heheeenihayet ya:hulya:
kalp krizi geciriyordum hediyelerini alan kokoşları gördükce:dilcikar:
evet benden uzak gözden uzak gönulden de uzak:)chevi sen uzağa yolluyorsun anlaşılan yurt dışı mı?
hadi gözün aydın chev sağ salim eline ulaşır inşallah kurbanının
larissam sen nerdeydin bebem, senden birşey istemedim.
Benim kurban hiç uğramadı bugün. Hasta mı ne?
Merak ettim vallahi.
benimde içime hep sevgi veya mable bana hediye gönderecek diye doğuyordu nedense , twety84 de hiç çaktırmadı valla bana alacağını bravooo , şunu bilir şunu söylerim çok güzel oyuncuyuz hepimiz hatunlar,çok eğlenceliyiz çoooookk kaydirigubbakcemile5
benim kurbanım hediyesini alınca
beni oscar ödülünde aday gösterirkaydirigubbakcemile2
ben gider iyi akşamlar:hulya:
benimde içime hep sevgi veya mable bana hediye gönderecek diye doğuyordu nedense , twety84 de hiç çaktırmadı valla bana alacağını bravooo , şunu bilir şunu söylerim çok güzel oyuncuyuz hepimiz hatunlar,çok eğlenceliyiz çoooookk kaydirigubbakcemile5
kusura bakma bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3moonseromm iyi günlerde kullan canım
twetty hani bana almıştın kız
hediyemmm gelllddiii veee hemen açtım :lepi: twety34 yani yaseminciğime çok teşekkür ederim. bana çok hoş bir bluz,deodorant,rolonn ve toka yollamış canım arkadaşım.hepsini beğenerek kullanacağım. ayrıca yüreğinden dökülen kelimelerle işlediğin notunlada çok mutlu ettin beni.hepsi için çok teşekkür ederim arkadaşım,yüreğine sağlık a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?