8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

yeşimle yıldız da gelmiş.naber kızlar?
benim mesaim bitiyor. herkese iyi akşamlar.
yarın görüşürüz.
opuyorumnanaktan

hoşbuldum melodicim.
Bugün yoğunum haliyle
geçen hafta hediyelere sebep serdim burda postukafamçokkarıştı
işler birikti de birikti
şimdi de çalışıyorum
azcık gireyim dedim
bakayım ne var ne yok

bende limon tozuyla kaynatıyorum

kızlar ben çaydanlığımdan ve kettleımdan kireçi marc'ın kireç sökücüsüyle çıkarıyorum pırıl pırıl oluyor
ilk zamanlar neler neler yaptım uğraştım sirkeler tuzlar yook temizlenmiyo tesadüfen markette gördüm de aldım beyaz bi şişesi var marc kireç ve pas sökücü yazıyo üzerinde içindeki mavi renkli bi su ama süper işe yarıyor ben çok memnunum
aklınızda olsun diyim dedim bende çok uğraştım da zamanında şimdi rahatım

ne alıyorsunuz ya aktardan anlamadım? aktar diyince ben sadece zayıflamak için ot filan aldığım için başka ne satılır bilmem de :))

:roflol: :roflol: :roflol: ay allah iyiliğini versin emi

Canım ay çok sevindim beğendiğine kısa sürede beğenip almıştım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım bugün beni çok aramışsın baktım okuldaydık kalabalık seside biraz kısıkmış duymamışım çantada kusura bakma, elimde çaldığında baktım sesini duyunca çok sevindim,arada mesafelerde olsa bir arkadaş daha kazandım güle güle kullan canım benim opuyorumnanaktan

Bu arada benim hediyelerim de geldi yarın ekliycem kızlar Bebetocumdan,bebetom çok teşekkürler çok beğendim içime doğmuştun sanki ya.opuyorumnanaktan

kızlar biraz dinlenicem bugün çok yoruldum,dışarda işim vardı,gece bakmaya çalışıcam.iyi geceler herkese.

uykularım kactı meraktan catlıcam kımsın sen sole hadı sadece bı msj bıde sesını duydum hıç ıpucu vermedın aksam olsun eve gıdınce bakıcam dedım ama hedıye gelmemış su saat oldu daha uyumadım sabah ış var bu ezıyet neden bana sole nolurr kahroldum ya acı bana lutfen ((

Neşeniz bol, işiniz kazançlı, aşınız bereketli, gününüz aydın olsun kızlar :dance: :dance: :dance:

günaydın şekerler!
nasılsınız?
mutlukız günaydın.
görüşmek üzere, şimdilik gidiyorum.

günaydınlar size deopuyorumnanaktan bugün öyle güzel bi hava var ki insanın içi gülüyo hihoyyyt

günaydın hatun kişiler,keyifler nasıl bakalım ?
ayy burda hava soğuk ve yağmurlu,donayrummm donayruumm

günaydın kızçeler kaç gündür giremiyordumm nasılsınız hediyesini alamaynlar var galiba umarım en kısa sürede ellerine geçer

ben geldim! akannehir

fatunuz,moon,melyezit,rüyanaz,ilke günaydın!

kimsecikler yok nerdesiniz hu huuuuuuuuuuuuu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…