• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

kızlar siz beni güldürüyorsuz ya Allah hepinizi güldürsün hayatınzda gözyaşı olmasın........

sevgili kurbancığımın hedayesi saat 15:00 itibariyle kargoya verildi....aklinialirimsmile
hadi bakalım inşallah beğenir

ben de kurbanıma küçük bi mektup yzdım...hedaayesine iliştirdim...normalde benim el yazım japonca dan hallicedir ama arkadaşım raht okusun diye bööle tane tane yazdım:roflol: hatta çıkan sonuca ben bile hayret ettim...
öğleden sonra kargocuya gidecem, yurtiçi ile gönderebiliyoduk dimi arkadaşlar

ben de hedaayemi hazırladım bugün gün içinde önce hastaneye uğrayacam sonra da kargocuya...kurbanım inşallah beğenir hediyelerimi..heyecanlandım vallakaydirigubbakcemile3

kurbanımın hediyelerinin son rötüşları da hazır...bi de güzel bi mektup yazacam içine inşallah beğenir yaaakaydirigubbakcemile3
bu zor günler geçirdiğim dönemde bi mutluluk olur bana da

hepinize günaydınlar arkadaşlarrrrzemuszemus
kurbanımın hediyelerini tamamlamak üzereyim...ben çok beğenerek ve özenerek alıyorum inşalah kurbanım da beğenirkaydirigubbakcemile3
bu aralar halsizim biraz inşallah ciddi bişeyim yoktur

ama sen hiç açık vermedin ki :kedi: ama ben senden hiç şüphelenmedim ki :kedi: ama sen topice geldiğinde derin derin sohbet edemedik ki :kedi:
ama ben bu hediyelere bayıldım kiiiii :asigim: Şeniz Şeniz Şeniz
çok teşekkür ederim canımcım hemen kolyemi boynuma yüzüğümü parmağıma geçirdim çok güzeller gerçekten çok sevdim teşekkür ederim Şeniz

kurbancığım Pasaklı,
iş yeri çağrı merkezi olduğu için cevaplayamadım özür dilerim senden...kontör de yok msj da yazamadım kabalık oldu biras ama:kedi:
iyi günlerde,sağlıkla kullan hediyelerini inşallah canımbenim, beğenmene çok sevindimmmzemuszemus

Back
X