8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

günaydın nalancığım , yaa şimdi enişte hediyeyi ne zaman getirecek sana ? biz bugün öğrenirmiyiz kimden ne geldiğini ?

yok canım malesef yaa çok isterdim nalancığım bana çıksın çünkü çok seviyorum kendilerini :)) ben lansor17 ye gönderdim. en az nalanım kadar çok tatlı ve iyi yürekli bir hatuna yaniii :))

bugün hava soğuk, karnım fena halde şişti. üşüyünce böyle oluyor.

buluşalım eccemcim.
bende şimdi yeşim arkadaşımı aradım.
benim hediyemi alırken biraz gecikme oldu.
cuma kargom gelmiş. zalak kargocu kargoyu vezneye bırakmış.
vexnedeki arkadaşta çok çok yoğun olduğundan beni arayıp haber verememiş.
cumartesi yeşim mesaj attı kargon geldi mi diye. bırakılan ismi yazmış.
bende sordum kargom öyle bekliyor.
gittim aldım paketimi ve hediyeme kavuştum.
istanbuldan bir arkadaşım daha oldu.

Arkadaşlar,hepinizin huzurunda melodi arkadaşımdan özür dilemek istiyorum.Hediyesini geç aldığı yetmezmiş gibi birde hediye paketi yapmadan göndermişler.Çok mahçup oldum doğrusu.Şimdi siteye şikayet yazısı yazdım ama neye yarar ki olan oldu zaten.Ne kadar özen gösterirseniz gösterin kontrol sizde olmayınca bir takım aksaklıklar çıkıyor işte.Ama ben bu durumu telafi edicem inşallah.Arkadaşım aradı sağolsun sesini duydum.Kendisi ne düşünür bilemiyorum ama ben irtibatı koparmayı düşünmüyorum.kaydirigubbakcemile3

günaydın nalancım!

canımmmmm ne haberr nasılsınn..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın nalancığım , yaa şimdi enişte hediyeyi ne zaman getirecek sana ? biz bugün öğrenirmiyiz kimden ne geldiğini ?
canım şimdi konuştum msn den eşimle almış hediyemi açimmi diye soruyo bide meraklı melehat..sakın dedim..monnserosem bugün ögrenirsiniz geldigi kişiyi bende çok heycanlıyım valla telefonla konuştum ama söylemedi zilli kim oldugunu..
günaydın nalan hoşgeldin
günaydın mutlu kız nasılsın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok canım malesef yaa çok isterdim nalancığım bana çıksın çünkü çok seviyorum kendilerini :)) ben lansor17 ye gönderdim. en az nalanım kadar çok tatlı ve iyi yürekli bir hatuna yaniii :))
canım ya dygular karşılıklı inan ki datlım bende seni bi okadar sefiyor ve merak ediyorum işllh birgün görüşebiliriz..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yeşimcim özür dilemene gerek yok canım. hediye paketi yapılmaması senin hatan değil.
sitenin dikkatsizliği olmuş. dediğim gibi cuma günü hediyem gelmiş ama veznedeki arkadaş 2 saniye telefon açıp kargon var deme zahmetine girmemiş. bunda tabi ki senin hatan yok.
ben hediyem için mutlu oldum. senin alacağını ipuçlarından bulmuştum. baya eğlenceli oldu benim için.
tabi bende irtibatı koparmayacağım.

nalanım sağol canım imzanı aldım. ama sabahtan beri yoğunum. daha imzayı nereye koyacağıma bakamadım.
haftaya gergin bir şekilde başladım.

nalanım sağol canım imzanı aldım. ama sabahtan beri yoğunum. daha imzayı nereye koyacağıma bakamadım.
haftaya gergin bir şekilde başladım.

yaa canım benim boşver herkes aynı ya.. kışkışla başındaki gerginlikleri..bende taşındım sadece köy evindeki dolap kıyafetler yatak yorgan felan kaldı inan şimdi ev 56 ya gidiyor kolumu kıpırdatcak halim yok aldım çayımı tüttürüyorum..
imzana gelimce kullanıcı paneline git orda imzamı degiştiri tıkla vrdigim linki oraya yapıştır..öpüyorum çok ..

X