoğun bir güne sabahın köründe başlamaktn yoruldum fırsat buldum bi okuyayım neler oluyor diye bide ben pijama kahve keyfine nasıl hasret kaldım ya
gel tadlum bende çay keyfi yapıyorum.bi bardk veriim sıcak sıcakk:kahve:
kızlarr sakın bugün hasta olmayın sabahtan beri doktor arıyorum en sonunda bi poliklinkte muayne oldum
bronşit olmulum bi dünya ilaç verdi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu arada songül abla anneme turplu balı söyledim yapıyo şimdi
teşekkür ederim opuyorumnanaktan
geçmiş olsun gülüm.çok dikkat et kendine.bol bol ıhlamur tüketmeye çaılş.:teselli:

evt bugün herkes kendi doktoru olsun acillerde tıklım tıklım
sağol canımm geçicek tabii kii

hem sen bize kıyamazsın yine de hepimize tek tek dersin günaydın diye çünkü sen bizi çokkk seviyosun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Olan vatandaşımıza oluyor...Allah hastalarımızı bu gün düşürmesin ne acile nede diğer bölümlere....

olumunekankayizsmile mucukssssss en mucuklusundaaaannn bayanssulusmile

Antepde cok soguk bu gün...
Dün baya rüzgarlıydı... Şimdide güneş doğdu allan işi işte :nazar:
ama güneşe ragmen buz gibi her yer

gel tadlum bende çay keyfi yapıyorum.bi bardk veriim sıcak sıcakk:kahve:

geçmiş olsun gülüm.çok dikkat et kendine.bol bol ıhlamur tüketmeye çaılş.:teselli:

vallahi yok demezdim ama çok uzak beyaaa bu sene çok heves ettim tayin için sakarya sakarya diye ama kısmet olmadıı artık hayal bile edemiyorumm ama kahvenide içmiş kaddar oldum mersi şekerim

tmm süper çekmeyın zaten dahada katılanlar olacaktır erken bencede:ecrin_bebek:
songul abla bilir işinibayanssulusmile

valla bana çıkcak olan kşii bekar ise gelin çiçeğimi yollamayı düşünüyorum don yerine

Antepde cok soguk bu gün...
Dün baya rüzgarlıydı... Şimdide güneş doğdu allan işi işte :nazar:
ama güneşe ragmen buz gibi her yer

bizim buralarda çok soğuk güneş var ama hiçç faydası yok hele sabah ayazı felaketti yaa
hem yağmur hem soğuk

valla bana çıkcak olan kşii bekar ise gelin çiçeğimi yollamayı düşünüyorum don yerine

Çok iyi fikirolumunekankayizsmile
Bende cari defterimi yollarım :hulya: delimiyim ne kafamçokkarıştı

bizim buralarda çok soğuk güneş var ama hiçç faydası yok hele sabah ayazı felaketti yaa
hem yağmur hem soğuk

inanırmısın bacakalrımdaki tüylerimin dibleri ficuduma batıo sogukdan
1 saat ısınmaya calışıyorum -tatlicadiarzu-

şöle yapalım çiçeğime talip çok havaya atayım arkama geçin yakalamaya çalşın nasıl olur kaydirigubbakcemile3

vallahi yok demezdim ama çok uzak beyaaa bu sene çok heves ettim tayin için sakarya sakarya diye ama kısmet olmadıı artık hayal bile edemiyorumm ama kahvenide içmiş kaddar oldum mersi şekerim
ne demek şekerim.her daim beklerim.
şimcik ben kaçar kıslra.akşama uğramaya çalışırım .öpüldünüzzzŞeniz

X