• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Arkadaslar 3 cesittir; Biri peynir ekmek gibidir, hergün ararsin; biri ilac gibidir arada bir ararsin; biri mikrop gibidir, sen aramazsin o seni bulur. :delphin:

teşekkür ederim arkidişler. larisacığım cevabı vereyim : dost kaydirigubbakcemile5

hmm benımkı demekkı hala varmamıs kurbanım yazmamıs bışi uff..

uff demekkki sende değilsin senide siliyorum listeden kimler kaldı ooo daha çok yaa

bari dua edeyim yarın elimde olsun bismillahi birsin vallahi nursun allahım bana gelen hediyelerim biran önce yolunu bulsun AMİNNNN GÜZEL ALLAHIM KİME çıktıysam artık vicdana gelsinnn bana çıktın bana çıktın hediyen yarın elinde olurrrrrr diye çığlıklar atsın yoksa ben şimdi bütün kargoları arayıp adıma gelecek yada gelen kargo varmı diye soracağıııımmm hadi şimdide söyleme bir saat içinde söyledin söyledin yoksa kargocuları aramaya başlıyorumm hehehehe

yaa hediyemin resmini giyipte çeksem olmaz mı kızlar,çok cici birşey almış twety84 ciğim sağolsun çok mutlu oldum .inşallah tez vakitte benim hediyemde ulaşırda tatlı kurbanım mutlu olurr :))

moon güle güle kullan
off ben daha yollayamadım bugün kesin gitcek
ama kargocu almaya gelmedi daha yarın elinde olur sevgili kurbancegizimin
bişey olmasın diye endıstan posetledim o yüzden kusura bakma kurbanım ama paketinin zarar görmemesi için öyle yaptım

Back
X