8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

yok benimkinin kaseleri cok iyi...
ben ordaki yemek takımını acıkcası pek göremedim.
reklam anında gördüm...
benimkinde siyah güller var cok hoş
eve bi gelse resmini cekip koycam siteye
göz kör olsunki hala gelmediolumunekankayizsmile

aşk ve ceza da cicegin babası olcak deyyüsss kısı öldürmeye geldi yerse dabi bi yerlerialsanaalsanasmile
savaş ın iş yerinin önüne gittiler...
bana o şe**** kızı ver diye bagırdı.
savaşda o benim karım düzgün konuş onla o benim karım diye bagırıp durdu
uyy ne cesur irkekzemuszemuszemuszemus

pasaklı hunter ve biberon günaydın!

pasaklı hediyelerin çok hoş güle gül kullan.

paketinde çok şık olmuş.

günaydın kızlar,

şöyle bir bakıyım ne yaptınız diye girdim.yoksa çıkmam lazım.bugün kurs günü,akşama kadar yokum.

bu arada hediyem öğlende arkadaşın eline geçer.

benimki de henüz gelmedi.hepinizi öpüyorum...

hakkett hee
amann savaşta karım o benim diyip duruyo ama icraat yok hiç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hep boşa
o çiçeğeen babası da resmi görünce dellendi dimi bilmiyorumkismile

larissaaaaaaa

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

savaşın annesini binbir gece de seviyordum ama burda sevmiyorum yaaaaa!
çok sert birde gözüne sürme çekiyor
:mymeka:

Topluca hepinize günaydın uleeeeeeeeyyynnn sempatiksalakcinni

aynen bende dün paketimi bi güzel süsledim sonra poşete koydum bozulmasın diye ama içme sinmedi göndermedim eve götürdüm açtım poşeti paketi sardım eşimde öyle olmadı dedi eski haline geri getirdim
benimde kurbanım sanmasın ki özenmedim zarar gelmesin diye poşete sardım opuyorumnanaktan
bir de kolyesini aldığım yerde şeffaf bir poşete koyup vermişlerdi sevgililer günü dolayısıyla hediye kutusu kalmadı elimizde dediler bende peki dedim evdeki minik kutuya koydum onuda kapladım süsledim pek içime sinmedi ama elimde daha uygun bir kutu yoktu kolyeye uygun :kedi:
mektuba yazmadım ama konuşma imkanımız olursa kurbanımla telefonda söylerim diye düşündüm bayanssulusmile

hayırlı olsun nalancım hadi gözün aydın sevindim senin adına tebrik ederim :lepi: Şeniz

eccem günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…