- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk mutlukızŞeniz
Bu hatun yerinde durmuyor ki:1ninca: Bir orada bir burada:1closedeyes:
Taa afyonlara kadar uzanmış...
Bunun doğurduğu çocuk kesin evliya çelebi gibi olurkaydirigubbakcemile3
cücel olmuş :ecrin_bebek:değişiklik olsun istedim ladyimm kaydirigubbakcemile3
tamam alıcam canım Şenizbenim var cnm fotoğraf makinam ama sen yanına yinede al hafif şeyler buranın havasına belli olmuyor çünkü cnm
Hoşbulduk mutlukızŞeniz
Bu hatun yerinde durmuyor ki:1ninca: Bir orada bir burada:1closedeyes:
Taa afyonlara kadar uzanmış...
Bunun doğurduğu çocuk kesin evliya çelebi gibi olurkaydirigubbakcemile3
İnşallah... Vallahi herşey ağır geliyor. Aksilikler çıkıyor. Öyle gerilmişim ki en ufak birşeye tahammülüm yok. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne cumartesi ne pazar... Birgün evimde kalıp dinlenemiyorum. Evin tadilatı çeyiz eksikleri derken hergün bir koşuşturmaca hergün...
Kazasız belasız, kırmadan kırılmadan şu düğünü atlatsak başka birşey istemiyorum vallahi...
İnşallah... Vallahi herşey ağır geliyor. Aksilikler çıkıyor. Öyle gerilmişim ki en ufak birşeye tahammülüm yok. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne cumartesi ne pazar... Birgün evimde kalıp dinlenemiyorum. Evin tadilatı çeyiz eksikleri derken hergün bir koşuşturmaca hergün...
Kazasız belasız, kırmadan kırılmadan şu düğünü atlatsak başka birşey istemiyorum vallahi...
ay ne gıcık msnymiş ececiğim yaa
kıyamam canım ben sana yaa :teselli: :teselli: :teselli:
tahmin edebiliyorum yaşadığın sıkıntıları
eğer paylaşmak istersen anlatmak istersen ben hep burdayım aklında olsunn
allah hayırlısı ile rast getirsin duygucuğum
bende burdayım duygucuğum eceyi kıskandımdaaaaaaa
evlendikden sonra bol bol dinlenir acısını cıkarırsın bu günlerinzemuszemuszemuszemus
evlenesim gittiboshayallersmileboshayallersmile