koptum burda yaaaçenebaz hediyelerin çok güzel özelliklee çarşaf takımın çok güzel güle güle kullan bende citole almıştım ama kesinlikle doğru insana almışım çok sevimli maşallah ki burda tanıdım kendisini onada kocaman öpücükler ayyy kendimi tvde selam söyleyen adamlar gibi hissettim burdan amcama dayıma dayımın eşine yiğenlerime kuzenlerime anama babama kardeşime kardeşimin doğmamış bebeği ayşenaza okulda olan kızıma bütün arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum unuttuklarım varsa da affola:)))
öleyim nann :asigim:çenem çitol ne romantikmiş ne güzel düşünmüş hiç aklıma gelmezdi okuduğum kitaba notlar alıp göndermek :asigim:
:jeyyar: çagırırsın artıkın dügününeetatlım beğenmez miyim hiç, çok teşekkür ederim, yalnız eskit derken aklinialirimsmile
eskiteceğimiz günler de gelir inşallah hayırlısıyla kaydirigubbakcemile3
çenebaz hediyelerin çok güzel özelliklee çarşaf takımın çok güzel güle güle kullan bende citole almıştım ama kesinlikle doğru insana almışım çok sevimli maşallah ki burda tanıdım kendisini onada kocaman öpücükler ayyy kendimi tvde selam söyleyen adamlar gibi hissettim burdan amcama dayıma dayımın eşine yiğenlerime kuzenlerime anama babama kardeşime kardeşimin doğmamış bebeği ayşenaza okulda olan kızıma bütün arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum unuttuklarım varsa da affola:)))
çenem çitol ne romantikmiş ne güzel düşünmüş hiç aklıma gelmezdi okuduğum kitaba notlar alıp göndermek :asigim:
Bana alacak arkadaş eğer aşşağıda ise akannehir
Sanırım kargom yarın elimde olacakmış Bende yarın ofiste yokum . :sinifsinif:
Bide en kötüsü bizim işyerimizde annem ile çalışmama ragmen artık kargoları direk isme yazılı kişiye teslim ediliyor fisfisfisfisfisfis
Yani haftasonu da dahil olursa büyük ihtimalle hediyem pazartesi yada salı günü elimde olur ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
Şimdiden Teşekkür Ederim. olumunekankayizsmile
:jeyyar: çagırırsın artıkın dügününee
teşekkürler, evet çok güzel bir kitapmış, citolüm önerir de ben okumaz mıyım opuyorumnanaktan
sabırsızlıkla okuyup notlarının olduğu sayfalara gelmeye çalışıcam delikafadulden
şubeye git kendin al sende kız zemuszemus
larisaaaa bittin kızım sen
yarın sabah ilk işim seni aramk olcak bunu bilesin
hayatı zindan etcem sana
Ablam sen nerelerdeydin??? İnternetten bir sürü paracıklar döküp kazıklandım...
Senle özel irtibata geçelim bir arakaydirigubbakcemile3
uleyn gene nittim benmafoldumben:gitme:
bi de grange dan şeytan üçgeni..
leyleklerın uçuşu..
kızıl nehirler..
taş meclisi..
bunlarıda okumanı tavsıye ederım..
pişman olmazsın kayıp zaman değiller asla..
cenebaz güle güle kullan canım a.s. cok hoşlar
çenebazım güle güle kullan cicilerini Şeniz
çenebaz güle güle kullan hediyelerini