8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Ben daha karar vermedim son gün falan yazdırırım adımı galibakaydirigubbakcemile2
Bir hediyeleşme olayı daha var da..Netlik kazanınca bakarız.

:roflol:Songül abla beni de yazmışsın:roflol:

Doğru söyüyosun Hızlı gonzales..Bazıları hiç girmedi hediyeleşme başladıktan sonra..Sıkıntılar olmasın ki heyecanı bozulmasınaklinialirimsmile
olumunekankayizsmile (Burdaki pörtlek gözlü smile TheShe'ye benziyor ha :roflol:) Öbürü de benim:nazar:

Ben her zaman doğru söylüyorum.
Bi öneri daha veriyim engin bilgilerim ile :ukalasipidismile:
Herşey belirlensin çekiliş bitimi-kargo gönderimi falan filan. ilk sayfada yazsın.
Sonra her gelen ayrı bi yorum yapmasın herkez aynı gün yollasın.:eek:

İnşaallahboshayallersmile

Ben seni yalnız bırakmam olmadı ben yollarım hem başkasına hem sanaolumunekankayizsmile

Doğru söyüyosun Hızlı gonzales..Bazıları hiç girmedi hediyeleşme başladıktan sonra..Sıkıntılar olmasın ki heyecanı bozulmasınaklinialirimsmile
olumunekankayizsmile (Burdaki pörtlek gözlü smile TheShe'ye benziyor ha :roflol:) Öbürü de benim:nazar:

saoll ablacımm Şeniz

spedim haklısın canım geçen sefer sıkıntı yaşandı çünkü hala hediyesini alamayanlar var

Ben her zaman doğru söylüyorum.
Bi öneri daha veriyim engin bilgilerim ile :ukalasipidismile:
Herşey belirlensin çekiliş bitimi-kargo gönderimi falan filan. ilk sayfada yazsın.
Sonra her gelen ayrı bi yorum yapmasın herkez aynı gün yollasın.:eek:

Tamam şımarma:mymeka:
İyi olur ben karar vermemiştim daha ama burda muhabbet edince eklemiş Songül ablabilmiyorumkismile

bende geldimmmmmdelikafadulden delikafadulden
benide ekleyinnnnnnnyerimseniben
Hoşgeldinopuyorumnanaktan

Nasıl karar vermedin katıl katıl işte yorma ablamı :bbo:
Şımarmadım tamamgamyoncuiremsu

Tatlım Mart başı gibi ablam doğum yapabilir.O aralarda bekliyoruz.Bu organizasyona da katılmak isterim aslında.Ben Ankara'da olurum büyük ihtimalle.Hediyemi gönderemeyebilirim gecikme olur falan böyle şeyler yaşansın istemiyorum o yüzden son anda katılabilirim.bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Canlarım,Kardeşlerim,Ablalarım kaydirigubbakcemile2
Özelden olmak Şartı ile Sizden Bişeyler Rica edeceğim.

Kargonun Geleceği Adresiniz:
Ulaşılabilecek Numaranız:
Üye Nick ve Gerçek Adınız:

Katılmak ısteyenler Songül Ablaya Özelden net msj ve bide. Üye Linkini yollasın hadi bakalım.
Yardımcı olalım birbirimize

özelden değil canlarım,buradan katılmak istediğinizi yazıyorsunuz ya,
bir de size zahmet profil linkinizi yazın emiiii

X