aaa hemşeriymişiz hiç pas vermiyorsun canım yaa,neresindensin samsunun? bir güzellik yaparsın artık :)) zaten topikde bir ben birde prensesb tamamen bekar aklinialirimsmile
ben havzalıyım ama pek kalmadım ...üniversiteyi trabzonda okudum
ama arada orda halam var samsuna gelir halamda kalırım...karadeniz turlarında hep geçiyorum samsundan ..sana el sallarım bir dahakine...şekerim opuyorumnanaktan
tamam söylerim leylaya güzel yemek yapıyor.
ne zamandır yemiyorum lahana dolması.
tembelim ben tembel!
kız leyla naptı sana?
eccooşşşş
nerelerdesn kkııızzzzzzzzzzz
hedayen yola çıktı bakkkk
daha ne yapacak kaymakamımı üzüyorrr kıyamamm o kaymakam a rızacığıımmaaa tam tipim evli olmasaydım kesin onla evlenirdim biraz yaşlı ama olsun çok makul mantıklı adam... :1closedeyes: aklinialirimsmile
gidenlere iyi akşamlar.....
canlarım ın bebeği olacak galiba hayırlı olsun...
hediyesi gelenler hediylerini güle güle güzel günlerde kullansınlar
sonunda yani akannehir akannehir
hiç göndermeseydin yaa
fatunuzcuğum teşekkür ederim bebeğim olacaktı da cinsiyetini göstermiyordu onu paylaştım sizlerle iki kızım var buda erkekmiş onu söyledim teşekkürleeerrr allah herkese nasip etsin sende istiyordun kafana takma takarsan olmuyorr.. :lepi: :kedi: kaydirigubbakcemile3
daha ne yapacak kaymakamımı üzüyorrr kıyamamm o kaymakam a rızacığıımmaaa tam tipim evli olmasaydım kesin onla evlenirdim biraz yaşlı ama olsun çok makul mantıklı adam... :1closedeyes: aklinialirimsmile
tamam söylerim leylaya güzel yemek yapıyor.
ne zamandır yemiyorum lahana dolması.
tembelim ben tembel!
kız leyla naptı sana?
canlarım sağol isteyip istemediğimi bilmiyorum.
ama olursa kız olsun istiyorum!
bak ya börek diyoooo
zaten canım manyak şeyler çekip duruyor.
bu akşam ne yemek yapcam ben yaaaaa!
dizide var!
canım ben yadım notu. okuldayken ders almıstımsevgi bayıldım hediyelerine ençoktakartpostala ve o hattat yazısına maşallah yazan arkadaşı tebrik ediyorum çooook güzel yazmış bende mektup yazdım ama ne duygularım nettr nede yazım karma karışık en güzel yazımla bile ancak o kadar oldu
kızlar hediyelerim geldii butterfley arkadaşıma çok ama çok teşekür ediyorum burayada diğer topiğede ekliyorum resimleri
kaydirigubbakcemile3
ama leyla da çok üzüldü napsın kız.
oğuzun yüzünden evlenmek zorunda kaldı.
evlenmeden çocuğunu düşürdü.
sevgili necla kocasını aldı gitti.
kız delirdi, iyileşti tam karşısına biri çıktı (nazmi) ferhunde yüzünden yüzüstü kaldı.
bir tek oğuz sahiplendi.
herkes affedildi mutlu oldu, leyla zavallım mutsuz.
ali rıza adaletsiz davranıyor.
neclayı, şevketi, fikreti affetti.
leyla son gittiğinde yapmayacaktı ama o da sevilmek istiyor.
ben çok ağlıyorum ona.
neyse herkesin sevdiği farklıdır canım.
ama çok güzel rol yapıyorlar! alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?