8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

değişiklik olsun istedim ladyimm kaydirigubbakcemile3
cücel olmuş :ecrin_bebek:
benim var cnm fotoğraf makinam ama sen yanına yinede al hafif şeyler buranın havasına belli olmuyor çünkü cnm
tamam alıcam canım Şeniz
Hoşbulduk mutlukızŞeniz
Bu hatun yerinde durmuyor ki:1ninca: Bir orada bir burada:1closedeyes:
Taa afyonlara kadar uzanmış...
Bunun doğurduğu çocuk kesin evliya çelebi gibi olurkaydirigubbakcemile3

anası gibi olucak kaydirigubbakcemile3
tee 1 ay önceden belliydi oraya gideceğimiz
annemler halamlar kuzenelr filan akannehir
geleneksel kadınlar gunumuzu kutlucazz her sene gideriz termal otele kaydirigubbakcemile3

ıyi yapıyon beni de alıp götüren olsa... Bu koca adayının kaynatanın, anamın dırdırlarından kurtulsam...
Evlenmek ne zor işmiş yahu... Yedi bitirdiler beni. 3 kilo vermişim.
Daha önümüzde 3 ay var. Düğüne kadar bir deri bir kemik kalacağum:sinifsinif:

donum geldi donum geldii delikafaduldendelikafadulden
kutudan çıkmamıştı sağolsun CANLARIIM tekrar yollamışşş Şeniz
diğer topiğe koydum fotosunu zemuszemus

ınşallah... Vallahi herşey ağır geliyor. Aksilikler çıkıyor. Öyle gerilmişim ki en ufak birşeye tahammülüm yok. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne cumartesi ne pazar... Birgün evimde kalıp dinlenemiyorum. Evin tadilatı çeyiz eksikleri derken hergün bir koşuşturmaca hergün...
Kazasız belasız, kırmadan kırılmadan şu düğünü atlatsak başka birşey istemiyorum vallahi...

İnşallah... Vallahi herşey ağır geliyor. Aksilikler çıkıyor. Öyle gerilmişim ki en ufak birşeye tahammülüm yok. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne cumartesi ne pazar... Birgün evimde kalıp dinlenemiyorum. Evin tadilatı çeyiz eksikleri derken hergün bir koşuşturmaca hergün...
Kazasız belasız, kırmadan kırılmadan şu düğünü atlatsak başka birşey istemiyorum vallahi...

kıyamam canım ben sana yaa :teselli: :teselli: :teselli:
tahmin edebiliyorum yaşadığın sıkıntıları
eğer paylaşmak istersen anlatmak istersen ben hep burdayım aklında olsunn

İnşallah... Vallahi herşey ağır geliyor. Aksilikler çıkıyor. Öyle gerilmişim ki en ufak birşeye tahammülüm yok. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne cumartesi ne pazar... Birgün evimde kalıp dinlenemiyorum. Evin tadilatı çeyiz eksikleri derken hergün bir koşuşturmaca hergün...

evlendikden sonra bol bol dinlenir acısını cıkarırsın bu günlerinzemuszemuszemuszemus

evlenesim gittiboshayallersmileboshayallersmile

kızlar bu arada yeni msn de bana dayanamadı kaydirigubbakcemile3
aslında şuanda açık ama çevrimdışı gözüküyorum sabahtan beri düzeltemedim hberiniz olsunn

kıyamam canım ben sana yaa :teselli: :teselli: :teselli:
tahmin edebiliyorum yaşadığın sıkıntıları
eğer paylaşmak istersen anlatmak istersen ben hep burdayım aklında olsunn

allah hayırlısı ile rast getirsin duygucuğum

bende burdayım duygucuğum eceyi kıskandımdaaaaaaa

Bitaneciklerim çok sağolun. Aslında büyük şeyler yok ama ufak ufak o kadar çok olunca insan doluyor bir noktadan sonra... Hayırlısı artık. Kafanızı şişirmeyeyim çok daralıp bunalırsam bulurum siziŞeniz

evlendikden sonra bol bol dinlenir acısını cıkarırsın bu günlerinzemuszemuszemuszemus

evlenesim gittiboshayallersmileboshayallersmile

Ah arkadaşım ah... Umarım öyle olur.:gitme: Her evlilikte yani daha doğrusu evliliğe giden yolda sıkıntılar olurmuş. Hepimiz geçeceğiz bu yollardan. Umarım en az hasarla atlatırız hepimiz ne diyelimŞeniz

X