8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

mutlukız sen bi gebelik testi al tatlım şüpeleniyorum ben senden
ayrıca yardıma gelsen cok sevinirim yaaa(

mutlukıza ne oldu bulamadım yazdığını dakopğyalayın yormayın beni ben hasta ve yaşlı bir kadınım ...

bende 23 yaşındayken enerjiktim.
şimdi tam bir tembel kediyim.
20 li yaşlarıma dönmek istiyorum.
yaşlandım ben yaw.
:sinifsinif:

sonunda mesajım geldi arkadaşım mesaj çekmiş adını söyleyeceğini söylemiş ama bende ona küçük bir süpriz yaaptım daha cevabı gelmedi benim bukadar karnım ağrıdı ama değeccek galiba hehehehe

bence insan kendini motive etmeli benim halam 45 yaşında benden enerjik valla evi pırıl pırıl kendi desen oda öyle maşallah

dün bende izleyemedim aşkı memnuyu kandil gecesiydi ya
bi kayınvalidemlere gittik bi annemlerle dedemlere gittik falan filan derken kaynadı gitti
internetten izlerim bi ara zemuszemus

ay canıım yaa nerden öğrendin adımı rehberden mi
sürpriz kaçtı mı şimdi tüh :lepi:

bence insan kendini motive etmeli benim halam 45 yaşında benden enerjik valla evi pırıl pırıl kendi desen oda öyle maşallah

offfff nasıl motive edyim bilmem ki. kışın acayip tembel oluyorum. soğuğu hiç sevmem. kedi gibi sobanın dibinden ayrılamam.
ama dün enerjiktim. hem yemek yaptım hem bulaşık yıkadım.
ben hergün 1,5 saat yol yürüyorum bu da beni yoruyor.
kalın giyinmek te beni yoruyor. ama üşüdüğüm için mecburum.
benim enerjik olmam için yaz gelmesi lazım.

dün bende izleyemedim aşkı memnuyu kandil gecesiydi ya
bi kayınvalidemlere gittik bi annemlerle dedemlere gittik falan filan derken kaynadı gitti
internetten izlerim bi ara zemuszemus

benim izleme şasım yok internetten. ben evdeydim o nedenle izledim.

ay canıım yaa nerden öğrendin adımı rehberden mi
sürpriz kaçtı mı şimdi tüh :lepi:

amaan okadar karnımı ağrıttın ki okadar tepindim hiç tık yok sende maşallah vallahi mesleğim benim telnolarının kime ait olduğunu bulmakk:))))
ama içim nasıl rahatladı çok sevindimmm yaa nasıl ağzım kulaklarımda
bu arada bize çok yakın sayılırsın bu nasıl bir kelimeydi artık bilemedim heyecandan
bu yaz muhtemelen birkaç günlüğüne gelecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…