- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
bak pasaklım ben sana çıktım kesin çünkü benle en çok sen iligileniyorsun
Allah biliyor yaa ben yine kız isterdim ama kocamda surat asardı .. busefer kocamın istediği oldu prennnsssmiişşşşş finalım iyi oldu...:dance: turkbayragi ben de pembe kilottan aldım benimki istememiş ama benim kurbaniyemin başı kel miii??
canlarım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm
dur dur sakin ol :tomato:
vardır heralde bi bildikleri kafamçokkarıştı nalaka ya ankara ama akannehir
ayy bak merak ediyorum bende bana noluyosagelmedi pamuğum eğer bana alan arkadaş bugün verecekse hediyemi mngye versin lütfen yoksa haftaya çarşamba gelecek hediyem mngye verirse cuma gelecek hediyem
heee pamuğum en önde lady sormuş sonra pamuğum gözden kaçırmişim pardooon
lady sana mı çıktım yoksaa
pamuğum göndermişti ben değildim...
erkekmiş
2 kız bir oğlum var diyeceğim artık soranlara...
ooo melzeyit şuan heyecandan kalp krizigeçirdi bende eşruhuyum onun ricası üzerine yazıyorumm hehehehe
ay bu arada ne oldu biliyormusunuz yazı yazıyodum biri kapıdan kolay gelsin arkadaşlar deyince yüreğim ağzıma geldi kafamıda kaldırmadım dedim tamam geldi ama
arkadaş klavyesi bozulmuş onu tamire gelmiş arkadaşın klavye benim ruh halim bozuk anlayacağınız
ay kıyamam yasık sana akannehir
ama güldüm he yaşadığına kaydirigubbakcemile3
ben değilim ama eyvahedigeldismile
aman ya ağlayım bari bak arkadaşım kimsen çık ortaya yoksa tekrar söylüyorum atlıyorum camdan aşağı hemde 4.kattan
ayyy ya bizim camlarda demir var peki ben nerden atlayacam bari nefesimi tutayım paketim gelene kadar tuttummm
pamuğum
ne aldın da kızı kızdırcan kız
merak ettim de bakalım
söle bakayım birini seni kovalamaya zorlıcak neler aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?