8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Teşekkür ederim de çıtırlığım muhtemelen 20 yıl önce sona erdi malesef. Şimdiki hayatımı kıtır olarak sürdürüyorum. Sizin bahsettiğiniz donları da bir kaç yıldır giyemiyorum.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Teşekkür ederim de çıtırlığım muhtemelen 20 yıl önce sona erdi malesef. Şimdiki hayatımı kıtır olarak sürdürüyorum. Sizin bahsettiğiniz donları da bir kaç yıldır giyemiyorum.

ablam bayıldım yorumunuza...opuyorumnanaktan
yok yok siz hala çıtırsınız vallahi...hihoyyyt
ben kıtırlığı kabul etmiyorum...mafoldumben

Çekilişlerin sayısı artacaksa bilelim yani. Ödenek ayırmak gerek ne de olsa...

evt bayanlar biz bu gidişle 2-3 ayda bir bahane bulup çekiliş yapıcaz herkes ona göre hazırlansın yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pembe don olabilir... bana uyar... ben şort gibi olanlardan istiyorum o zaman...
bazen çok hoş oluyorlar...

ayy biz bu gidişlee don koleksiyonu yapcaz hee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız kötümü...
erkek arkadaşlarımıza.. don koleksiyonumuzu ay pul koleksiyonumuzu gösteririzkafamçokkarıştı
Hep onlardan beklememek lazım :jeyyar:

delikafadulden:roflol: böyle giderse cesit cesit don yaparız :roflol:

:lepi::lepi:

Çekilişlerin sayısı artacaksa bilelim yani. Ödenek ayırmak gerek ne de olsa...

cuma günleri cami diplerine ineriz sırnaşık şey

kız kötümü...
erkek arkadaşlarımıza.. don koleksiyonumuzu ay pul koleksiyonumuzu gösteririzkafamçokkarıştı

:roflol::roflol: demek koleksiyon göstercez :kedi:

anammmm ne oluyor burda almış bir don muhabbeti gidiyorkaydirigubbakcemile ohhh be çekiliş şimdi çekilişe benzedi adi üstünde kadınlar günü.. bana ne alırsanız alın hatunlar hepsi kabulümdür hepsinin sonu aynı yer nasıl olsa :roflol:
yeterki don olsun bide pembe olsun kaydirigubbakcemile5

kız kötümü...

ben o erkek milletine donumu da göstermem :dilcikar:

pembe don olabilir... bana uyar... ben şort gibi olanlardan istiyorum o zaman...
bazen çok hoş oluyorlar...

tamamdırr yazdımm canım bi yere
kız kötümü...

iyi fikir hee keşke bugünden başlasaydık camiye gitmeye
haklısın ben koleksiyonuma bişiler katayım ufak ufakk

anammmm ne oluyor burda almış bir don muhabbeti gidiyorkaydirigubbakcemile ohhh be çekiliş şimdi çekilişe benzedi adi üstünde kadınlar günü.. bana ne alırsanız alın hatunlar hepsi kabulümdür hepsinin sonu aynı yer nasıl olsa :roflol:
yeterki don olsun bide pembe olsun kaydirigubbakcemile5

biz en iyisi bi don firmasıyla anlaşalım onlar bizew özel don üretsinler kk falan da yazsın üstünde

hahhaa bu don firması olayını tuttum ben.. ama kazen ne der ki acaba kk yı kötü emellerimize alet ediyoruz diye :enbuyukkk::teytey:

Fırfırlı isteyen kimdi?

images

hahhaa bu don firması olayını tuttum ben.. ama kazen ne der ki acaba kk yı kötü emellerimize alet ediyoruz diye :enbuyukkk::teytey:

kazenn ne dicekk yaww hem kötü emel sayılmazki satışlarda tavan yapar
mesela 10 tane don alana 1 kupa hediye kampanyası falanda yapar :roflol:

X