8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

gözünaydın zoia, açıklamazsanız sevinirim songül ablacığım 8 mart dan sonra açıklayalım bence

güle güle kullan cnm bende bekliyorrum hala heycandan ölücem her kapı çalısında yerimden zıplıyorum bana dır diye aklinialirimsmile

hayır hayır yazmıyorum ,
acelemiz yok, almayanlara haksızlık olur,
bekliyorum arkadaşlar,siz heyecanla beklemeye devam edin....

bende geldim.
işim vardı biraz.
songülüm şu hediyelerin resimlerini bir arada görsek iyi olmaz mı acaba?

siz özlemişsinizdir şimdi benim hemşerimin anılarını , aklıma gelmişken yazayım bir iki tane kaydirigubbakcemile3
Titanik battığında üç kişi kurtulur. İngiliz, Fransız ve Temel. İngiliz sadece golf sopasını, Fransı...z sadece golf topunu, Temel de hamsi konservesini kurtarabilmiştir. Bunların canları çok sıkılmış. Fransız, hadi golf oynayalım demiş. İngiliz de katılmış. Temel de çok sevinmiş, "Sonra da benim hamsiyi yeriz, ama ben nasıl oynandığını bilmiyorum" deyince, "Çok kolay, sopa, top ve delik lazım" demişler. İngiliz: "Bende sopa var." Fransız: "Bende de top var.", Temel: "Ben oynameyrum." demiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nasıl olsa 8 Mart için hediyeler, varsın geç olsun da güç olmasın, değil mi ama kaydirigubbakcemile2

funmakçım seninde kaderin hep en sonlaramı kalmak olacakkaydirigubbakcemile3

sorma bebişim :lepi:
bu kez ama yollayacak arkadaşım cep tel meajı attı ama kim oldugunu bilmiyorum cuma gunu kargoya vericekti gelir bugun yarın ama beni telaşa düşürdüler yola bir an önce falandiye daha iyi şeylr alabilirdim şehitr değiştirdim ya düzenimzii ancak kuruyoruz şehri öğrenmem falan zaman alıyor ama melzeyit cim de sağolsun aradı beni tşk etti hediyelrini çok begenmiş

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bir tane de benden.
Temel aynalı sigaralığından bir tane sigara çıkarmış o anda gözü aynaya takılmış
- Ula Dursun ha bu aynadaki adam baa tanıdık geliy
demiş.
Dursun aynayı temelden almış şöyle bir bakmış
- Ula salak tabi tanıdık gelir bu benim .....

Temel, Dursun'a misafirliğe gitmiş.
Gece sağnak halde yağmur başlayınca;
Dursun konukseverlik göstermiş:
-Temel çok fena yağmur yağıyor, eve gitme, burada kal.
Temel kabul etmiş, ama ansızın ortadan kaybolmuş. Aradan epeyce zaman geçtikten sonra kapı çalmış, bakmışlar kapıda sırılsıklam Temel:
-Neredesun ula Temel merak ettik ?
-Eve cittum pijamamu aldum da...

canım sende mi alamadın daha hediyeni...

aldım bu sefer erkenden ablacığım opuyorumnanaktanbirkaç arkadaşımız var yeni yollayan ve çok heyecanlılar yolladıkları hediyeler ulaşınca öğrensin istiyorlar ya ondan söyledim haksızlık olmasın aynı heyecanı herkes yaşasın diye

bi tane de benden :)

Dursun bir gün Temele sorar:
-Ula temel sen bir öğünde kaç hamsi yeyisun?
-elli
-peki orucken ne kadar yeyisun?
-yüz
hayır
-oruçken bir tane yediğin zaman orucun bozulur ve diğer doksan dokuz taneyi oruc değilken yersun.
Temel bu espiriyi çok sever ve hemen bir arkadaşına söyler.
-Ula sen oruçken kaç hamsi yersin yirmi tüh espiriyi kaçırdın yüz deseydin espiri yapacaktım

hay çok yaşayın emi melodi ve ilkeciğim ne güldüm yaaa opuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yok tatlım yazarmıyım hiç,
9 Martta yazacağım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…