8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

gözünaydın amelieeolumunekankayizsmile

Kızlar bugun yan tarafıma kız kardesım ewını tasıyor.Bebışıne bakıyom bende dün gece hastalandı bebış hast.kaldırdık nefesı daraldı boğaz enfeksiyonu olmuş şindi uyuyor 5 aylık daha öksürüyor bende bebış bakımını pek bılmıyorum ama idare edıyom işte ew taşımakta zor yahu

amelieeeeee çok sevindim canım..
bence de mutluluktan havalar uç...

sagol songul ablacim iyiki burasi varda hem sikintimizi hem sevincimizi sizlerle paylasiyoruz..olumunekankayizsmile
hepinizi cok seviyorum herkese tek tek tesekkur ederim opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
bende hergün 6.15 de kalkıyorum kızlar. eşim 7 de evden çıkıyor.
kahvaltı yapaıyoruz. giyin hazırlan ancak yetişiyorum.
çocuğum olsa herhalde 5 te kalkarım. :)

bende hergün 6.15 de kalkıyorum kızlar. eşim 7 de evden çıkıyor.
kahvaltı yapaıyoruz. giyin hazırlan ancak yetişiyorum.
çocuğum olsa herhalde 5 te kalkarım. :)

Ay Allahım en sinir olduğum şey erken kalkmak... İşe saat 8.30 da gelmem lazım ama ben 9'a doğru anca teşrif ediyorumakannehir Sabah uykusu çok önemli benim için gerçi hiç uyuyamıyorum çalıştığım içinboshayallersmile
Allah kolaylık versin o saatte uyansam herhalde uyur gezer gibi dolaşırım ortalıklarda:1shok:

Teşekkürler mutlukız çok iyiyim bugün. Patron ankaraya gitti benimde keyfim yerine geldikaydirigubbakcemile3

pasaklıminiktanrıcağım-nalancığım hoşgeldiniz nasılsınız

canımcıııım hoşbuldum iyi sayılırım çok şükür dünden beri feci bi yoğunluğum var hayırdır inşallah sempatiksalakcinni

iyiyim iyiyimm bomba gibiyimguclubacismile
hatta ucuyorum annemin sonuclari temiz cikti sukurler olsun alkisalkisalkishihoyyyt

bitanem çok geçmiş olsun hadi gözünüz aydın :lepi: Şeniz

ameliee geçmiş olsun.
bebetom seninde yeğenine geçmiş olsun.
kıslar artık sabahtan girebiliyorum. netim geldi.
biraz yavaş ama idare edicez artık.

Amin erken kalkanlara canım çok zor çalışmak ya ama ewde oturmakta zor be sewmiyom ben hiçaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…