• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

aaa ben o ipuçlarını neden görmemişim yaa okadar talan ettim topiğibilmiyorumkismile
ne kadar teşekkür etsem azdır yani ağzım kulaklarımda gezicem bugün sayende opuyorumnanaktan

ben de ağzım kulaklarımda gezicem canım :sm_cool:
beğenilmesi de beğenmek kadar, hediye vermek de almak kadar güzel bi duygu :asigim:

eminim çok da yakışacak :asigim:

beğenilmesi de beğenmek kadar, hediye vermek de almak kadar güzel bi duygu :asigim:

bendee sana gdecek hediyeye heyecanlanıyrom acaba begenecek mi diye :D
bak benden hatıraa çeyizine koyy eger şimdi kullanamıcaksan
sakın annene kaptırma :roflol:

sağol bitanemmm cumarteside nişan var arkadaşın bende ne giyicem diye düşünüyordum valla kaydirigubbakcemile3

ben bugün gelmesiini beklemiyorum gönderdiğim kişiyede yarın ulaşır büyük istimal benimkide yarın gelir heralde bana o yüzden relaxım

Eve bir geldim ki hediye kutum antrede beni bekliyor.
Bir heyecanla açtım ve hediyelerden önce bir not, bir nick aradım.
Harika pembe bir zarfın içinde, harika bir insandan gelmiş harika bir mektup buldum ve ilk önce onu okudum.
Mektup sevgili dostum Egem'den gelmiş.
Sonra kutuyu açtık ve hepsi birbirinden güzel bir sürü hediyeyle karşılaştık. Kızım benden çok heyecanlandı. Bir çırpıda hepsini açıverdi.
Fotoğrafları da çektik ama ambalajlı hallerini çekemedik kızımın heyecanı yüzünden.
Tüm gönderdiklerin çok güzel Egem.
Hediyeler bir yana, o kadar özenerek ve ince bir şekilde süslenmiş ve paketlenmiş ki hayran oldum. Her yer nazar boncuklarıyla doluydu ve rengarenkti.
Egem, çok, çok, çok teşekkür ederim arkadaşım. Bu gün beni çok mutlu ettin, Allah da seni hep mutlu etsin.
Songül'üm, sana da çok teşekkür ederim canım, fikir annesi olduğun için. Emeğine, yüreğine sağlık.
Emin ol, emeklerin boşa gitmedi...

benümkü henüz gelmedi...
kımın kurbanıysam biline
benım paket yola çıktı....
bu hafta sonu gider heralde sahibine..

gel teskere gel teskere bitsin bu merak :roflol::roflol:

gel hediye gel hediye bitsin bu merak :roflol::roflol:

:umursamaz::dilcikar::umursamaz:

a.s. a.s.
inat etme kız
:mymeka:
Eve bir geldim ki hediye kutum antrede beni bekliyor.
Bir heyecanla açtım ve hediyelerden önce bir not, bir nick aradım.
Harika pembe bir zarfın içinde, harika bir insandan gelmiş harika bir mektup buldum ve ilk önce onu okudum.
Mektup sevgili dostum Egem'den gelmiş.
Sonra kutuyu açtık ve hepsi birbirinden güzel bir sürü hediyeyle karşılaştık. Kızım benden çok heyecanlandı. Bir çırpıda hepsini açıverdi.
Fotoğrafları da çektik ama ambalajlı hallerini çekemedik kızımın heyecanı yüzünden.
Tüm gönderdiklerin çok güzel Egem.
Hediyeler bir yana, o kadar özenerek ve ince bir şekilde süslenmiş ve paketlenmiş ki hayran oldum. Her yer nazar boncuklarıyla doluydu ve rengarenkti.
Egem, çok, çok, çok teşekkür ederim arkadaşım. Bu gün beni çok mutlu ettin, Allah da seni hep mutlu etsin.
Songül'üm, sana da çok teşekkür ederim canım, fikir annesi olduğun için. Emeğine, yüreğine sağlık.
Emin ol, emeklerin boşa gitmedi...

mutluluğun çok hoş anuşka ablacım güzle günlerde kullan....

ben yolluyorum ayol nasılnerden bılıyon:1closedeyes:
ahanada uyuzluk olsun beklerken yaşlan dıye yarın vercem kargoya:bbo:

ahh kandırıkçı kanka

sen almamışındırda kimin aldığını biliyon galiba
ne tarz şeyler aldı söylesene

Back
X