- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan cnm bende bekliyorrum hala heycandan ölücem her kapı çalısında yerimden zıplıyorum bana dır diye aklinialirimsmile
funmakçım seninde kaderin hep en sonlaramı kalmak olacakkaydirigubbakcemile3
siz özlemişsinizdir şimdi benim hemşerimin anılarını , aklıma gelmişken yazayım bir iki tane kaydirigubbakcemile3
Titanik battığında üç kişi kurtulur. İngiliz, Fransız ve Temel. İngiliz sadece golf sopasını, Fransı...z sadece golf topunu, Temel de hamsi konservesini kurtarabilmiştir. Bunların canları çok sıkılmış. Fransız, hadi golf oynayalım demiş. İngiliz de katılmış. Temel de çok sevinmiş, "Sonra da benim hamsiyi yeriz, ama ben nasıl oynandığını bilmiyorum" deyince, "Çok kolay, sopa, top ve delik lazım" demişler. İngiliz: "Bende sopa var." Fransız: "Bende de top var.", Temel: "Ben oynameyrum." demiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gözünaydın zoia, açıklamazsanız sevinirim songül ablacığım 8 mart dan sonra açıklayalım bence
canım sende mi alamadın daha hediyeni...
aldım bu sefer erkenden ablacığım opuyorumnanaktanbirkaç arkadaşımız var yeni yollayan ve çok heyecanlılar yolladıkları hediyeler ulaşınca öğrensin istiyorlar ya ondan söyledim haksızlık olmasın aynı heyecanı herkes yaşasın diye