• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

kızlar kargocum geldi sıkı tembih ettim.
içinde kırılacak var dedim.
kırılırsa sorumluluk almayız dedi.
dedim güzel sarıldı ama fırlatıp atmayın dedim.
inşallah sağ salim gider.
kurbanım yarın akşam veya cuma günü alacak.
kim acaba?

mooncum kart girişi dediğin bellek girişimi? hafıza kartı çok minik. ayyyy bir öğrensem.
aslında fotoğraf makinamın şarj cihazını bulamıyorum. bulsam daha kolay olacak.

püf benimki de hala gelmedi, yarın belki bilmiyorumkismile

BİJOUXUMCUĞUM bence sen börek yaptığın zaman gelecek senin hediyen....yarın börek yap öğlen kargocu kokuya kesin gelir... kaydirigubbakcemile3 ama o ne börektii süpeer yaa yemede yanında yat...kafamçokkarıştı delikafadulden

seni alalım ANKARA ya burda çok delikanlı bekarlar ar kız arıyor bu arada bende SAMSUNLU YUM ...:lepi: hihoyyyt delikafadulden zemuszemus bayanssulusmile

aaa hemşeriymişiz hiç pas vermiyorsun canım yaa,neresindensin samsunun? bir güzellik yaparsın artık :)) zaten topikde bir ben birde prensesb tamamen bekar aklinialirimsmile

bak ya börek diyoooo
zaten canım manyak şeyler çekip duruyor.
bu akşam ne yemek yapcam ben yaaaaa!
dizide var!

evet canım bellek girişi ama hafıza kartın küçükse ona aparat gerek pc ye takmak için.anlayacağın burdan anlatmakla olmayacak bu iş

ben küstüm arkadaşlar bu kadar emek harcadım uğraştım tehdit ettim vallahi çok ketumm arkadaş tebrikler ben bukadar ısrara dayanamaz söylerdim gerçi ben farklımı davrandım citol hediyesini aldıktan sonra burdan öğrendi benim gönderdiğimi birde arkadaşlar ftoğraf yükleyecem yükleyemiyorummm

heheheh
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

burda mazlum ben oluyorrrumm
:roflol:

arkadaşlar mesaim bitmek üzere hepinize hayırlı akşamlar diliyorum allaha emanet olun kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum byby

bak ya börek diyoooo
zaten canım manyak şeyler çekip duruyor.
bu akşam ne yemek yapcam ben yaaaaa!
dizide var!

haaahh işte o leyla sana yardım etsin şimdi...kaymakamı koysan daha iyi ben çok seviyoru kaymakamı...tövbe tövbe kaymakamı hecelemeden okuyunlütfen...neyse ben dekara lahana dolması sardım bir düdüklü keşke yakın olsan gönderirirdim akşam kocişinle yerdin üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne kızdırılmış tereyeğı...ooff süper oldu .. buterefly yok de mi buralarda o benden fazla aşeriyor aman diyiim ... eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 zemuszemus opuyorumnanaktan

melodi hiç bilmiyorum ya
ben daha kargo ücretini bile ödemedim
çünkü cuma günleri topluyolar
gönderi kodu da orda bi yerde yazıyodur

şikerler kargomu yapmış ve gelmiş bulunuyorum...
kurbanımın elinde cuma günü olacak öyle dedi kargocu...
ama açarken dikkat etsin içinde kalabalık ortamda açılmaması gerken şeyler olabilir :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bi de paket için şimdiden özür dilerim...
ellerinde kutu kalmadığından poşete sığdırdılar güç bela...
cumartesi elinde olsun derseniz yarın kutular gelecek dediler ben de fazla beklemesin canım kurbanım diye hemen gitsin istedim poşete razı oldum...
umarım paket çok zarar görüp yıpranmaz...
koşturmadan pkaetin resmini pek çekemedim
kendisi çekip koyar artıkın

tamam söylerim leylaya güzel yemek yapıyor.
ne zamandır yemiyorum lahana dolması.
tembelim ben tembel!
kız leyla naptı sana?

ee kimlerin hedayesi geldi söyleyin bakim beni araştırma işiyle yormayın ışım çıktı zatiii...
işten çık çarşıya koş ordan eve gel sonra kargocu sonra tekrar ev....
akannehir akannehir kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Back