8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Hİç göndermeyen arkadaşlarımızdan iyidir
en azından kırık bile olsa yüzündeki tebessüme değer.aklinialirimsmile
Hiç farketmez tanga olsun yeter canım ne o içine mi doğdukaydirigubbakcemile2

ben parçalanmış hediye alsam ağlarım herhalde.
speedy cim içime doğdu sankim.

kızlar hepinize iyi akşamlar tatlı sohbetler.
çıkıyorum birazdan öpüyorum hepinizi. yarın çalışıyorum umarım burada olursunuz.

opuyorumnanaktan

pembe don alıyoruz canım.
tanıtım konusunda nasıl istiyoruz ve bedenini belirtiyoruz.

:icecream:

Ben paçalı istiyorum.:CüvCüv: Lütfen dikkate alınsın.alsanaalsanasmile
İlle de tanga yollanacaksa iki tane olsun lütfen. Ben onları birleştiririm.:jeyyar:

birşey soracağım. yılbaşı çekilşinde kırılacak eşya gönderen var mı?
nasıl yolladınız?
birde kargo ortalama ne kadar tutuyor.
merak ettim sadece!

hayatım kırılacak eşya mağdurlarından biri de benim. benim çıktığım arkadaşım çok şık bir çerçeve almıştı bana midye kabuklarıyla doluydu etrafı. ptt kargoyla göndermişti. çerçeveyi sadece kendi kutusuna koyup göndermişti. açtığımda ne yazıkki kırılmıştı. ama becerikli bir eş güzel bir yapıştırıcı ve kırıldığını belli etmeyecek bir model olduğu için kullanabiliyorum şu an. kaydirigubbakcemile5
hatta ilk defa burada yazıyorum başıma geleni. arkadaşım üzülmesin diye yazmamıştım. şimdi de başkası üzülmesin diye yazıyorum. kaydirigubbakcemile3 kırılacak hediye göndermeyi düşünen arkadaşlar çok iyi paketlemeli. şu köpükler filan var ya onlarla olabilir. bide bence de ptt bu işi çok iyi beceremiyor.

kızz sevgi bitirdinmi helvayı iş çıkısı sana gelcem gecerken ugrarım kaydirigubbakcemile3

anuskacım buraya yazrsan unuturuz valla.
şimdiden kafam karıştı kim ne istiyor.

kızz sevgi bitirdinmi helvayı iş çıkısı sana gelcem gecerken ugrarım kaydirigubbakcemile3

yok kız bitermi accık yedim kocişimsiz oğazımdan geçmedi:jeyyar: kodum dolaba bea o gelince yicez beraber
aklinialirimsmile

banada vazo gelmişti küçük böcük çok güzel sarmış elyaflamış ve bana sapasağlam geldi
önemli olan paketlemek ytani

anuşka ablam iyi fikir yaa 2 tanesini birleştirmek

Nasıl birşey bu çekiliş? katılınca ne oluyor biraz bilgi verebilir misiniz :) yılbaşında buralarda değildim hiç haberim yok..

Nasıl birşey bu çekiliş? katılınca ne oluyor biraz bilgi verebilir misiniz :) yılbaşında buralarda değildim hiç haberim yok..

canım katılmak için önce adını yazdırıcaksın sonra çekiliiş yapılıyor ve sana özelden msj geliyor kime hediye alacağın belli oluyor sonra çıkan kişinin adrreesi geliyor ve yolluyorsun tabi bunlar senin içinde yapılıyo olucak aynı anda son gün 12 şubat tanıtma topiğimiz var birde kendini anlatıyorsun sana göre hediye alıyorlar
kısacası böle
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...cekilisi-icin-kendimizden-bahsedelimhadi.html
tanıtma topiğide bu
boshayallersmile

Canım, önce katılacağını bildiriyorsun buradan. Sonra Songül'e profil linkini, Speedy'ye de gerçek adını, nickini, adresini ve telefon numaranı yolluyorsun özelden. Sonra kura çekiliyor ve hediye alacağın kişiyi öğreniyorsun. Sana kimin alacağını bilmiyorsun tabii. Bu arada hediye alacağın kişiyi çaktırmadan tanımaya çalışıyorsun.
Zamanı gelince de hediyeni alıp kargoya veriyorsun. asıl muhabbet de o zaman başlıyor zaten. Herkes hediyesinin fotoğrafını çekip yolluyor.
Şiddetle tavsiye ederim.

Pişti olmuşuz.kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar hepinize yarın buralardayım ben yine görüşürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…