• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

mutlukız ( nickini çok seviyom ben yaaaopuyorumnanaktan ) ben grip oluyorum sanırım çok halsizim bugün...başımı kaldıracak halim yok inşallah yoğun bir iş günü olmaz

iyiyim canım. işe tam zamanında geldim valla. buranın sokakları genelde yokuş olduğundan işe sel sularıyla birlikte geliyorum hep.
arabalarda kaldırıma parkedince resmen cambazlık yapıyorum.
herkes hediyelerini almaya başlamış. benimki haftaya kalacak.
songülcüm ek çekilişe katılanlar hediyelerini ne zaman gönderecek.
bizimki 1 hafta geç olsa iyi olur. zaman kalmadı çünkü.

mutlukız ( nickini çok seviyom ben yaaaopuyorumnanaktan ) ben grip oluyorum sanırım çok halsizim bugün...başımı kaldıracak halim yok inşallah yoğun bir iş günü olmaz

geçmiş olsun.
hemen portakal greyfurt suyu iç. birde nar suyu iyi geliyor. ben öyle atlattım gribi.
sen olmadan al önlemini canım.

Teşekkür ederim Melodi, haklısın ben bi an önce önlemimi alayım yoksa yine yataklara düşecem korkarımakannehir

Merhaba arkadaşlar...
Bende çekilişinize katılmak istiyorum.Yeni üyeyim,fazla birşey bilmiyorum site hakkında.Çekiliş için daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
Sevgiler...
Yeşim

bardakdan boşalırcasına yağmur yağan bir samsun sabahından günaydınlar hatunlar, nasılsınız? bende dasilvadido gibi halsiz ve kırgınım ama benimki kış mevsimin getirdiği birşey.herkese kolaylıklar dilerim

dasilvadidocuğum cnm balın içine zencefil tozu çörek otu tozu kat karışım yap ve sabah akşam yemekten önce 1 çay kaşığı ye cnm bağışıklık sistemini güçlendiriyor

Arkadaşlar Sizden Ricam Lütfen.
* Kıyafette Alt ve Üst Bilgilerinizi Söyleyin.
* İç Çamaşırında da Söyleyin.
* Evliyim-Bekarım-Nişanlıyım Lütfen Belirtelim.
* Hamileyim yada şu kadarlık çocuğum var diyelim
* Ayak numaramızı Söyleyelim.
* Sigara kullanıyorum yada hayır kullanmıyorum.
* Peluş bebekleri falan çok severim yada daha gerçekçiyim.
* Ev düzeninizi söyleyelim bunu kimse bilemez.
* Mutfak Gereçlerini seviyorum yada ilgimi çekmez diyelim.
* Takı-Toka-Şal-Atkı-Bere Takarım veya sevmiyorsanız söyleyelim.
* Bunların dışında benim bide şuna ilgim var diyip anlatalım.

VE Buraya yazılanlara yorum alıntı yapmayalım ki arkadalar Arayan Kişiler hemen bulabilsinler olumunekankayizsmile

eee Tek Tek Dönmek Zor oluyor Lütfen.

8 Mart Çekilişi için kendimizden bahsedelim...hadi...?? - Sayfa 13 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

Back
X