8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Tahammül edemediğim şeylerden biridir

izah edersin canım sende sıkmaz fazla canını
oluyor ne yazıkki bu tip durumlar
karşımıza her daim sorumlulugunu bilen insanlar denk gelmeye biliyorolumunekankayizsmile

MELODDİİİ kıyammmmaaam yaa bende ağlayacağıım şimdiii hem ben ağlamaya başlayınca durmayk bilmiyorum burdan izmir e sel basar valllaaa olumunekankayizsmile :gitme:

azelya resim koycam mutlaka
ama heycandan paketleri biraz parcalayarak actım :kedi:
oyüzden acılmıs halde eklerim ama bugün biraz yogunum
bölge müdürlügünden gelceklermiş
sevgili kurbanım bugün napıp edip yollıycam mutlaka

Ayy ne güzel, herkes hediyelerine bir bir kavuşuyor.. Ben de kuzenimle alışverişe gidecektim, iptal ettim, dört gözle resimleri bekliyorum..kaydirigubbakcemile3

songul abla yardım et :1no2: paketin içine çok güzel bir kart hazırlamıştım içine koymayı unutmuşum ooof nolcak şimdi kullancı adım flnda yazıyordu kimden geldigi fln

bna hem msj geldi hemde saolsun butterfly aradı beni hediyen şubeye gelcek diye bende gelince hemen çekip çakcam fotoları buraya kimden geldğini öğrendim şimdi hediyenin ne olduğundaa:d

arkadaşlar bende bugün hediyemi gönderdimm umarım gönderdiklerimi beğenir akşam hediyelerimin kutumun fotoğrafını koyarım ara kablosunu yanıma almayı unutmuşum muhtemelen perşembe elinde olur belkide yarın bilmiyorum songul ablacığım sizin söylediğiniz kargolardan biriyle gönderdim umarım bir aksilik çıkmaz

ve ben sabırsızlıkla hediyemi bekliyorumm ay kimden nezaman ne şekilde ve neler gelecek cumaya kadar umarım elimde olur

songül ablacım benim kurbanım biliyosun sen msj da bana tel numarası vermediği için ben ona ulaşamadım bi türlü heiyem teslim edilmiş kargo tarafından

songul abla yardım et :1no2: paketin içine çok güzel bir kart hazırlamıştım içine koymayı unutmuşum ooof nolcak şimdi kullancı adım flnda yazıyordu kimden geldigi fln

canım ben şimdi özelden yazıyorum haberi olsun diye,
sen canını sıkma tamam mı,
olmadı sende hediyen ulaştıktan sonra,o kartın resmini eklersin,
karşı taraf almış kadar olur...

larissam sağol, öğleden sonra hallederim inşallah!

canlarım aman lütfen sen ağlama bende sana kıyamam. öğleden sonra halledicem inşallah!

kızlar yemeğe çıkıyorum, herkese afiyet olsun.
hediyelerini alanlar güle güle kullansın.
sizi seviyorum.

şimdiden kolay gelsin canımolumunekankayizsmile
gitmeden önce dürtü ver bizleriopuyorumnanaktan

yaaa olmadı şimdiii kim önce gönderecek kim önce alacak yarışı olduğunu söyleseydiniz ben bir hafta önce yollardım....:umursamaz:

maple hoşgeldin cnm nasılsın

Teşekkür ederim canım. İyi olmaya çalışıyoruz işte. Yoğunluk hat safhada. Evin tadilatıyla uğraşıyoruz çok yoruluyorum bu sıralar...
Ama herşey evlenince güzel bir yuvamız olsun diye...
Böyle düşününce yorgunluğumu bir nebze de olsa unutuyorum...
Sende iyisindir inşallah?

hayırlısı olsun mapleciğim bu yorgunluklar geçecek ve yüzünde tatlı bir gülümseme olacak cnm bende iyiyim çok şükür cnm

gözün aydın pamuğum hediyene kavuşmuşsun canım darısı bizim başımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…