kurbancegizim herkimse eline gecince ögrenirsin bidenem opuyorumnanaktan
hem hediyeden dolayı hemde baska bişeyden dolayı :roflol:
ay bu arada tebrik ederim yaa kendimi aklamaya çalışırken tebrik etmeti unutmuşm
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canlarım iki kızdan sonra bi tanede erkek olsun canım yakışır :asigim:
sevgi bayıldım hediyelerine ençoktakartpostala ve o hattat yazısına maşallah yazan arkadaşı tebrik ediyorum çooook güzel yazmış bende mektup yazdım ama ne duygularım nettr nede yazım karma karışık en güzel yazımla bile ancak o kadar oldu
sevgiciğim çok şık hediyelerin güle güle kullan cnm
vauuvvv sevgi cok zevkliymiş gercektende alan arkadas güle güle kullan maix sende güle güle kulln
tamam mutlukız bende ozaman merakıma kaldıgım yerden devam ediyorum canım benim
sevgiciğim çok hoş hediyeleerin güzel günlerde kullan canımm
aman ya ağlayım bari bak arkadaşım kimsen çık ortaya yoksa tekrar söylüyorum atlıyorum camdan aşağı hemde 4.kattan
ayyy ya bizim camlarda demir var peki ben nerden atlayacam bari nefesimi tutayım paketim gelene kadar tuttummm
ladym ikimizin başına olsun cnm
sağol pasakklıım yaa sen ben merak edeyim diye diyorsun ama ben sana taktım senkiim sana çıktımmm opuyorumnanaktan ozaman bana özelden yaz sana kim çıktı???kafamçokkarıştı
bana gelcek hediyede yola cıkmış:teytey:
larisaaaaaaa
nereye kayvoldun yaaa
dün akşam açtım profilimi çağırdım eşimi bak dedim sence benim hediyem buradaki isimlerden hangisinden gelecek?????
lady34senmişsin canım.eşim öyle dediyse öyledir.değilse de öyledir.onu mu kıralım şimdi değil mi amasempatiksalakcinni
artık ciklet olur çitlemelik bir paket çekirdek olur sen karar verirsin artık şekerimyerimseniben
gerçekten sen olabilir misin acaba:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?