- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru söyüyosun Hızlı gonzales..Bazıları hiç girmedi hediyeleşme başladıktan sonra..Sıkıntılar olmasın ki heyecanı bozulmasınaklinialirimsmile
olumunekankayizsmile (Burdaki pörtlek gözlü smile TheShe'ye benziyor ha :roflol:) Öbürü de benim
İnşaallahboshayallersmile
Ben seni yalnız bırakmam olmadı ben yollarım hem başkasına hem sanaolumunekankayizsmile
Doğru söyüyosun Hızlı gonzales..Bazıları hiç girmedi hediyeleşme başladıktan sonra..Sıkıntılar olmasın ki heyecanı bozulmasınaklinialirimsmile
olumunekankayizsmile (Burdaki pörtlek gözlü smile TheShe'ye benziyor ha :roflol:) Öbürü de benim
Ben her zaman doğru söylüyorum.
Bi öneri daha veriyim engin bilgilerim ile :ukalasipidismile:
Herşey belirlensin çekiliş bitimi-kargo gönderimi falan filan. ilk sayfada yazsın.
Sonra her gelen ayrı bi yorum yapmasın herkez aynı gün yollasın.
bende geldimmmmmdelikafadulden delikafadulden
benide ekleyinnnnnnnyerimseniben
saoll ablacımm Şeniz
spedim haklısın canım geçen sefer sıkıntı yaşandı çünkü hala hediyesini alamayanlar var
Tamam şımarma:mymeka:
İyi olur ben karar vermemiştim daha ama burda muhabbet edince eklemiş Songül ablabilmiyorumkismile
Hoşgeldinopuyorumnanaktanbende geldimmmmmdelikafadulden delikafadulden
benide ekleyinnnnnnnyerimseniben
Nasıl karar vermedin katıl katıl işte yorma ablamı :bbo:
Şımarmadım tamamgamyoncuiremsu
Bakarız canım, denk getirebilirsem son günlerde ekler Songül abla.Hım Hayırlı Doğum Olsun Ozaman senin alacağın kişiye erken yollarsın
Songül abla beni de ekleyebilirsin:)
Katılmak İsteyenler Songül Ablaya Özelden net msj ve bide. Üye Linkini yollasın hadi bakalım.
Yardımcı olalım birbirimize
Hulyaaaam sen olmazsan olmaz örgünün kraliçesi
valla ekledim bile,
bence de Hülye Ablacımmm katıl yaw.ç