8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

fatunuz naan yap sen hırka ben de çocuk yaparım diyorum aaaaaaaaaaa

htcvlkan Liste hazırlayım mı hala kararlı mısın?

offf kurbişten ses seda yok hala

önce bi nşanı yap düğün olsun hamilekal ben sana koli koli gönderirim yavrım ama o hedaye başkasının kısmeti ayıp olur
ule tek tek yazın yetişemiyorum:mymeka:

bağırma nan....alsanaalsanasmile

bak edepsüz gacıya dimek sülemedi haaa
:mymeka:

yok pasaklım bana diyyiyyy arkadaş.
bayanssulusmileama bende ondan şüphe ediyorum şuanda.

heç eyi değilim kanımca en iyisi hiç birinize bulaşmayayım bugün uzaktan izliyim öylece sempatiksalakcinni

benim yeni oturduğum ev gösteriyor.
ama şu dağınıklığa bir formül bulmam lazım. eşimde dağıtıyor sağolsun.
aldığını yerine koysan yine olacak.
havalar ısınınca enerjim artar benim.

aynen yaa bizde iki kişiyiz ama ev nasıl bu kadar dağılıyor bilmiyorum boshayallersmile
çok titiz bir insan olamadım ama dağınıklık beni boğuyor eve girdiğimde herşeyin yerli yerinde olmasını istiyorum ama mümkün değil :sinifsinif:
salon, yatak odası, arka odalar, banyo her yer, eşimin çıkarıp attığı pantolonlar, gömlekler ve çoraplarla dekoratif olarak dağıltılmış durumda sempatiksalakcinni
düzenli olarak dağınıklığı üzerine açık / kapalı oturumlar yapıp tartışıyoruz sevgili herüfümnen, 2 yıl oldu henüz bi sonuca varamadık mirmirmirmir
sadece bir şeye karar verdim onun dağınıklıklarına el sürmüyorum, 1 ay bile geçse çorabının cm kımıldatmıyorum kıyafetlerini toplamıyorum aklinialirimsmile
yıldırma politikasıyla yola gelir diye düşündüm ama oda işlemedi
hem gözümde alıştı dağınıklıklarına, gayet dekoratif duruyor yani sempatiksalakcinni

fatunuz naan yap sen hırka ben de çocuk yaparım diyorum aaaaaaaaaaa

htcvlkan Liste hazırlayım mı hala kararlı mısın?

offf kurbişten ses seda yok hala

nann ptesi bana anestezi verdiler anlaşılan hala devam ediyor etkisi :roflol: ben benim kurbanın adını listelicen sandım. sen heralde alacağım sana alacağım hediyelerin listesini yapayım dedin dimi. sempatiksalakcinni

guclubacismile
ama yettı gari deyip yolmak istedim karuyu

hediyem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:

yıldızcım canım ben az buçuk tahmin etmiştim profilimi ziyaretinden dolayııııııı :))

çok teşekkür ediyorummmmmmmm hepsi içinnn hepsini çok beğendimmmm Şeniz

Tamam salı eklerim bitanecikler,siz ne zaman derseniz,:lepi:

Maplem ne desteği istiyorsun kuzum ya,olumunekankayizsmile
bak burada kapı gibi ablanız var,akannehir
gelin hepinize destek olurum ben...
vereliniortak

Ah abla siz olmasanız zaten herşey daha farklı olurdu...
İyi ki varsınız:asigim:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
nann ptesi bana anestezi verdiler anlaşılan hala devam ediyor etkisi :roflol: ben benim kurbanın adını listelicen sandım. sen heralde alacağım sana alacağım hediyelerin listesini yapayım dedin dimi. sempatiksalakcinni

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
guclubacismile
ama yettı gari deyip yolmak istedim karuyu

tutmayın beni atlıcam zemin kattan-tatlicadiarzu-

güle güle kullan :dilcikar:

Songül ablam bana hediye alacak kişi yollamışmı..
Kuzenim 3 yaşında fıtık ameliyatı oldu gidemiyorum 2 gündür hediyem kapıdan dönmesin diye mafoldumben

öncelikle yiğenine çok geçmiş olsun tatlım,
ben bugün öğlene kadar evdeyim,
malum liste işyerimde,çekmecemde,
onun için şuan cevap veremicem sana,
ama öğleden sonra daireye gider gitmez bakarım tatlım...

canım çok sevindim...
gözün aydın...
Şeniz Şeniz Şeniz

Beğenmene sevindim canımopuyorumnanaktan
İyi günlerde kullanopuyorumnanaktan
Sen burda gelmedi gelmedi dedikçe zor tuttum kendimi çatladım resmen
Oh valla üstümden büyük bir yük kalktı hele beğenmen çok daha mutlu etti beniopuyorumnanaktan

canlarım gözün aydın güle güle kullan hediyelerini

sağol mutlu kız inanılmaz bir türk kahve fincan takımı ağlaammaaakk isityorum bu kadar mı asil olru çok beğendim ama kararlıyım ne olursa olsun ekleyeceğim anlataammaaam görmeniz lazıım hattaa gelip içmeniz lazıımmm...ben bayılırım türk kahvesine ve koleksiyon yapıyorum ama en asıl ve şıklaır bunlar çoook teşekkürler çikolata kızzz...arayacağım seni birazdaann.....seninde kadınlar günün kutlu olsuuunn...opuyorumnanaktan Şeniz

ben geldımmmm hayırlı kandıller dılerım oncelıkle..
kımler kavusdu hedıyelerıne
..bakım bı..ya benım kurbandan ses seda yok boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…