8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

günaydın güzellikler
mutlukız gecmiş olsun bakmıyosun ama kendine hiç
hediyelerin cogu bugün glmiş olur
mesela benim kurbanım bugün teslim alır

Bu mu Melzeyit?akannehir
Canım, kıyamam ben sana.olumunekankayizsmile Adresini yolla, hemen bir koli de sana hazırlayayım.:1hug:

evet oydu ay ablacığım bunu söyledin ya k.k nın bütün hediyeleri bana gelmiş gibi oldu çok teşekkür ederimm

bende çok heyecanlıyım moon eğer kurbanım yurt içine verdiyse bugün öğlen gelir hediyem ama mng ye verdiyse cuma gelir hediyem

evet evet benim hediyede şuan kayserideymiş akşama kadar ellerinde olru dedi korgocuuu

bende çok heyecanlıyım moon eğer kurbanım yurt içine verdiyse bugün öğlen gelir hediyem ama mng ye verdiyse cuma gelir hediyem

hadii bakalım kim almış sana acaba kim o şanslı hatunnn delikafaduldendelikafadulden

günaydın pamukcuğum, aç karnına 2 fincan bitki çayı içtim canım , teşekkür ederim opuyorumnanaktan

pamuğum hoşgeldin cnm sağol bitanem kendime hiç dikkat etmiyorum bak bu doğru cnm sen nasılsın cnm hafifledimi işler

günnaaaydıııınnnnn....
kar yağışı nedeniyle seminer iptal oldu....
aay bugün gene sizlerle olabilicem...
dün akşam çok hoştu
hediylerim usul sul yağan karda kocamı taktım koluma gezdim...
kar topu oynadım...

süperdi...

şimdi de yüzüğüm parmağımda....
durup durup bakıyorum...

tikkkatttttttt tikkkattttttttttt
ankarada olanların dikkatineeeeeeeeeeeeeeee
benim hediyem ankaraya ulaşmış az önce baktım netten
haberiniz olaa....

bu arada herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrr

iyim moon tabi canım sen hediyeni aldın rahatsın dimi
pamuğum tabi dün verdiysen gelir bugün bana ama bana fatunuz alıyomuşş öle dedi
aynen mutlukız şaşı kalcam bu gidişle

hadii bakalım kim almış sana acaba kim o şanslı hatunnn delikafaduldendelikafadulden

günaydın pamukcuğum, aç karnına 2 fincan bitki çayı içtim canım , teşekkür ederim opuyorumnanaktan
canım benim ac karna içme bitki caylarını bende mesela ac karna kansekerimi daha cok düsürüyor ve saldırıyorum yemekleresempatiksalakcinni
pamuğum hoşgeldin cnm sağol bitanem kendime hiç dikkat etmiyorum bak bu doğru cnm sen nasılsın cnm hafifledimi işler

evet tatlım daha gecen gün halı yıkadım dedin bu havada
bak azcık kendine
işler bugün yogun olmaz inş ama aysonu geldi
onun yogunlugu olcak bu seferde sonra ay bası ayın 10dan sonra rahatlarım inşolumunekankayizsmile

fatunuzcuğum günaydın cnm hoşgeldin hediyelerin çok şık cnm güle güle kullan ne güzel bugün bizlerle olabileceksin

hayırlı sabahlar canlarım kocaman öpuyorum hepnizi
annemlere dedim ki sakın paket gelirse açmayın ben açacam kız kardeşimde biz dayanmayız açacağız dediler ben açmayın dedikçe yok biz açarız açmazsak paket biz biz pakete bakarız dediler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…