8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

arkadaşlar hala hediyesini almayanlar var,
onların sıkıntısı beni sıkıyor,inşallah anlatabilmişimdir...
sıkılma ya :gitme:
tatlım anlamayacak birşey yok,
hala hediyesini almayanlar var ve hala
topiğe değil,siteye uğramayanlar var,
ulaşamıyoruz,ne zaman göndermişler diye,
sorun bu??
sen takma kafanı,sen bebişi düşün...
anlamadım değil almadım dedim ablam :bbo:
evet çok haklısın
kimileri çok ilgisiz olmuş
ben yazmayı sevmiyorum okuyorum diyen de oldu akannehir
bana gelmese sağlık olsun valla hiç önemli değil
ama bana kocemen bişi gelicek kanımcaa çok ağır geliyo duydum ben :icecream:

haber aldım tatlım biliyorum Şeniz
çok merak ettim kim bu arkadasın :jeyyar:
du arastırmalara giremm

ladyy sen araştırma yapıpta kendini yorma canım
ben araştırırım senin yerine
sen rahat otur da bebiş uyusn

günaydın hatunlar

selinciğim sana kim alıyorum bilmiyorum ama pazartesiye kadar gelir inşallah hediyelerin çünkü geç yollayan arkadaşlarımızda oldu onların kurbanı olabilirsin belki

benim hediyem geldi ama inanın kargoya gidip alamadım daha ne biçim iş bu ya :bbo: yeri de çok ters bana bi boş vaktimi bulup alamadım :çok üzgünüm:

benim hediyem geldi ama inanın kargoya gidip alamadım daha ne biçim iş bu ya :bbo: yeri de çok ters bana bi boş vaktimi bulup alamadım :çok üzgünüm:

nerde oturuyorsun sen canım hediyen nereye gitmiş, tuhaf bir durum cidden ama gelmiş ya sonuçta gözünaydın şekerim,tez vakitte eline geçerde görürüz resimlerini inşallah

günaydın arkadaşlar benim hediyemde az öncegeldi:sm_cool:
savgili ARDAYASBU dan
öyle hoş bir paket ve öyle özenle seçilmiş hediyelerki anlatamam beklediğime değdi yani
ilk iş akşama resimlerini ekleyeceğim pembiş donum bile var pembiş ninewest terliklerim ah ah yaz gelsine hemen giyeyim parfüm vücut losyonum tupper kabım ve cüzdanım aman alahım öylecokki inş unutmamısımdır gelenleri eksizsiz yazmısımdır
sonsuz tşk ederimn canım grçekten benim cok sevdiğim şeyler geldi kesene bereket canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…