• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

bende yazdım herseyi bedenimi isigara konusunu yünlülere alerjim oldunu hepisini yazdım

canım mız mız başka ya ben ona gönderdim mesaj hatta dün bulamamıştım az önce buldum da gönderdim

canım seedyciğim tanıtım topiğine bişey olmuş giremiyorum.ama ben kendimi tanıtmıştım zaten

burada da tekrar anlatayım.evlibarklı,şişman,üniversiteye giden bir oğlu olan(yani anneniz yaşındayım)

sigarayı 20 yıl içtim,şimdi bıraktım.beden problemim olduğu için kıyafet hediyesi bana pek cazip gelmiyor.

bütün renkleri severim.takı tasarımı ile uğraştığım halde fazla takı takamam.(kocaman gümüş yüzükler hariç)

hemen hemen hiç makyaj yapmam ama bu sene kurs hocam avon malzemelerinden sattı bana

parfüm olarak çok hafif fresh kokuları severim ve yıllardır aradığım kokuyu bulamadım.

bu kadar yeter sanırım speedyciğim..başka öğrenmek istediğiniz bir şey varsa sorun söyleyeyim..kaydirigubbakcemile5

pasaklım eccemcim ona özelden mesaj attı zaten,
ondan cevap bekliyoruz balım kaymağım...
eccem birde concoon diye bir arkadaşımız yazmış katılmak için ama
sayfasını bilemiciim...

pasaklım eccemcim ona özelden mesaj attı zaten,
ondan cevap bekliyoruz balım kaymağım...
eccem birde concoon diye bir arkadaşımız yazmış katılmak için ama
sayfasını bilemiciim...

ben onada mesaj attım songül abla şimdi 2 kişi var ek listede

ay çok sevindim katılanlar var ek çekilişe hadi kızlar başka yok mu?
beni yalnız bırakmayın.
hoş kimse olmasa eccem bana ben ona alacaktım ama olsun.
kıs eccem yüzsüzlük yapıcam ama kestana şekeri mi isterim ben ya. eğer bursalı biri olmazsa.

ay çok sevindim katılanlar var ek çekilişe hadi kızlar başka yok mu?
beni yalnız bırakmayın.
hoş kimse olmasa eccem bana ben ona alacaktım ama olsun.
kıs eccem yüzsüzlük yapıcam ama kestana şekeri mi isterim ben ya. eğer bursalı biri olmazsa.

gönderim tabii kide ne olucak
bende sana göre hediyeye karar bile vermiştim
neyse artık

eccem cim acaba diyorum ek liste için dikkat çekmesi için kadınlar günü ek listeye katılmak isteyenler diye bir başlık açılsa olmaz mı? kaçıranlar belki haberi olmadığından girmiyordur.

eccem cim acaba diyorum ek liste için dikkat çekmesi için kadınlar günü ek listeye katılmak isteyenler diye bir başlık açılsa olmaz mı? kaçıranlar belki haberi olmadığından girmiyordur.

zaten katılcakların çoğu geldi bence gerek yok yeni başlığa ama songül abla gelsin bi sorarız onada

ay sağol canım beni düşünerek çok mutlu ettin.
bende sana aklımda olan birşeyi yollayacağım aksilik çıkmazsa.

canım aslında çekiliş yapıldı ama bir aksilikten ötürü ben çekilişte olamadım.
şimdi ek çekiliş yapılacak. katılmak istiyorsan eccem seni listeye yazacak. şimdilik 3 kişiyiz.
adres tel ve isim soyismini göndereceksin ecceme.
kadınlar günü için kişiye özel hediye alacağız.
kargo ile yolanacak. detayları eccem ve songül söyler sana. bizde yardımcı oluruz.

Back