• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

cemre aplam istanbulun boğaz köprüsü, kız kulesi, sarayları meşhur
kanlıcanın yoğurdu, sarıyerin böreği, sultanahmetin köftesi, vefa bozası ve leblebisi meşhurdur başkaa aklıma gelmedi valla
bi de taşı toprağı altındır işte daha noolsun :lepi: :asigim:

larisacııım ne tükkanın vardı da kapattın zuzum :delphin:

fatuuunuuuuuz Şeniz Şeniz

Son düzenleme:
cemre aplam istanbulun boğaz köprüsü, kız kulesi, sarayları meşhur
kanlıcanın yoğurdu, sarıyerin böreği, sultanahmetin köftesi, vefa bozası ve leblebisi meşhurdur başkaa aklıma gelmedi valla
bi de taşı toprağı altındır işte daha noolsun :lepi: :asigim:

larisacııım ne tükkanın vardı da kapattın zuzum :delphin:

fatuuunuuuuuz Şeniz Şeniz

bilirim miniğimde bunları paket yapmak zoropuyorumnanaktan
börek boza yoğur olur ama bide ufak bir kaldırım taşı söksem yeter yolda tamam benim hediyelerlaelaelaelaelae

Kürklü anahtarlık tükanı :delphin:

başım döndü kırın ayaklarınızıda bi topicde yazışın ordan oraya koşturman bu yaşlıcagınızı :mymeka:

bak hala burda yaww
git tükanda dur diyom sana müşteri gelcek kaçırcann :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:

istanbulun hacıbekir lokumu meşhur diye biliyorum.

fatunuz kıs benim net te sorun vardı kağnı gibi. sayfları geçerken öldüm beklemekten.
toptan herkese günaydın diyorum valla.

bilirim miniğimde bunları paket yapmak zoropuyorumnanaktan
börek boza yoğur olur ama bide ufak bir kaldırım taşı söksem yeter yolda tamam benim hediyelerlaelaelaelaelae

bende öle düşündüm ablacım sempatiksalakcinni
en iyisi istanbulun muhteşem manzarasını çekip fotoğraf olarak hediye edelim arkadaşlara :lepi:

bak hala burda yaww
git tükanda dur diyom sana müşteri gelcek kaçırcann :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:

kapıya bekci diktim
patrona alcamız jiipin parasından öderiz ücretini nasılım dahiyim dimi zemuszemus

akannehir anamm topicten bahseiyolarmış
bende sazan atladım hemen ne dükkanın var diye :roflol:

kız allah söyletti belki ilerde bir gün zengin olursam dükanım nie olmasın kaydirigubbakcemile3

ilerde bir günnn dırın dırınnnnnnnnnnnnn şakkıdı

kapıya bekci diktim
patrona alcamız jiipin parasından öderiz ücretini nasılım dahiyim dimi zemuszemus

kız allah söyletti belki ilerde bir gün zengin olursam dükanım nie olmasın kaydirigubbakcemile3

ilerde bir günnn dırın dırınnnnnnnnnnnnn şakkıdı

de get patron kovcak seni bu gidişle ya alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
tükanıın başında sen durmazsan nasıl zengin olcan ki sen

Back
X