8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

kızmadım yeşimcim ağlama yaaaa!

eccem soruma cevap vermedin?

hediyen geldimi?

sanırım hediye alan vereceği kişi ile aynı yerde çalışıyor.
hediyesini açınca şok olmuş. anlamak için göbeğim çatladı.

:lepi: oleeey hediyelerim geldi.resimlerini hafta sonu yükkletmeye çalışacağım.

çok güzel bir pijama takımı,kalpli kırmızı bir havlu ve pembiş bir çorap hepsi çok güzel,çok sevdim.

gönderen arkadaşa çok teşekkürler ediyorum.(gönderen arkadaş dedim çünkü ne bir isim ne nikini

yazmış,kimden geldiğini bilmiyorum.gönderici adresinde armina şirketler grubu bornova/izmir yazıyor)

arkadaşım sen kimsin? bilmiyorumkismilekendini bir tanıt.sana teşekkür edebileyim di mi ama?

hem ben hediyeden çok bana kim alacak diye merak ediyordum.hadi bir göz kırp,bir işaret ver bana

opuyorumnanaktan

melodi hayır canım hediyem gelmedi
yanlış anlamışsın olayı
bana larisa hediye almış
ama biz onunla ilk günden beri msnde sohbet ettiğimiz için bana dediki
ben songül ablaya hediye alıyorum
bende inandım
hatta ne güzel falan dedim
amaaa bugün songül abla hediyesi geldi ya
benim jeton o anda düştü

başka sorun varmı

Bana hediye gönderecek arkadaşım topiğe hiç takılmıyor :sinifsinif: Kendisini tanımak isterdim.Dün özelden msj.atmış ''hediye tarihini bilmiyordum,geç göndericem ''diye.Sanırım işleri çok yoğun topiğe takılamıyor.Nyse hediyem geldiğinde teşekür için ararım.
Bakalım benim kurbanım hediyemi beğenecek mi?? Bu ilk çekilişimde acemiliğime geldi.Birdahaki çekilişe iyi hazırlanıcam:lepi:

unutmam mutlukız unutmamm
hiçbiriniz bilmiyonuz ama kaç gündür ne karın ağrısı çektim ben
acaba kim aldı neden gelmedi hediyem diye
birde ben erken istiyorum hediyemi dedim
anında songül ablayla cevap geldi
devamlı sitede olan biri olduğunu anladım ama kim olduğunu bilmiyodum

dün songül ablayla konuşurkende öyle bi konuştu ki
dedim ki songül abla alıyo bana kesin
ama o mapleye almış

songül hanım...
cekılıs yapılmadan once dedımkı songuk hanım kıme cıksa soyleyın bana dıye kızlara..
lady de kar bana cıkdı dıyınce yupppı dedım kaydirigubbakcemile3bıze geldıklerı gunde lady e verdım oda ben bırıkde yollım dedı bende yolla kuzum dedım..umarım begenırsınız sızın ıcın sızın kadar şık ve zarıf baska bısı bulamadım o esnada..huysuz ve tatlı kadın denır ya..sız benım gozumde yıllardır o sekılde ıdınız..bı kac ozel kısıyed aha yollıcakdım aynı gun ama kargo skandalı yaşayınca kaldı elımde..umarım begenmıssınızdır guzel unutulmaz gunlerde kullanmanız dılegıyle..

mutlukız sorma nasıl bi yoğunluk oldu bilmiyom ama
kitlendi ve açılımıyo
ara ara denicem açmayı

pamuğum ya bende çok yoruldum
ve yarın taşınıyorum büyük ihtimalle mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…