• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Larisacım çatlamışın heç de çekici olmasss..
sabret bence...
(diyene bakın dün ben daha beterdim)
melodicim bence pembiş dedik dedik kimse pembiş almadı

ben kurbanıma süper bi pembiş aldım
bana yollayan arkadasda tam istedigim gibi fırfırlı bi pembiş almıs saolsun
kart okuyucuyu unutmusum cektim resimlerini aksam ekliycm unutmazsam

selam kızlar.... ben de pek uğrayamıyorum malummm iş yerinde zor oluyo.... benim kargom da şu an dağıtımdaymış umarım güzelce ulaşır sevgili arkadaşımın eline :dance:

iyiyi bidenem.bağ bostan uğraşıp duruyoruz işte:hulya:
gözüm yollarda bekliyorum bakalım ne zaman geliyor hediyem diye
seninki tam mesai çıkışında gelmişti bakalım bu sefer ne zamana denk gelecekdelikafadulden
ayrıcada o kadar sordum söylemedin ya alsanaalsanasmile

umarım bu sefer o kadar geç kalmaz
ama ptt ile gönderilmedi ya erkenden geçer eline

hemde sölememmm bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Sevgili hedayemi gönderen arkadaşım.
hediyeyi ne zaman göndereceğini birileriyle haber uçursan çok sevineceğim olmadı etikete de yazabilirsin.
Yoksa patron beni işten kovacak. Çünkü 2 gündür meraktan çalışamıyorum.
Sevgilerimle...

pamıkkkkkkkkkkkk
resımlerı ekledın mı

yok kanka yaa aksam unutmusum
sabah evden cıkarken kart okuycuyu alıyım dedim
masada bırakıp cıkmısım aksama ekliycem unutmazsam opuyorumnanaktan
canlarım prensmi prensesmiymiş sıpa kaydirigubbakcemile2

Canlarım 3. melek prenses mi prens mi yoksa heyecanlandım bak hihoyyyt

bak pasaklım ben sana çıktım kesin çünkü benle en çok sen iligileniyorsun
Allah biliyor yaa ben yine kız isterdim ama kocamda surat asardı .. busefer kocamın istediği oldu prennnsssmiişşşşş finalım iyi oldu...:dance: turkbayragi ben de pembe kilottan aldım benimki istememiş ama benim kurbaniyemin başı kel miii??

Allah biliyor yaa ben yine kız isterdim ama kocamda surat asardı .. busefer kocamın istediği oldu prennnsssmiişşşşş finalım iyi oldu...:dance: turkbayragi ben de pembe kilottan aldım benimki istememiş ama benim kurbaniyemin başı kel miii??

ama ama ama senden bi msj öncede ben varımmm
bende sordum canlarım yaa
opuyorumnanaktan:asigim:

aaa tebrik ederim canım, Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı da nasip eder inşallah :emir_bebek:

canım beniiim valla ben değilim kıs olsa bu kadar kıvrandırmam seni kıyamazdım valla bak Şeniz

:lepi:

ne güzell kocen haklı ama kaydirigubbakcemile3
Allah her ikisini de yaşattı size
sağlıklıca alın bebeğinizi kucağınıza inşallah :Saruboceq:

gelmedi pamuğum eğer bana alan arkadaş bugün verecekse hediyemi mngye versin lütfen yoksa haftaya çarşamba gelecek hediyem mngye verirse cuma gelecek hediyem

heee pamuğum en önde lady sormuş sonra pamuğum gözden kaçırmişim pardooon
lady sana mı çıktım yoksaa
pamuğum göndermişti ben değildim...
erkekmiş
2 kız bir oğlum var diyeceğim artık soranlara...

ay bu arada tebrik ederim yaa kendimi aklamaya çalışırken tebrik etmeti unutmuşm
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canlarım iki kızdan sonra bi tanede erkek olsun canım yakışır :asigim:

Back