8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Wowwwwwww eccem bak canım fatunuz evli ama sen hala bekarsın sana ışınla kilo yollarım söyleyim
naan hem o kadarda zayıf değilim ben bak eccem gördün sen beni naaan

yaa zayıfsen sen bee
ama sakın kilo yollama sonra her yeere yuvarlana yuvarlana giderim :roflol::roflol::roflol:

aynen yaw ama inanmıycaksınız daha çok yiyorum hemde çok daha fazla
önceden akşam yemeği yemezdim şimdi onu bile yiyorum göbek benden önce.

gerginim kompleksliyim bilesin :mymeka:
yemiycem diycem ama elimde yarım ekmek var olumunekankayizsmile

ye yee....
topak topak et olsun....

bayanssulusmile

valla evlendiğimde 58 kiloydum şuan 74 kiloyum :bbo: kimse kilo tartışması yapmasın ulleeen burda 7 ayda 16 kilo almış gacı var höyttt:eek:klava:

ama hala çok güzelsinnn
saol tatlım allaha şükür işte sağlık problemim olmasa sorun yapmıcam da guatr var bende iyi huylu beni besliyo habire saolsun haftaya salı ameliyat olucam 27sinde halledicem eski kiloma dönerim inşşlah çucuk bilem yapamıyom:a015:
Çok kötü ama sözde hastalanabilirim
canım benimde sözüme nişana düğüne hep denk geldi ben farlutal aldım koşuştura bitene kadar sonra kestim 2-3 gün sonra hastalandım hep
ben sizin yılbaşı hediyelerinize bakıyorum geyik bölümünde
nasıl ama güzel dimi çok eğlenceliydi
olumunekankayizsmile

benim gecen yaz tatil dönemine denk gelmişti sinir olmustum millet denize girerken ben bakmıstım sevgi su geciktiriciyi bi anlatsan bize nezaman kullandıgını

nasılsınız hatunlar gelemedim dogru düzgün siteye rahatsızlandım birazcık üşütmüşüm öksürük fln 8 mart için kendini tanıt topicini bulamadım bana o topici yollarmısınız hatunlar?

X